raoulserban Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Prea scumpa. O toba cat de cat bine lucrata, din materiale ok, no name e un upgrade pe AT din perspectiva greutatii reduse(toba oem are 7,5kg parca). Daca mai e si gandita pe partea de evacuare gaze cu atat mai bine. Tobe noi si bune gasesti la Dominator.pl sau importatorul din ro (.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Prea scumpa. O toba cat de cat bine lucrata, din materiale ok, no name e un upgrade pe AT din perspectiva greutatii reduse(toba oem are 7,5kg parca). Daca mai e si gandita pe partea de evacuare gaze cu atat mai bine. Tobe noi si bune gasesti la Dominator.pl sau importatorul din ro (.ro) Am negociat pretul la 370. Asta e pt Africana de la Dominator: https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/oval-75 E cam peste bugetul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Am negociat pretul la 370. Asa mai merge Daca nu o iei tu, o iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Asa mai merge Daca nu o iei tu, o iau eu Deci sa inteleg ca merita. Toba e luata si la Nadrag sper sa ma pot lauda cu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Nu uita sa modifici setarile la carburator, si/sau nah...mai adaugi un mod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 Eu o sa renunt la toba, ca e prea complicat de adaptat. In alta ordine de ideei, daca aveti o toba de Africana de vanzare, sa imi spuneti. O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Greu un fras. Ori esti biker or pussybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Greu un fras. Ori esti biker or pussybiker Complicat si mai ales scump. Cu banii dati pe galeria adaptata si toba iau una noua de la cei pe care i-ai recomandat. Apropo, importatorul roman cere mult mai mult (aprox 180 E) decat costa produsul din cehia si transportul (120 E). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Apropo, importatorul roman cere mult mai mult (aprox 180 E) decat costa produsul din cehia si transportul (120 E). O fi din Teleorman importatorul si are de dat cotizatie la partid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Ciao; Pentru cine este interesat, am pus la vanzare: - crash-bar-urile: https://www.olx.ro/oferta/crash-bar-xrv750-africa-twin-rd07-IDaf2jP.html - toba: https://www.olx.ro/oferta/toba-xrv-750-africa-twin-rd07-IDaf2vw.html Sper sa nu fie cu suparare ca le-am anuntat pe topicul dedicat modelului. Editat Ianuarie 29, 2018 de emircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Nadrag editia 2018 se intampla? 1 iunie e vineri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Nadrag 2018 va avea loc in 8-9-10 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Am ceva ce sunt sigur ca o sa va placa. Detalii si precomenzi aici: https://goo.gl/TofAzV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Nadrag 2018 va avea loc in 8-9-10 iunie Ceva detalii? Despre haleala, petrecere, gagici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Salutare! Nu știți unde găsesc un bloc de semnalizare pe trupul un RD07? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Ceva detalii? Despre haleala, petrecere, gagici? Haleala ca si in alti ani, prima seara gulas "a la Tibor", a doua seara gratare. Gagici isi aduce fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salutare colegi. E cam stupid ca după 11 ani de africanism să pun o astfel de întrebare, dar m-am săturat! E a 3-a oară că-mi cade motorul de pe stander. Am unul clasic relativ rezistent, dar sistemul de reglaj lanț și suportul protecției de lanț împiedică o bună priză cu fălcile standerului. Când trag tare de roată s-o forțez să iasă în veșnicul conflict cu apărătoarea aripei spate risc mereu să dărâm motorul. Azi am scăpat ieftin, doar o oglindă ruptă, dar repet, m-am săturat! Mi-au rămas pe motor mai multe semne de la trîntele din garaj decât din celelalte! Înainte de stander (luat de la Lidl) băgam o tijă în suportul de cric central și o rezemam de doi butuci laterali, parcă era mai sigur. Are careva vre-o metodă verificată de recomandat când lucrezi la roată? Voi cum procedați ? Merci anticipat! ps. Sper că anul ăsta nimic să nu mă deturneze de la Nădrag. Count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Pui moto pe cricul lateral,o împingi din partea opusă până se ridică roata in aer cât vrei tu, si pui butucul de lemn sub cadru pe partea opusă cricului. În cazul în care s-ar întâmpla să cadă, rămâne pe cricul latera. Asta în cazul în care nu ai dat roata jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) În cazul în care s-ar întâmpla să cadă, rămâne pe cricul lateral. Fixed it! legi frana fata cu un soricel, ca sa nu se duca singura la plimbare. Editat Aprilie 5, 2018 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Merci colegi! Asta-i metoda de teren pe care din fericire am folosit-o o singură dată că umblu doar cu camere noi și anvelope în relativ bună stare.. Am tăiat un crăcan dintr-un copac uscat pe care am săltat brațul basculei opus cricului lateral. De reținut faza cu butucul, deși nu cred că ar fi prea stabilă ridicată așa. N-a făcut nimeni un SDV care să permită o suspendare mai sigură? Când lucrezi singur e esențială. Întreb mai ales și pentru motivul că urmează cândva anul ăsta să-i schimb și motorul. » Post actualizat in 17 Apr 2018 18:26Știe careva specificațiile simeringurilor de supape? De unde se pot cumpăra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Semeringurile de supape sunt continute in kit-ul de garnituri de top-end » Post actualizat in 02 May 2018 11:02Nadrag 2018 va avea loc in 8-9-10 iunie Ar fi interesant sa stiu cam cine vine Si are vrea si Tibor sa stie cam cati vin, sa stie cat gateste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 1. Mihut & Co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 1. Mihut & Co. 2. Adrian &Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 0. RaoulS Inc. » Post actualizat in 10 May 2018 22:58 ps: @Tibi, daca imi dai mancare moka, promit ca pun mobra ta in prim plan pt muviu ce-l am in gand . pps: nu vreu nik, decat expunere. PPPS: veniti echipati cu camere sa avem cadre si clipuri pentru ceva EPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 0. RaoulS Inc. » Post actualizat in 10 May 2018 22:58 ps: @Tibi, daca imi dai mancare moka, promit ca pun mobra ta in prim plan pt muviu ce-l am in gand . pps: nu vreu nik, decat expunere. PPPS: veniti echipati cu camere sa avem cadre si clipuri pentru ceva EPIC DONE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate