UnOareCare Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Rossi se zvonea ca se baga la centenar in 2007, dar DA, vladut are dreptate, contractul nu`i da voie, pentru ca: 1. isle of man a fost scos de pe lista de circuite motogp(norme de siguranta, stuff like that) 2. nu are voie sa circule cu motocicleta nici macar pt a se duce la paine Tot respectul pt rossi, dar nu prea il vad eu pe isle of man mergand ca McGuinness sau Martin, inclinat cu genunghiu pe bordura si casca la 10cm de vre`un boschet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Cursele sunt transmise de ITV si ITV4, niste posturi englezesti care pot fi prinse pe net folosind TVANTS, programelul ala prin care se prinde si eurosport france pentru cursele de motogp. Doar cautati itv in fereastra tvants. Programul de transmisii ITV aici (cred ca ora angliei este cu2ore in urma adica 2pm acolo inseamna 16.00, dar nu sunt sigur...poate sa fie si cu 3 ore in urma...poate stie cineva mai sigur rog sa ma corecteze): http://www.itv.com/TVGuide/default.html?in...&tvgBegin=0 sau aici e un link catre un .pdf http://www.iomtt.com/TT-2009/TV-Schedule.aspx Editat Iunie 8, 2009 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) http://www.sube2ruedas.com/view_video.php?...amp;category=mr Editat Iunie 8, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) ma gandeam eu .. am recitit articolu si se pare ca dinou am citi gresit http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/v..._of_man_tt.html ora in UK e cu 2 ore in urma fata de Romania e fusul orar GMT si Romania e +2h GMT din nefericire eu nu numai ca nu am televizor aici .. da ma intorc pe 12 .. asa ca sper ca o sa apara ceva inregistrati pe undeva unde sa poata fi downloadate Editat Iunie 8, 2009 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 are n-are voie rossi la paine da' s-a dat azi pe man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 S-a dat si Rossi si Agostini, cei mai mari motociclisti de viteza pe circuit ai tuturor timpurilor..... Sa inteleg ca in fiecare zi la 23 este etapa de pe Isle on Mann http://www.myp2p.eu/competition.php?compet...ine=motorsports Voi unde va uitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=G3e15m4-8zE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 ce reclama la yamaha... ce vrajeala are... de parca o testat r1 2009 la maxim pe isle of man... asa cere sefu .. asa fluieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Da...chiar a zis ca R1 2009 e foarte puternica, cam ca si M1 lui din 2004 din MotoGP. E clar marketing, da macar misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 am vazut acum SSP in reluare...s-au luptat misto hutchinson (padgetts honda) cu anstey (relentless TAS suzuki)...cu anstey in fata...martin (hydrex honda) pe 3 dupa ce a condus la un moment dat si amor(wilson craig honda) pe 4...belea din nou pt TAS suzuki (probleme electrice?)-abandon anstey...final 1. hutchinson, 2. martin, 3. amor, 4. steve plater, 5. mcguinness, 6. farquhar...hutchinson a trecut linia de sosire fara sa stie de beleaua lui anstey...se uita continuu disperat in spate sa vada cand apare anstey...:-|... anstey 126.549mph....record cred... michael dunlop abandon la cateva mile dupa start in SSP... superstock 1000 hutchinson castiga din nou azi... TTX 84.819mph record cu vit maxima 103mph...si fond sonor 0... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) poze Editat Iunie 9, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 misto pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Da...chiar a zis ca R1 2009 e foarte puternica, cam ca si M1 lui din 2004 din MotoGP. E clar marketing, da macar misto. Adevarat, e marketing, dar este decent. Daca era sa fie magar, spunea ca e ca M1 lui din 2008. Asa ca asocierea nu mi se pare deloc nepotrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 plater a luat senior TT...mcguinness si martin lanturi rupte....McG record oficial 131.50 parca...pe 2 cummins zx10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 john crellin n-am mai ajuns la finish in senior azi...cred ca e singurul anu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Anuntati si voi pls cand si unde se poate vedea urmatoare cursa sau urmatoarele curse ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 john crellin n-am mai ajuns la finish in senior azi...cred ca e singurul anu' asta... Poate e bine de clarificat... John Crellin a decedat pe data de 12.06.2009, la varsta de 55 ani, dupa ce tocmai obtinuse podium in TTXGP. http://www.manxradio.com/newsread.aspx?id=36526 Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 3 in open TTX...58 ani parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Anuntati si voi pls cand si unde se poate vedea urmatoare cursa sau urmatoarele curse ? azi dupa-amiaza mai sunt 125 si 250cc...lougher, palmer si dunlopii probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 250cc- 1. Lougher,2. Michael Dunlop,3. Barry Davidson - 1. Lougher, 2.M Dunlop, 3. B Davidson 125cc- 1. I. Lougher, 2. R.Richardson, 3. W. Dunlop - 1. Palmer, 2. Lougher, 3. Richardson. ...daca mai interesa pe careva...au mai fost 600/1000 support races Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Nu participa Rossi la din astea....Nici nu cred ca ii da voie contractul cu Yamaha sa faca sporturi din astea periculoase in care poate fi accidentat precum ski, ciclism, etc, nici ca recreere, sa nu mai zicem ca sport de performanta. Isle of Mann nici atat, ma gandesc. Cel putin asa is contractele in fotball (ex: Ronaldinho - FC Barcelona). da da.. nu il lasa aia sa faca sporturi d'astea extreme pt barbati.. gen TT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 de unde imi pot cumpara un tricou prezentatat de nea' Gixxxxer ? pe site-ul oficial nu e modelul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate