calinmoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Domnu Mihai da un semn cand vei ajunge prin Hunedoara , sa te cinstim si noi ca tare mult ne-ai descretit fruntile cu povestea ta !!!! RESPECTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Cum spunea si Calin,cand mai vi prin Vale sa mai bagi o fasole poate te opresti cateva minute si prin Hunedoara la o poveste si o cinste ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ...sau la bikers on ice tot in HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 frumos fond sonor. inca ma gandesc daca sa te sun dimineata cand plec eu la munca sa te felicit pentru interviu. hai, noapte buna si sa anunti si tu daca e si o continuare. am primit vestea de la taica miu cand emisiunea se terminase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Mmm... mie sincer mi-era frica de ce-o sa vad si-o sa aud, de-aia am tacut, da' parca n-a fost asa rau. Rog iertare si intelegere. O sa fie la un moment dat pe undeva o lista "interactiva" cu tot ce a aparut. Uite, de iertare asa, ciuliti urechile si tastatura maine la 19 pe www.radio3net.ro si poimaine cam pe la 13 pe hotnews.ro la "intalniri on-line". Na, cam atat. Da' sa nu radeti, ca asta mi-e spaima. Macar incercati. Ca io mai mult in scris decat cu gura, asa-s facut, of... Multumesc, Mihai Adica tie nu ti-a fost frica prin "salbaticiile alea" si iti e frica in "civilizatia" de la noi? De ce oare am impresia ca in salbaticie e mai "safe" decat in civilizatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-65912...i-ora-13-00.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 In numarul din luna aceasta din BMW Magazin gheroiul nostru are 4 pagini cu tot cu poze. Il mai gasiti pe la chioscurile astea mai fancy. Unde mama ma-sii ai gasit tu revista aia ca am tot cautat-o si nicaieri nu era. Un scan, ceva, ai cum sa faci ? Ca-s curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 un scan dupa revista si pentru cei care nu au cum sa o cumpere este posibl? sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Eu am gasit revista la un InMedio. Incerc sa fac un scan decent sa se vada bine dar mi-am prins urechile ca ragalia nu mai vrea decat un alb-negru trist. Mai caut un scanner mai bun prin birou si incerc sa le atasez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Eu am gasit revista la un InMedio. Incerc sa fac un scan decent sa se vada bine dar mi-am prins urechile ca ragalia nu mai vrea decat un alb-negru trist. Mai caut un scanner mai bun prin birou si incerc sa le atasez. Intradevar si eu am cumparat revista, zilele trecute, tot de la Inmedio. Acolo o gasiti cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 In InMedio n-am ajuns, dar in rest am cautat-o prin toate chioscurile si n-am gasit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Eu am gasit revista la un InMedio. Incerc sa fac un scan decent sa se vada bine dar mi-am prins urechile ca ragalia nu mai vrea decat un alb-negru trist. Mai caut un scanner mai bun prin birou si incerc sa le atasez. Hai cu scannerul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Man tocmai am vazut interviu tau la tembelizor ( in reluare ce e drept ). Foarte tare, RESPECT !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-65912...i-ora-13-00.htm Mi-a placut cum a pus problema montaniardul cu intrebarea nr.5..... Vorba lui Thomas.."ce uameni,frate..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 daca nu un scan macar o poza paginilor, hai ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Te'am vazut pe TVR 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Decembrie 10, 2009 Autor Share Postat Decembrie 10, 2009 Salutare! M-au prins! O lectura de duminica, de duminica asta care vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Piesa ! Ma duc sa ma asez la coada la chiosc de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 da m am saturat sa astept scanuri ; seindura cineva si de mine ? scanuri si dupa articolul precedent si dupa asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 da m am saturat sa astept scanuri ; seindura cineva si de mine ? scanuri si dupa articolul precedent si dupa asta ? Daca reusesc sa intru in posesia ei, ai un scan de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 da m am saturat sa astept scanuri ; seindura cineva si de mine ? scanuri si dupa articolul precedent si dupa asta ? Salutare, am scanat articolul din BMW Magazin Sper ca e ok: Numai bine si astept sa apara Jurnalul de Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 voi lua si eu ziarul sau revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Salutare! M-au prins! O lectura de duminica, de duminica asta care vine. O sa se vanda ca paine calda! Sa se dea cate una sa ajunga la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 @Rocker, multumim de scan P.S. Duminica la 8 sunt la chiosc sa iau Jurnalu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 @Rocker, multumim de scan P.S. Duminica la 8 sunt la chiosc sa iau Jurnalu' ! Cu placere Thomas Acum asteptam sa apara ,,Jurnalu de Duminica'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate