varg-voshod Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 (editat) Tibi-san, tre sa imi faci legatura cu dealerul tau. ori sa imi iau afrikana, ca pe termene lung is mai avantajat decat alpul la RCA Capture.JPG ps: isi face cineva pomana cu mine, si imi da MOKA o furca completa de afrikana...poate si un rezervor... sa termin proiectul suntem nascuti in acelasi an avem permis amandoi din 2009, eu la transalp am 363 lei pe an la asirom cu b6, mi-au scumpit-o cu 100 lei fata de acum un an Editat Martie 10, 2016 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 La mine 360 lei pe un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Daca pun gume de offroad mai trebe RCA? » Post actualizat in 10 Mar 2016 11:29ps: isi face cineva pomana cu mine, si imi da MOKA o furca completa de afrikana...poate si un rezervor... sa termin proiectul si daca se poate, rezervorul sa fie plin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 9 si daca se poate, rezervorul sa fie plin... Cu euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Eu inca am RCA-urile valabile de anul trecut. La sfarsit de martie imi expira toate, masina, remorca si 2 Africane... Cred ca o sa fac un credit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Eu inca am RCA-urile valabile de anul trecut. La sfarsit de martie imi expira toate, masina, remorca si 2 Africane... Cred ca o sa fac un credit cum bo$$,parca aveai un job bine platit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Cristi, vinzi o africana si faci RCA la masina, remorca si cealalta africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 cum bo$$,parca aveai un job bine platit ) Job-ul este bine platit dar " contabila " nu aproba platile ptr toate jucariile omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Job-ul este bine platit dar " contabila " nu aproba platile ptr toate jucariile omului tu esti avocatul lui ? Nu stiu ce-a fost cu metafora aia vis a vis de contabila, adica e sub papucul sotiei,sau cum ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Tibi-san, tre sa imi faci legatura cu dealerul tau. ori sa imi iau afrikana, ca pe termene lung is mai avantajat decat alpul la RCA Capture.JPG ps: isi face cineva pomana cu mine, si imi da MOKA o furca completa de afrikana...poate si un rezervor... sa termin proiectul In Calea Sagului, cum intrii pe usa in fostul REAL (acum AUSCHAN), drept in fata dai de asigurator E posibil ca eu sa platesc mai putin, fiind mai in varsta Sa vezi cand merge Nicu (KORBEN), el mai primeste si bani de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Eu nu merg la asiguratori Ei vin la mine Anul asta se implinesc 27 ani da cand au venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 (editat) cum bo$$,parca aveai un job bine platit ) Vezi ca apelativul "bo$$" e marca inregistrata Andry In alta ordine de idei, da, am un job bine platit, iar nevasta nu are treaba cu cati bani cheltuiesc, sau nu, pe motoare, atat timp cat familia are tot ce ii trebuie. Chestia cu "contabila" nu e o metafora, chiar e contabila. In schimb chestia cu creditul era o metafora, prin prisma faptului ca RCA-urile s-au scumpit cu 20-25%. Tu presupun ca o sa vinzi motorul, acum ca RCA-ul pe un an e cat un set de segmenti Iar daca totusi il pastrezi si iti faci si RCA, esti asteptat la Nadrag intre 3 si 5 iunie, la intalnirea Africa Twin Romania #15 Editat Martie 14, 2016 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 La cum se comporta cei de la asigurari,nu mai renteaza sa mergi cu RCA Lasand gluma deoparte, nu o sa-l vand...imi place. Astept acu sa vad cum se-aseaza niste treburi si cand o sa ma bag in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 aveti idee sa imi spuneti cam la ce suma s-ar ajunge pentru urmatorul pachet de afrikana. roata cu 2discuri, furca fata,etrieri, jug, ghidon, Practic toata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 aveti idee sa imi spuneti cam la ce suma s-ar ajunge pentru urmatorul pachet de afrikana. roata cu 2discuri, furca fata,etrieri, jug, ghidon, Practic toata fata Tine de noroc, parerea mea, in toamna si-a luat un prieten fata de un rd04 cu vreo 400-450 de lei,FARA roata. Altfel,pe ebay,fara vreo 3-400 de coco,nu cred ca scapi. Mai bine cauti una ieftina de cumparat,direct si restul o dezmembrezi sau poate gasesti una ieftina de cumparat si vinzi alpul si iei Africana,in loc sa incerci sa faci AlpFircana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Nu stiu cum , dar surubul de la mijloc stanga de la carena frontala , la RD04 , nu are decat o unica pozitie in care poate fi strans . Ei bine , dupa mai multe ore de incercari , am renuntat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 La cum se comporta cei de la asigurari,nu mai renteaza sa mergi cu RCA Lasand gluma deoparte, nu o sa-l vand...imi place. Astept acu sa vad cum se-aseaza niste treburi si cand o sa ma bag in el... Ziceai ca in iarna il rezolvi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 pentru ca n-am gasit fix acea pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Nu stiu cum , dar surubul de la mijloc stanga de la carena frontala , la RD04 , nu are decat o unica pozitie in care poate fi strans . Ei bine , dupa mai multe ore de incercari , am renuntat . Aceea unica pozitie e cu ghidonul dat "ferea" la maxim, nu mai stiu la inchis sau deschis, da vezi tu. Se foloseste o cheie de 10 tubulara de-aia cu maner T lung gasibila standard peste tot la raioanele auto. Dar smecheria ajutatoare e alta, spargi un magnet in menghina sau cu ciocanul pana obtii bucati potrivite sa intre in tubul ala si normal sa mai ramana loc pentru capul surubului. Poti chiar sa lipesti magnetul ala cu ceva rasina sa ramana acolo pentru data viitoare. E bine ca magnetul ala sa fie si puternic, poate chiar gasesti o pastila de magnet cu neodim care numa bine sa intre acolo. Eu nu mai am nici o piulita originala (sunt incastrate in carena) pentru ca la vechimea plasticului s-au invartit rand pe rand si le-am eliminat. Vezi ca e posibil sa fi patit la fel, caz in care preferabil e sa pui suruburi nu piulite in carena. Le stilizezi capetele hexagonale (zimtezi) cu flexul, apoi le introduci cu caldura si le imobilizezi cu rasina epoxidica. Daca lucrezi curat, alea nu mai ies de acolo si ai avantajul unei montari/demontari mai lesnicioase (nu mai trebuie sa nimeresti artistic gaurile din carena) si poti lucra singur, carena stand in suruburi. Bafta! Editat Martie 17, 2016 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Dragi prieteni, Pentru intanirea de la Nadrag 3-5 iunie 2016 Nicu a facut un formular de inscriere ce poate fi accesat la link-ul urmator: https://docs.google.com/forms/d/1I8soN8DaFrx3kSBcrh93B1I4fzyTOG4C8AcWHzpVSfg/viewform?c=0&w=1 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 bhoooaa ce ne-am emancipat. responsability si accountability intr-o gasca de prieteni...ce se intampla » Post actualizat in 18 Mar 2016 13:11teoria conspiratiei zice ca vreti o baza de data cu afrikane si sa controlati tot marketul. nu ma bagati in seama, am doar o zi proasta si nu am nici o matusa pe moarte cu ditamai ranchu in USA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Lasa teoria conspiratiei si trece-te pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Aceea unica pozitie e cu ghidonul dat "ferea" la maxim, nu mai stiu la inchis sau deschis, da vezi tu. Se foloseste o cheie de 10 tubulara de-aia cu maner T lung gasibila standard peste tot la raioanele auto. Dar smecheria ajutatoare e alta, spargi un magnet in menghina sau cu ciocanul pana obtii bucati potrivite sa intre in tubul ala si normal sa mai ramana loc pentru capul surubului. Poti chiar sa lipesti magnetul ala cu ceva rasina sa ramana acolo pentru data viitoare. E bine ca magnetul ala sa fie si puternic, poate chiar gasesti o pastila de magnet cu neodim care numa bine sa intre acolo. Eu nu mai am nici o piulita originala (sunt incastrate in carena) pentru ca la vechimea plasticului s-au invartit rand pe rand si le-am eliminat. Vezi ca e posibil sa fi patit la fel, caz in care preferabil e sa pui suruburi nu piulite in carena. Le stilizezi capetele hexagonale (zimtezi) cu flexul, apoi le introduci cu caldura si le imobilizezi cu rasina epoxidica. Daca lucrezi curat, alea nu mai ies de acolo si ai avantajul unei montari/demontari mai lesnicioase (nu mai trebuie sa nimeresti artistic gaurile din carena) si poti lucra singur, carena stand in suruburi. Bafta! Multumesc pentru pont , e foarte bun . Nimerirea artistica a gaurii e arta si precizie si fix in locul acela este deasupra un alt surub si suportul acestuia , in asa fel incat iti limiteaza drastic toate unghiurile mai usoare . Aveam tubulara lunga , am fixat surubul in capat cu un scoci de hartie finut , am fixat o lumina mica special cat sa ilumineze doar zona aceea , ce sa mai , ziceai ca sunt doctor docent si ma pregatesc sa fac chiuretaje la furnici ( hmm...) , Insa nici o sansa . E adevarat ca am prins un fir de suportul semnalizatorului stanga si grosimea firului imi mai fura vreo 2 mm utili . Dar cum spuneam , pana la urma am strans doar 5 din 6 suruburi la carena frontala . Cand o sa ma intorc din Maroc , o sa reiau cosmarul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 bhoooaa ce ne-am emancipat. responsability si accountability intr-o gasca de prieteni...ce se intampla » Post actualizat in 18 Mar 2016 13:11 teoria conspiratiei zice ca vreti o baza de data cu afrikane si sa controlati tot marketul. nu ma bagati in seama, am doar o zi proasta si nu am nici o matusa pe moarte cu ditamai ranchu in USA Nu trebuie sa ne rogi, oricum nu te bagam in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Adio, dar raman cu tine! Draga comunitate Africatwin, poate vreti sa va aduceti prieteni in club. Se vinde in Timisoara motocicleta mea care a vazut Europa si Africa, Nadragul si Valeniul. Si mai vrea. Detalii pe: /index.php?/topic/736364-honda-africatwin-rd07a/ Editat Martie 25, 2016 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate