cstelia Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) 1. Subsemnatul 2. Boieru' - 2 persoane 3. Leo 4. Zoli 5. Adi Silindean - 2 persoane 6. Andrei G. - 2 persoane 7. Tibor 8. Nepotu' lu' Tibor 9. Bobi 10. Vali P. 11. Bulinu' 12. Mihnea 13. B0$$-ul Andry - 2 persoane 14. Fratii Matei 15. Neagu Ionut - 2 persoane 16. Edi - 2 persoane 17. Lucica 18. Pilu - 2 persoane 19. Nicu P. zis si Korben 20. Sebicozaurul - 2 persoane 21. Marius R. - 5 persoane 22. Prietenii din Ungaria - 6 persoane 23. Borco - 2 persoane 24. Iani - 2 persoane Editat Mai 31, 2017 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Numa cu persoane, nime cu personalitati. Ntz Ntz Ntz PS: just trolling Editat Mai 30, 2017 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Numa cu persoane, nime cu personalitati. Ntz Ntz Ntz M-as bucura sa te vad si pe tine pe lista » Post actualizat in 31 May 2017 06:42 Daca e vremea buna vin si eu impreuna cu probabil alte 4 persoane! Vezi ca la Nadrag, daca ploua sub 50L/mp se considera vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Vezi ca la Nadrag, daca ploua sub 50L/mp se considera vreme buna Asta se traduce prin > o damigeană/mp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 @Cstelia- Dar iti dau voie sa ma cinstesti duminica la ruga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 1. Subsemnatul 2. Boieru' - 2 persoane 3. Leo 4. Zoli 5. Adi Silindean - 2 persoane 6. Andrei G. - 2 persoane 7. Tibor 8. Nepotu' lu' Tibor 9. Bobi 10. Vali P. 11. Bulinu' 12. Mihnea 13. B0$$-ul Andry - 2 persoane 14. Fratii Matei 15. Neagu Ionut - 2 persoane 16. Edi - 2 persoane 17. Lucica 18. Pilu - 2 persoane 19. Nicu P. zis si Korben 20. Sebicozaurul - 2 persoane 21. Marius R. - 5 persoane 22. Prietenii din Ungaria - 6 persoane 23. Borco - 2 persoane 24. Iani - 2 persoane 25. Alecu - 2 persoane » Post actualizat in 02 Jun 2017 04:48Va doresc drum bun si sa ne vedem cu bine la Nadrag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Io am ajuns , beemer rulz (trolling) » Post actualizat in 04 Jun 2017 10:50 Pentru cine nu s-a racorit la Cascada Cornet (Ncity): "Sirenele" erau prea voluptoase sa le filmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) A mai dat cineva jos oglinda/sticla jos de pe oglindă la modelele rd07/rd07a? În urma adunăturii de la Nădrag am nevoie de a monta inapoi oglinda pe tija ce se infiletează pe ghidon și am impresia că nu se poate fără a da jos sticla. Este vorba de modelul din poză -> http://www.vicma.es/WebRoot/Store/Shops/Vicma/Products/EH170D/EH170D.jpg Editat Iunie 7, 2017 de sebicozaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 less is better A mai dat cineva jos oglinda/sticla jos de pe oglindă la modelele rd07/rd07a? În urma adunăturii de la Nădrag am nevoie de a monta inapoi oglinda pe tija ce se infiletează pe ghidon și am impresia că nu se poate fără a da jos sticla. Este vorba de modelul din poză -> http://www.vicma.es/WebRoot/Store/Shops/Vicma/Products/EH170D/EH170D.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 @Sebi, am pus oglinda cu diametrul mai mic in cupa originala folosind silicon. De scos oglinda din cupa a fost cu cantec, odata am reusit, odata am spart oglinda. Cand am reusit am distrus cupa(taiat buza de plastic) Ce am reusit iarasi, e sa bag cupa cu oglinda ok pe tija, tija stand ceva timp la frigider iar cupa cu oglinda la cuptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Am facut si eu operatiunea odata, am taiat garnitura de plastic ce tine geamul de rama. Probabil ar iesi mai frumos daca o coci un pic. La final tot la silicon am ajuns, nu arata tocmai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Am facut si eu operatiunea odata, am taiat garnitura de plastic ce tine geamul de rama. Probabil ar iesi mai frumos daca o coci un pic. La final tot la silicon am ajuns, nu arata tocmai bine. Mulțimesc... dacă nu arată ca nouă.... mai bine o las in casă în două bucăți. O să merg fără oglindă și știu că nu o stric pe asta. Pot intoarce și capu să mă asigur. Nu e bai. A fost mai nasol pe autostradă ... cu 140... când scot capu de după parbriz și mă asigur ... îmi cam scutură capu din cauza cozorocului... dar măcar oglinda e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 cred ca e peste 50 lei o oglinda SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Gasesc la cineva aici un etrier de transalp de vanzare? » Post actualizat in 23 Jun 2017 07:44Stie cineva codul de culoare pentru vopseaua jantelor argintii ? » Post actualizat in 23 Jun 2017 12:24Cred ca am gasit NH400M 0269 Cynos Grey Metallic / NH-400 M https://www.twowheel...lorpaint/honda/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 daca vrea cineva sa restaureze o africana.. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=244553129&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=xr650&pageNumber=1&scopeId=MB&fnai=prev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 A mai dat cineva jos oglinda/sticla jos de pe oglindă la modelele rd07/rd07a? În urma adunăturii de la Nădrag am nevoie de a monta inapoi oglinda pe tija ce se infiletează pe ghidon și am impresia că nu se poate fără a da jos sticla. Este vorba de modelul din poză -> http://www.vicma.es/WebRoot/Store/Shops/Vicma/Products/EH170D/EH170D.jpg Trebuie scoasă sticla less is better A mai dat cineva jos oglinda/sticla jos de pe oglindă la modelele rd07/rd07a? În urma adunăturii de la Nădrag am nevoie de a monta inapoi oglinda pe tija ce se infiletează pe ghidon și am impresia că nu se poate fără a da jos sticla. Este vorba de modelul din poză -> http://www.vicma.es/WebRoot/Store/Shops/Vicma/Products/EH170D/EH170D.jpg Salut, am pățit-o identic, s-a desfiletat complet piulița de blocare și oglinda a căzut de pe tijă. Am încercat să scot inelul de plastic care ține sticla pe ramă și am spart sticla că e f subțire. Apoi am pus alta mai mică cu silicon. Se pare că invariabil aici se ajunge. Dar nu aveam pe atunci suflai de aer cald. Acum aș încălzi bine jur împrejur inelul și cred că ar ieși fără probleme. Dacă nu ai suflai profită de vară și las-o să se incingă zdravăn la soare, apoi ușurel și concentric cu un cuțitaș de teflon sau lemn (în niciun caz nimic metalic!) încearcă să dai jos inelul de blocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Am nevoie de cele doua bucsi de pe cadru, pe care se aseaza rezervorul. De unde le-as putea lua? Nu-mi trebuiesc noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Am cioplit bucsele alea din ceva bucse auto, cred ca de la bieleta antiruliu. De la Dacia? Nu mai stiu exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Ai posibilitatea sa-mi dai toate cotele originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Se potrivesc de la Transalp 600 ? Una am sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Nu stiu daca se potrivesc. O poti masura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Da, azi o masor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 ok, merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Am doua de transalp. Cibeva sa confirme ca sunt compatibile daca se poate. Diametru interior 10mm, exterior 34mm, grosime 20mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 (editat) Din moment ce rezevorul de Transalp merge la fix pe bucile de RD04 si cum bucsile de RD04 sunt la fel cu cele de RD07(a) ar trebui sa fie ok. Editat Iulie 3, 2017 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate