Zimbrutza Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 http://www.motorcyclenews.com/mcn/sport/sportresults/tt-road-races/2014/february/feb1214-dunlop-bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Navigam pe net, si am gasit o poza care imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Na, sa va transpire si voua palmele, nu doar mie! @Zimbrutza: aii ce fain poate sa arate acel BMW S1000RR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 http://www.bbc.com/sport/0/northern-ireland/27478727 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 http://www.bbc.com/sport/0/northern-ireland/27478727 Da,exact aia citeam si eu. NorthWest 200,cred ca cea mai periculoasa cursa,asta si Macau... https://www.youtube.com/watch?v=x73I_7SCRVU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Da,exact aia citeam si eu. NorthWest 200,cred ca cea mai periculoasa cursa,asta si Macau... https://www.youtube.com/watch?v=x73I_7SCRVU eu tocmai ce ma uitasem la povestioara aia pe youtube despre Honda TT Legends si am vazut cate cazaturi si accidentari a avut si acum asta speachless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Din pacate Andrews a decedat in cursul acestei dimineti. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius147 Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 bă,eu nu am urmărit până acum şi de-asta întreb: o să fie stream live ? dacă da lăsaţi un link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Incepe!!! Sambata s-au anulat antrenamentele pe motiv de ploaie nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 bă,eu nu am urmărit până acum şi de-asta întreb: o să fie stream live ? dacă da lăsaţi un link. Din cate stiu, NU. Nu transmit live asa ceva. Vor fi rezumate ale zilei, ca la raliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius147 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Din cate stiu, NU. Nu transmit live asa ceva. Vor fi rezumate ale zilei, ca la raliu. ok,mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 La clasa superbike a castigat (tot) Michael Dunlop (BMW) urmat de Guy Martin pe Suzuki si Connor Cummins pe Honda. Bruce Anstey a depasit recordul pe tur, s-a ajuns la 132.298 mph viteza medie John McGuinness doar al 7-lea din cauza accidentarii la incheietura, cursa Superbike disputandu-se pe parcursul a 6 ture de insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius147 Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 ceva videouri cu rezumate,highlight-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 vezi canalul youtube 'Duke Video' http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/IOMTT.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 hai ca vad diseara daca s-a urcat si cursa din 2.06.. ca ultima e in desfasurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Se moare pe capete la TT - zici că e rubrica Accidente de pe forum http://www.crash.net/bsb/news/205209/1/motorcycle-world-pays-tribute-to-karl-harris.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) am citit si eu ieri despre decesul lui. Pacat. Editat Iunie 4, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 242 de morti in istoria de un secol a evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Cal Crutchlow ready for lap of honour @ isle of Man TT2014! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 hop si Petrica, ca a dat si el o tura mica pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Chiar daca rezultatul lui este unul slab, fata de muritorii de rand omul chiar merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Eu cred ca ar trebui interzisa cursa asta, motocicletele din ziua de azi au un raport mult mai bun greutate/putere si deja devine usor usor un carnagiu sa alergi prin oras la vitezele alea si sa mai si depasesti. Eventual sa se limiteze numai la portiunile care sunt in camp, in afara orasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Am uitat, Felicitari lui pt stilul de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Eu cred ca ar trebui interzisa cursa asta, motocicletele din ziua de azi au un raport mult mai bun greutate/putere si deja devine usor usor un carnagiu sa alergi prin oras la vitezele alea si sa mai si depasesti. Eventual sa se limiteze numai la portiunile care sunt in camp, in afara orasului. Eu zic ca nu trebuie interzis nimic, umanitatea a progresat prin ingeniozitate,curaj,nebunie,sacrificiu, nu poti sa tot interzici, blochezi evolutia. Cui ii e frica de moarte nu participa! Astfel ar trebui interzise atatea chestii pe planeta, gandeste-te numai la zborul cu avionul si la cati si-au sacrificat viata pentru asta. Acum sa ajungi la New York in 8 ore e banal, daca te apucai sa interzici faceai 2 saptamani cu vaporul...care vapor tot mortal e...si tot asa, ai prins ideea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Ce treaba are transportul calatorilor cu avionul cu incurajarea unei competitii in conditii din ce in ce mai periculoase? Eu fac pariu ca ori o sa se puna niste restrictii de putere ori o sa fie desfiintata cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate