ang3ldrak3 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Vreau sa merg si eu pe Transfagarasan :X, cu cine tre sa iau legatura pentru plecare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Vreau sa merg si eu pe Transfagarasan :X, cu cine tre sa iau legatura pentru plecare ??? suna-l pe dom` secretar Jiji (0743168112) si te informeaza el....doar ca timpul e cam scurt...plecare e maine dimineata....la ora 7 ne intalnim in fundatie, bem cafeaua si la 8 motoarele sunt in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 am venit de la cabana capra prin pasul oituz, ploaie pana acasa... sa va echipati bine si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 am venit de la cabana capra prin pasul oituz, ploaie pana acasa... sa va echipati bine si distractie placuta sa speram ca se schimba vremea in weekend ca sa nu ne strice excursia multumesc sa speram ca se schimba vremea in weekend ca sa nu ne strice excursia multumesc am avut doar vreme buna...urmeaza pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) v-ati convins ce motorete va trebuie pt drumurile patriei noastre ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) si pe partea noastra am avut un drum superb!!! despre motoare ... daca am reusit sa urc pana la "sfinx" cu el ... nu il schimb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) /index.php?/topic/666082-excursie-organizata-de-ice-age-riders-iasi/page__st__20 uitati aici cateva poze am mai gasit cateva... Editat August 16, 2011 de manutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 au fost ... compilate aproape toate pozele! maine se definitiveaza ... albumul! sa mai aduca si restul fotografiile lor! cine nu a adus pozele aseara? My link o simpla poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianR Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Cineva interesat de o iesire pt 2 zile, miercuri si joi?..un munte, nu neaparat la mare distanta, cazare la un camping... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Salut, Este cineva interesat de o plimbare maine pana la Hanul Ancutei sau alt traseu nu foarte lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 @ CristianR: Unde? Ati merge in bucovina/ pasul palma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Nu stiu daca ne încadram in timp.nu as vrea să merg noaptea. In jur de 10:30 voi fi la Petromul de la ieÂşirea din Pacurari, daca vrea cineva sa meargă in plimbare voi fi acolo si stabilim impreuna . Editat Septembrie 25, 2011 de mrrlr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 17 zile, 9 tari, 7000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Este cineva interesat de o iesire in jurul datei de 1 Mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Este cineva interesat de o iesire in jurul datei de 1 Mai ? ...poate la mare, in week end-ul dinainte de 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 ...poate la mare, in week end-ul dinainte de 1 mai Plecarea pe 27-28 aprilie ?... Si intoarcerea cand? Te-ai gandit la o ruta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Plecarea pe 27-28 aprilie ?... Si intoarcerea cand? Te-ai gandit la o ruta ? Ma gandeam la plecarea pe 27 si daca am cum sa-mi iau liber de la munca sa ma intorc luni pe 30 .Iasi-Bacau-Focsani-Braila -Constanta- Vama sau Iasi-Barlad-Galati-Braila- Constanta- Vama. Toate astea depind de vreme( nu-mi place sa merg pe ploaie)si binenteles de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Ma gandeam la plecarea pe 27 si daca am cum sa-mi iau liber de la munca sa ma intorc luni pe 30 .Iasi-Bacau-Focsani-Braila -Constanta- Vama sau Iasi-Barlad-Galati-Braila- Constanta- Vama. Toate astea depind de vreme( nu-mi place sa merg pe ploaie)si binenteles de bani. As fi interesat si eu de plimbare, insa ramane sa vad si eu daca imi aproba "concediul" si , la fel ca si tine, daca vremea se anunta buna. Daca mai sunt persoane care vor sa mearga la mare cu motocicleta in aceasta perioada ii rog sa posteze aici si poate stabilim o zi sa ne intalnim dupa Paste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Ceva iesiri de 1 Mai? sau in weekendul ala... o tura la mare/munte ceva?vad ca s-au anuntat 22-25 grade in perioada aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 ASTAZI LA 11 LA FUNDATIE LA O ESIRE SCURTA CINE VREA ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Salut , eu sunt din bacau si imi fac plecarea din Iasi spre vama veche pe 27 in jurul orei 10 dimineata , daca doreste cineva sa mi se alature e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 (editat) Cu cortul sau cazare?mai multe detalii... sincer as merge dar nu am mai fost cu cortu la mare si nu prea stiu pe unde sa ma duc... Sau daca nu e mare, macar ceva prin apropriere...vad ca nu se anunta nimeni de o iesire. Editat Aprilie 24, 2012 de armandot55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 S-a discutat mai sus de plecare la mare insa mai sunt persoane care inca nu stiu daca au liber si luni. Eu as fi interesat de o iesire in week-end-ul acesta ( vineri, sambata si duminica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Sal eu merg cu cortul in Vama veche insa nu stau pe plasa , caut ceva la camping si esti si mai ferit de vantul dinspte mare iar viteza de croaziera va fi 80-100 ca nu ma grabeste nimeni sa-i dau mai mult si vreau sa intru si peste tot unde zaresc un punct turistic , imi place sa profit de orice ocazie de a vizita tara si frumusetile pe care inca le mai putem vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate