bizoo_n Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) mici MARI Acum imi dau seama, am cam abuzat de motocicleta mea, vizual vorbind . Pana de inspiratie, cred. Editat Februarie 22, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 mi s-a parut mie ca e un paprazzi p-acolo!! da cu ludixu nu ai poze??? :eek: ca bulangiul ala de apashu77 nu a vrut sa treaca p-acasa sa scot shi io ijul din garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) Cred ca Ludixu a venit fix cand stingeam eu tigara de plecare, scuze. Poate intr-o alta data. Cu machiala, machiaj pardon, tot ce trebe. Editat Februarie 22, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Nu pot sa cred UNDE e stege si pow? Am absentat ei de la asa ceva? Super pozele ca de obicei Bravo baietzi Sper ca in maxim o luna sa reiau cursa Ploiesti-Bucuresti dar numai daca imi fac motoru pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleine Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Pozele superbe cum ne-a obisnuit bizoo_n si vremea frumoasa. Eu am trecut cu masina pe langa arc venind de la munca, am vazut ceva lume si ceva dragut/draguti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 stege a venit la vro ora dupa ce am ajuns eu, asha ca bizoo_n era de mult plecat pow a absentat nemotivat mai era un paparazzi p-acolo; sa puna pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 mai era un paparazzi p-acolo; sa puna pozele Mai bine spune ca vrei pozele cu ludixul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 salutare , a venit si stege si pow dar mai tarziu ca si mine si am ramas fara poze.Bafta si sa ne auzim cu bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Au fost destui. Ar mai fi ceva poze de la MrWatt, dar nu cred ca a ajuns sa le puna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Sper ca se vad,nu am mai postat poze pana acum. Si inca: Ala jumulitul motorul meu. Poate recunoasteti voi ceva personaje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 A cui e BUSA aia ? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Nu cunosc. Era si un V-Max undeva in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Pacat ca nu am venit. Nu am avut cum........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Nimeni cunosc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 (editat) Au fost destui. Ar mai fi ceva poze de la MrWatt, dar nu cred ca a ajuns sa le puna. Nope, m-a fugarit munca pana acum ... abia de o ora am dat si eu pozele jos din aparat. Cam ce am prins eu acolo: Ata ete, am ajuns in jur de 7 p-acolo, ca abia scapasem de la munca si am stat si putin. La ora aia se mai rarea lumea. Oricum, prea intuneric sa fac niste poze mai rasarite... PS: DMW-ule, iete-ti Ludixu' Editat Februarie 24, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Frumos.... eu recunosc am zis ca este prea frig....si m-ai am si obligatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Ce Yamaha e Yamaha aia galbena rossi style ? Si a cui e busa ?:S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Si a cui e busa ?:S Ma tu ai un fix cu busa aia Este a unui biker Multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Frumoase poze Hai sa vina vara odata, ca nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Ce Yamaha e Yamaha aia galbena rossi style ? Si a cui e busa ?:S Yamaha FZR 1000. Oare de ce te intereseaza? Ia sa o vezi mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Eram curios . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Eram curios . Te asteptam printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Te asteptam printre noi! Mai intai sa-mi fac si eu motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Da ce bagat in seama am fost. Ala sunt eu si suzi ai stralucitoare e a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate