Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

Salut,

Nu or mai ramas prea multi prin tm din pacate - vezi la Paul Moto - magazin in Balcescu colt cu Porumbescu (langa florarie) si service la iesire din TM spre Giroc pe stanga intr-o hala.

Are preturi oki la echipamente/accesorii si Luci (mecanicul de la service) e super rabdator si tipicar - o combinatie buna de bagat mana prin moto.

Numai de bine,

Paul

Din pacate n-avem Fabio la Timisoara, dar vreau sa intreb colegii v-stromisti timisoreni la ce doctor isi duc stroamele?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:eek: Apai imi trebuie mai multe,cum ar fi:levier ambreiaj,bucsa aia de bronz,tija care impinge cilindrul hidraulic al ambreiajului,protectia de cauciuc din exteriorul pompei ambreiajului, suportul ala care tine deflectorul de vant,hand-protector-ul stang si chestiutele alea tip baioneta sau cum le-o fi zicand,care tin plasticele de carene(sunt vreo 3 groase si restul mai subtiri)...Te bagi?

Apropo! Darab,inseamna in ungureste bucati.Am scris asa fiindca in caz de nereusita in tara trimit comanda in Ungaria.

post-44963-0-92651200-1365512330_thumb.jpg

post-44963-0-49242800-1365512349_thumb.jpg

post-44963-0-40183300-1365512367_thumb.jpg

post-44963-0-14225400-1365512387_thumb.jpg

post-44963-0-27841800-1365512405_thumb.jpg

post-44963-0-65482800-1365512420_thumb.gif

post-44963-0-33829600-1365512431_thumb.gif

Editat de transilvania72
Link spre comentariu

:eek: Apai imi trebuie mai multe,cum ar fi:levier ambreiaj,bucsa aia de bronz,tija care impinge cilindrul hidraulic al ambreiajului,protectia de cauciuc din exteriorul pompei ambreiajului, suportul ala care tine deflectorul de vant,hand-protector-ul stang si chestiutele alea tip baioneta sau cum le-o fi zicand,care tin plasticele de carene(sunt vreo 3 groase si restul mai subtiri)...Te bagi?

Apropo! Darab,inseamna in ungureste bucati.Am scris asa fiindca in caz de nereusita in tara trimit comanda in Ungaria.

Darab alea sunt de fapt "rivets"

uite un site si in limba engleza

http://www.ronayers.com/Fiche/TypeID/26/Type/Motorcycle/MakeID/2/Make/Suzuki/YearID/49/Year/2008/ModelID/8735/Model/DL1000/GroupID/421745/Group/COWL_BODY_INSTALLATION_PARTS

Link spre comentariu

Io bag sama ca ti s-o rasturnat motorashu', asa o fi? :(

Link spre comentariu

Un pic offtopic, dar este nevoie de Vigneta pentru motocicleta in Bulgaria? Voi intra luna urmatoare in Bulgaria pe la Ruse si iesi spre Turcia prin Edirne cu destinatia finala Elazig. Ceva sugestii pentru traseul de pe portiunea bulgareasca?

pentru motocicleta la bulgari nu ai nevoie de rovigneta ...si nici nu platesti podul. Primul stop unde vezi masini treci pe langa ele pe o poarta paralela si intra direct la vama. uletin, pasaport si gata.

La turci de vreo 2 ani nu platesti viza nici cu pasaport turistic.

in ce priveste traseul ma abtin fiindca pe traseul tau nu am fost de vreo 7 ani....

Verifica data la care se va inchide circulatia pe podul de la giurgiu...au anuntat azi la radio

Link spre comentariu

Io bag sama ca ti s-o rasturnat motorashu', asa o fi? :(

Deloc!Pur si simplu s-au uzat piesele mentionate,rau de tot,cu exceptia handguardului pe care mi l-a crapat putin unul cu jeepanu cand a dat cu spatele,dar motorul nu a cazut.Uite ce uzura babana!Iar gaura aia din interior-jos a fost sapata de tija impingatoare(zici ca e din fabrica :-L )

post-44963-0-02594900-1365619347_thumb.jpg

post-44963-0-73594000-1365619399_thumb.jpg

post-44963-0-72307000-1365619446_thumb.jpg

Link spre comentariu

pana la urma am ajuns la Motorex 10w40 ca de asta avea mecanicul meu pe stoc si mi-a fost lene sa umblu dupa Motul

Eu bag doar Motorex si e exact ca orice alt ulei.Merge la fel,suna la fel!Ce crezi ca face Motulul in plus?Daca schimbi uleiul,asa,mai des decat specifica manualul e OK orice marca mai cu reputatie...Vara mai bag si 15-50 ca umblu mai mult prin oras si motorul nu are nici pe dracu,deocamdata.....

Link spre comentariu

Eu bag doar Motorex si e exact ca orice alt ulei.Merge la fel,suna la fel!Ce crezi ca face Motulul in plus?Daca schimbi uleiul,asa,mai des decat specifica manualul e OK orice marca mai cu reputatie...Vara mai bag si 15-50 ca umblu mai mult prin oras si motorul nu are nici pe dracu,deocamdata.....

nu e chiar la fel. la motor sigur e greu sa sesizezi vreo diferenta, in schimb la cutie diferenta e imensa. cu motorex trosneste si pocneste ca turbata cand bagi in viteza. la fel cu majoritatea uleiurilor din comert, de asta e recomandat motul pentru ca intra cel mai lin in viteza. treaba si-o fac toate, tine doar de feeling.

Link spre comentariu

nu e chiar la fel. la motor sigur e greu sa sesizezi vreo diferenta, in schimb la cutie diferenta e imensa. cu motorex trosneste si pocneste ca turbata cand bagi in viteza. la fel cu majoritatea uleiurilor din comert, de asta e recomandat motul pentru ca intra cel mai lin in viteza. treaba si-o fac toate, tine doar de feeling.

N-as zice ca face urat cand bagi in viteza.. e drept ca nici nu am fost atent inainte de schimb ca sa pot face o comparatie, dar nu mi se pare ca ar fi aparut o problema - motorul in schimb parca se tureaza mai frumos, da' aia o fi din cauza ca e proaspat uleiul. De ieri numai prin oras m-am invartit da' o sa ies in afara azi-maine la o tura mai lunga si o sa vad daca mai observ ceva diferit. Asta e uleiul, poate conteaza si tipul http://motorex-moto.ro/prod.php?id=18

De Tourance-urile astea ce ziceti, cati km mai pot trage de ele?

Spatele mai are cam 2-3mm pe centru, fata ceva mai mult, DOT 2010 si 2011

post-9248-0-24631000-1365677401_thumb.jpg

post-9248-0-40435900-1365677413_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asule, pt ce tip de atv vrei manual de reparatie, incerc sa iti fac eu rost. ;)

:hug: PM

N-as zice ca face urat cand bagi in viteza.. e drept ca nici nu am fost atent inainte de schimb ca sa pot face o comparatie, dar nu mi se pare ca ar fi aparut o problema - motorul in schimb parca se tureaza mai frumos, da' aia o fi din cauza ca e proaspat uleiul. De ieri numai prin oras m-am invartit da' o sa ies in afara azi-maine la o tura mai lunga si o sa vad daca mai observ ceva diferit. Asta e uleiul, poate conteaza si tipul http://motorex-moto.ro/prod.php?id=18

De Tourance-urile astea ce ziceti, cati km mai pot trage de ele?

Spatele mai are cam 2-3mm pe centru, fata ceva mai mult, DOT 2010 si 2011

Eu am patit o cu Castrol. A inceput ambreiajul sa patineze, Dupa care am schimbat cu Motul si totul era ca inainte. Precizez Castrol de la Louis din Germania, luat personal.

Bafta

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic