Samo Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Orice recomandare e binevenita Daca ai nevoie, eu am un rezervor ramas, doar ca are rupte urechile de prindere a carenei si rezervorului de pe partea dreapta. Da-mi in PM mailul tau si iti trimit poze. 150 de lei si e al tau. Editat Noiembrie 29, 2016 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Cureți vopseaua și rugina dacă ai pori alamesti dacă nu dai cu evipas și apoi primer de care vor mușchii tai epoxic normal sant multe variațiuni pe aceasta tema.apoi vopsea. Dupa Evipas e bine sa speli cu apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Daca speli cu apa, trebuie uscat rapid. Cu foehnul. Altfel oxideaza imediat. Oare feruginolul asta nu merge spalat cu benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Daca speli cu apa, trebuie uscat rapid. Eu dupa ce am folosit evipas pe niste table, le-am spalat cu apa si apoi am suflat cu aer comprimat. dupa am dat cu deruginol + grund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Am găsit pagina de mai jos în perindarile mele. Poate va ajuta cu ceva: http://www.albertodottori.net/honda%20africa%20twin.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 KTM be like. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 (editat) Am inceput mai devreme cu cadourile de sarbatori. Avem handguards. Ps:mult e de munca la mobre. Apreciez si mai mult pe cei ce reusesc sa faca un rebuild cap coada. » Post actualizat in 03 Dec 2016 15:01 Niciodata nu da gres. Merg mult mai usor cablurile. Editat Decembrie 3, 2016 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 cand stiu ce ma asteapta si pe mine, ma ia spaima ori o fac ca lumea, cap coada (all in), ori n-o mai fac deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 (editat) Eu bagam motorina in cabluri prima data. Lasate apoi la scurs 30min-1h sau suflate cu compresorul si abia dupa bagat ulei. Ambele operatii folosind o punga cu coltul taiat, "lipita" strans de cablu prin infasurare cu sfoara. Spor si felicitari ! Editat Decembrie 3, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Buna idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Eu bagam motorina in cabluri prima data. Lasate apoi la scurs 30min-1h sau suflate cu compresorul si abia dupa bagat ulei. Ambele operatii folosind o punga cu coltul taiat, "lipita" strans de cablu prin infasurare cu sfoara. Spor si felicitari ! Alta varianta e sa dai jos cablul de pe motocicleta si il pui intr-o tavita acoperit de motorina. Aceasta din urma isi face singura treaba peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 La cat m am chinuit eu cu seringa sunt curios cat de utile sunt adaptoarele uns cabluri pt sprayuri de la Louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 cand stiu ce ma asteapta si pe mine, ma ia spaima ori o fac ca lumea, cap coada (all in), ori n-o mai fac deloc probabil a 2 a varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Klumea asta e relativ. La filmele mele as avea de slefuit toate sudurile. De eliminat tot ce se poate elimina pentru o alura cat mai simplista, apoi mesterit pe parte de performanta, apoi pe parte de design , o ieee cata munca. Ajungi la costul unei motociclete noi de generatie noua. Pt finantele mele e un NoGo. Ps: pt. amatori si nu numai, am revazut un docu cu si despre Steve Moal. Atentia la detalii si gradul de customizare e deosebit( 3generatii de constructori) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 probabil a 2 a varianta da si atunci o sa o pun pe forum ca sa vina combinatorii ca tine cu oferte derizorii " " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Klumea asta e relativ. La filmele mele as avea de slefuit toate sudurile. De eliminat tot ce se poate elimina pentru o alura cat mai simplista, apoi mesterit pe parte de performanta, apoi pe parte de design , o ieee cata munca. Ajungi la costul unei motociclete noi de generatie noua. Pt finantele mele e un NoGo. Ps: pt. amatori si nu numai, am revazut un docu cu si despre Steve Moal. Atentia la detalii si gradul de customizare e deosebit( 3generatii de constructori) Iar imi aduc aminte de topicul acela in care povesteam despre utilitatea unui rebuild la nivel de mare arta. Repet, generic vorbind - daca vrei sa inveti din munca asta pentru a o face ulterior pentru bani, da, se merita sa incepi un proiect total. Daca nu, nu. Steve Moal traieste din afacerea respectiva. Si presupun ca produce pentru bogati care vin, pun banul pe masa si ia vehiculul. La cat m am chinuit eu cu seringa sunt curios cat de utile sunt adaptoarele uns cabluri pt sprayuri de la Louis Utilitate zero, zic eu. Editat Decembrie 4, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Eu sunt foarte multumit de adaptorul de uns cabluri de la Louis, il am de prin 2008 cumparat cu tot cu spray - isi face treaba foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Eu folosesc din astea: http://www.magazinoutdoor.ro/flexori-extensori/8579-set-flexori-antrenament-spartan-otel-negru.html Si nu mai trebuie sa ung cablurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Din seria nu vreau nik vreu doar sa ma laud » Post actualizat in 05 Dec 2016 09:53 Veci amin nu mai cumpar mobra de 25ani+. cel putin nu pana nu am un locsor al meu sa lucrez linistit si in timp, sa nu mai murdaresc/stric tot in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 ai mai adaugat cateva sute de grame inutil la masa Africanei )) (j/k) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 jet-ul..partea cu buza spre air cutoff valve sau spre carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Pai daca tot ai luat poza de pe cmsnl.com puteai sa te uiti acolo pe schema explodata. E cu buza spre membrana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 M-am uitat de 10x! Dar m-am uitat si in manual, unde ar parea invers..desi nu prea are logica pus invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Veci amin nu mai cumpar mobra de 25ani+. cel putin nu pana nu am un locsor al meu sa lucrez linistit si in timp, sa nu mai murdaresc/stric tot in casa.Hate to say I told you so . Sunt sigur ca și la tine în școală v-au făcut capul calendar cu compartimentarea muncii. In viata asta asa e frumos - motocicletele cu garajul și sculele lor, mașina cu acoperișul / garajul ei . Glumesc, colegule! Spor la trebi! Editat Decembrie 19, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 Are careva de vanzare un parbriz SH de RD04? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate