bogdan_harea Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Am si eu un set de Haidenau K76 cumparate anul trecut. Am auzit numai lucruri bune despre ele, dar nu am apucat sa le montez pe moto. Acum merg cu Metzeler Tourance. Scumpe dar bune. Si poze de la noul acvariu din Tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Inspectorul Gadget http://public.fotki.com/Rbertalotto/motorc...urrent/v-strom/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Fratilor mi-am incaltat mobra cu Heidenau K76 (profilul similar cu tourance), bestiale raport calitate pret excelent! Mult mai bune decat trailwing-urile pentru ce am eu nevoie, in special pe noroi sau iarba unde sapa si apoi se descarca imediat , pe sosea "bazaie" putin intre 60 si 80 dar nu ma deranjeaza. Daca ma tin 10k urmatoarele tot heidenau or sa fie. Parerea mea! Am observat ca placutele de spate au sub 1mm si vor sa iasa la pensie, cam ce ma sfatuiti sa pun, de unde le pot cumpara si pe la ce pret? cat te-au costat gumele?le-ai incercat si pe curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.andi Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Va salut! aveti idee de unde pot lua un semnal fata de V-Strom? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Va salut! aveti idee de unde pot lua un semnal fata de V-Strom? multumesc complet sau doar sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.andi Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Complet. Multumesc complet sau doar sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 cat te-au costat gumele?le-ai incercat si pe curbe? au fost 480 RON ambele la un magazin din Ploiesti, am luat ultima pereche, pe curbe is faine de tot. Comparativ cu bridgestone TW. tin trasa ff bine fara corectii exemplu curbe pe ud care le luam cu 100-110 acum le pot lua fara probeleme cu 140-150 . de placute spate nu stie nimeni nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Va salut! aveti idee de unde pot lua un semnal fata de V-Strom? multumesc Avea AS 25 doua de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.andi Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Mersi, iau legatura cu el. Avea AS 25 doua de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 de placute spate nu stie nimeni nimic??? incearca aici http://www.louis.de/_3020216591982e9373f7d...tnr_gr=10044261 au un pret bun,parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Saptamana asta vreo plimbare ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Saptamana asta vreo plimbare ceva? in functie de vreme, simbata sau duminica, bucuresti - lugoj - bucuresti, 1000 km. ritm sustinut, plecare la 6:30 - 7:00, opriri doar pentru benzina si o gura de suc. se fac cam 7 ore. pauza de o ora la lugoj. inapoi la 22:30 - 23:00. traseul este prin rimnicu vilcea, tirgu jiu, petrosani, hateg, caransebes. la intoarcere, in functie de timp, poate mergem prin deva, hunedoara, hateg, petrosani ... valea jiului s-ar putea sa fie un pic distrusa dupa iarna. caransebes - lugoj e dezastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ianachim are un frate!!!! 1000km/zi si pe vremea asta. Cam mult. avand in vedere starea drumurilor, destul de riscant. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ianachim are un frate!!!! 1000km/zi si pe vremea asta. Cam mult. avand in vedere starea drumurilor, destul de riscant. Asfalt uscat. multam, asfalt uscat as vrea si eu. frig poate sa fie dar daca e ud o sa fie mai putin distractiv. la fel cu ceata; stresanta rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 multam, asfalt uscat as vrea si eu. frig poate sa fie dar daca e ud o sa fie mai putin distractiv. la fel cu ceata; stresanta rau! am creat topic nou la calatorii: /index.php?showtopic=327624 cine se baga sa scrie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Adrian, ai vazut? Cum a simtit mirosul celor 1000 km/zi, cum s-a repezit la prada. Evident Ianachim. Cred ca ti-ai gasit un coechier pt viitoarele calatorii. Bafta si inca o data, asfalt uscat si drumuri bune. Editat Martie 10, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salve,maine se anunta adunarea la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salve,maine se anunta adunarea la arc ? Daca nu ploua eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Daca nu ploua, prezent. Am primit un mesaj de la Noni, adm. pe celalalt site moto care suna cam asa: Maine la 6 pm, la Arcul de Triumf, cei de la Kiss tv vor filma motociclisti/atv-isti la "in actiune" + interviuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 in functie de vreme, simbata sau duminica, bucuresti - lugoj - bucuresti, 1000 km. ritm sustinut, plecare la 6:30 - 7:00, opriri doar pentru benzina si o gura de suc. se fac cam 7 ore. pauza de o ora la lugoj. inapoi la 22:30 - 23:00. traseul este prin rimnicu vilcea, tirgu jiu, petrosani, hateg, caransebes. la intoarcere, in functie de timp, poate mergem prin deva, hunedoara, hateg, petrosani ... valea jiului s-ar putea sa fie un pic distrusa dupa iarna. caransebes - lugoj e dezastru. Astai sado-maso-motociclism, mai ales pe vremea asta. Eu inteleg prin motociclism placerea de a conduce, admira peisaje, soare, pauze de o tigara, o vorba, un suc, o cafea, o placita, ceva placut. Sa mergi 1000km intr-o zi iti trebuie vreo 12-14 ore de condus si ziua tine numai 10 ore. Cred ca poti sa te inscrii in Guiness book cu tura asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 in functie de vreme, simbata sau duminica, bucuresti - lugoj - bucuresti, 1000 km. ritm sustinut, plecare la 6:30 - 7:00, opriri doar pentru benzina si o gura de suc. se fac cam 7 ore. pauza de o ora la lugoj. inapoi la 22:30 - 23:00. traseul este prin rimnicu vilcea, tirgu jiu, petrosani, hateg, caransebes. la intoarcere, in functie de timp, poate mergem prin deva, hunedoara, hateg, petrosani ... valea jiului s-ar putea sa fie un pic distrusa dupa iarna. caransebes - lugoj e dezastru. Exact asta insemna motociclism si pentru mine. Ce pot spune: "Drum bun si asfalt uscat!" Mi-ar placea sa particip si eu dar am programat de mai demult o tura de vreo 600 Km(sau 900 Km in fct de vreme) pt aceeasi perioada. Multa bafta si tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 la aceasta ora in petrosani ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Astai sado-maso-motociclism, mai ales pe vremea asta.Eu inteleg prin motociclism placerea de a conduce, admira peisaje, soare, pauze de o tigara, o vorba, un suc, o cafea, o placita, ceva placut. Sa mergi 1000km intr-o zi iti trebuie vreo 12-14 ore de condus si ziua tine numai 10 ore. Cred ca poti sa te inscrii in Guiness book cu tura asta. Nu e prima data cand face drumul asta.Peisajele sunt tot alea de fumat nu fumeaza asa ca nu ramane decat placerea de a conduce.Nu vad nimic exagerat in asta nici eu nu ma satur cu 200-300 km pe zi. Editat Martie 11, 2009 de spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Astai sado-maso-motociclism, mai ales pe vremea asta.Eu inteleg prin motociclism placerea de a conduce, admira peisaje, soare, pauze de o tigara, o vorba, un suc, o cafea, o placita, ceva placut. Sa mergi 1000km intr-o zi iti trebuie vreo 12-14 ore de condus si ziua tine numai 10 ore. Cred ca poti sa te inscrii in Guiness book cu tura asta. sint multi oameni care fac multi km pe zi. 800, 1000, 1500, depinde de drum, chef si trafic. nu mi se pare nici exagerat si nici extraordinar. fiecare gaseste un ALT echilibru intre placerea de a conduce si placerea de a admira peisaje, pauze de tigari, etc (toate aceste placeri se bat pe acelasi interval de timp). sint altii care merg 24 de ore fara oprire pe motocicleta cumparata din germania sau alta tara. o fac probabil si de placere si de nevoie. nu-i baga nimeni in guiness book. de ce m-as inscrie eu cu 14 sau 16 ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 sint multi oameni care fac multi km pe zi. 800, 1000, 1500, depinde de drum, chef si trafic. nu mi se pare nici exagerat si nici extraordinar. fiecare gaseste un ALT echilibru intre placerea de a conduce si placerea de a admira peisaje, pauze de tigari, etc (toate aceste placeri se bat pe acelasi interval de timp). sint altii care merg 24 de ore fara oprire pe motocicleta cumparata din germania sau alta tara. o fac probabil si de placere si de nevoie. nu-i baga nimeni in guiness book. de ce m-as inscrie eu cu 14 sau 16 ore? Oricum esti tare daca ai asemenea ambitii. Eu umblu toata tara cu masina de seviciu si sant satul de gropile si tirurile de peste tot, asa ca nu ma tenteaza aceleasi drumuri si in wikend. Daca tot ai placerea tururilor lungi, iti recomand sa faci o tura in Alpi daca nu ai fact-o deja si atunci sa mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate