Thomas Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Mda, se pare ca dupa 7 zile de inactivitate pe topicurile unde am dat cu "Subscribe", esti scos automat din lista. Un fel de curatenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Mda, se pare ca dupa 7 zile de inactivitate pe topicurile unde am dat cu "Subscribe", esti scos automat din lista. Un fel de curatenie aaa, ce, nu stiai? Ma rog de Dan de fro juma de an sa lase prostiile si sa dea inapoi pe 30 de zile (macar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 aaa, ce, nu stiai? Ma rog de Dan de fro juma de an sa lase prostiile si sa dea inapoi pe 30 de zile (macar). nici eu nu stiam, e aiurea. poate sunt topicuri la care vreau sa stiu ce se intampla si dupa un an .. cel mai bine e sa fie configurabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 http://tvr.ro/emisiune.php?id=580# urmariti aici! vad ca emisiunea din 16 ianuarie nu este inca disponibila;probabil urmeaza! BUNA TREABA MIHAI! A APARUUUUUUUUUttt nici eu nu stiam, e aiurea. poate sunt topicuri la care vreau sa stiu ce se intampla si dupa un an .. cel mai bine e sa fie configurabil ! Asta-i zic si eu. Da' asa-i cind e www-ul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Astazi am reusit sa vad si eu, in reluare, emisiunea 100 % Garantat. Felicitari Mihai pentru originalitate, curaj si ambitie. Ai facut cinste motociclismului cu atat mai mult cu cat ai fost invitat la o emisiune in care se promoveaza cultura si valorile. Nu stiu daca ai avut sau nu emotii dar le-ai mascat bine de tot: ai fost natural, spontan, stapan pe tine. Cred ca aceasta calatorie ti-a adus un plus de intelepciune pentru aprecierea celor mai importante lucruri din viata. Sper sa nu te opresti aici. Respect si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) aici sunt link-uri catre emisiune am scos partile muzicale si celelalte materiale care nu au legatura stricta cu Mihai si calatoria lui. enjoy! - 1 - 2 - 3 - 4 -- 5 PS Daca intreaba cineva, nu io le-am pus... Editat Ianuarie 21, 2010 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 aici sunt link-uri catre emisiuneam scos partile muzicale si celelalte materiale care nu au legatura stricta cu Mihai si calatoria lui. enjoy! - 1 - 2 - 3 - 4 -- 5 PS Daca intreaba cineva, nu io le-am pus... Super initiativa!!..la fel si calitatea capturii ..Numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 multam', macar atata sa fac si eu...la cate a facut Mihai pentru noi, asta e nimica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 frumos.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 @Louis Cyphre - merci de link-uri! o incantare! ...ti-a iesit si asta, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Felicitari Mihai pentru calatorie . Ai avut un mare curaj si ai adaugat o "bila alba" motociclismului din Romania . Sper sa mai urmeze si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Si chear daca nu ai mers cu 300 km/ora (pana acum am vazut la tv motoristi prinsi de radare cu viteze considerabile) ai aratat ca se poate si fara...civilizat,de vis si un exemplu ca motociclismul inseamna mai mult decat plimbari intre frumoasele lumini ale semafoarelor... Poate ne vedem la o intrunire sa ii fac cunostinta lui Doyle cu Dromaderu' Mult respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Fir-ar sa fie, iar apaream dezabonat la acest thread si am ratat emisiunea. si eu am patit la fel, nu inteleg care-i misterul.. Mda, se pare ca dupa 7 zile de inactivitate pe topicurile unde am dat cu "Subscribe", esti scos automat din lista. Un fel de curatenie aaa, ce, nu stiai? Ma rog de Dan de fro juma de an sa lase prostiile si sa dea inapoi pe 30 de zile (macar). nici eu nu stiam, e aiurea. poate sunt topicuri la care vreau sa stiu ce se intampla si dupa un an .. cel mai bine e sa fie configurabil ! Poate daca striga mai multe guri aici, s-or mai indupleca... dar slabe sanse... /index.php?showtopic=201989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 nici de-al naibii nu las topicul asta sa ajunga pe pagina 2, sau mai jos... asa ca up cu el! Mesaj completat no ase' !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Omul asta este atat de modest, inca nu se lauda cu faptul ca povestea lui care ne-a tinut pe atatia in Asia vara trecuta participa la un concurs de bloguri. Eu l-am votat si sunt sigura ca la fel veti face si voi: Voteaza Mongolia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 * votat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Am obiceiul de a nu-mi face conturi peste tot. Dar mi-a luat mai putin decat un upload de poza de-al lui Mihai de prin cine stie de *stan so it was worth it. Mesaj completat Daca nenea Mi'ai nu mai zice prea multe zic eu. Stiu ca audienta e cu urechile ciulite si curioasa nevoie mare. Blog-ul a castigat, cum altfel... Doyle este pregatit sa reiasa la asfalt si vizitatorii SMAEB... ochii ciuliti ca aveti ce vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Ah, Melciule... Da, deci am o stire. La SMAEB o sa fie si Doyle, asa cum era el pe drum, plin de jeg, cu ulei pe motor, fara o oglinda, multe bagaje, cu harta in tankbag, Marcel pe bord, telescoapele "sangerande" si farul murdar. Din fericire lantul o sa fie nou, sper. O sa-l puteti vedea si o sa-i puteti pune intrebari la standul TopGear. Tot acolo vor fi si cateva fotografii de pe drum si un manechin care va purta costumul de care va sfatuiesc sa nu va apropiati pentru ca pute. Si o sa mai fiu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 no bine, ne vedem acolo. cine e manechinu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Te si va astept. Manechinul e insusi manechinul. D-ala de plastic. Daca era viu n-ar fi rezistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Apai cred ca o sa crape fetele alea siliconate/samponate/gelate/bronzate/botoxate/si-alte-"ate" ca un manechin imbracat intr-un costum puturos, langa o "chestie" plina de mud si ulei, aka Doyle, atrage mai multa atentie ca ele. sa vezi invidie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Te si va astept. Manechinul e insusi manechinul. D-ala de plastic. Daca era viu n-ar fi rezistat. wow. trebuie sa ajung si eu sa il vad pe doyle si pe tine mihai! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Oai de capul meu.... si daca trec pe la tine pe la stand imi dai un capacel de bodka, asa doar, de protocol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Ah, Melciule... Da, deci am o stire. La SMAEB o sa fie si Doyle, asa cum era el pe drum, plin de jeg, cu ulei pe motor, fara o oglinda, multe bagaje, cu harta in tankbag, Marcel pe bord, telescoapele "sangerande" si farul murdar. Din fericire lantul o sa fie nou, sper. O sa-l puteti vedea si o sa-i puteti pune intrebari la standul TopGear. Tot acolo vor fi si cateva fotografii de pe drum si un manechin care va purta costumul de care va sfatuiesc sa nu va apropiati pentru ca pute. Si o sa mai fiu si eu. Da ce-am facut uai? Io am tot asteptat sa zici ceva dar se apropie evenimentul si lasam oamenii fara interes. N-am dat detali, am lansat doar un teaser... sa te caute. wow. trebuie sa ajung si eu sa il vad pe doyle si pe tine mihai! Bafta! Eu trebuie neaparat sa ajung sa vad manechinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate