vest Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Si ce are asta cu mocirleala mea? Nu de alta, dar mi-ai raspuns... e logic....ce nu intelegi??? mocirleala face pofta de mancare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 Si ce are asta cu mocirleala mea? Nu de alta, dar mi-ai raspuns... Bine mosu. Nu te enerva. Am dat reply altundeva si mi-a fost lene sa modific. Deci maine (duminica) cine vrea la Timisoarala la un Papricas sa vina la ora 11,45 la benzinaria de la iesire Aradul Nou , pe calea Timisorii. facem o escala inainte la o herghelie de cai sa vedem pe unul de-al nostru la o demonstratie de echitatie. Ne vom intalni cu Timisorenii la statia Petrom km 18, dinspre Timisoara la ora 12,45. Sa aveti 7 lei de portie la paprikas. Banii de la aceasta actiune imbinata cu plimbarica gen sarmale banatene de anul trecut vor merge la actiunea de Mos Craciun facuta la Timisoara. Va asteptam in numar cat mai mare, fiind vreme frumoasa dupa cum spune netu. Poate vremea anul asta nu ne v-a lasa sa mai facem plimbari de genul. Vom trai si vom vedea. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 prezent la 11.45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 care vrea sa vina duminica la o mocirleala la Barzava? na...kum fu...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 na...kum fu...? nicicum singur nu are farmec dar am gume adecvate, deci astept ocazia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 nicicum singur nu are farmec dar am gume adecvate, deci astept ocazia cat...spatele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 cat...spatele? gasesti preturile AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 gasesti preturile AICI ...eu astept sa apara k 60 scout la dimensiunea ce mi-o trebuie mie!...heidenau sunt bune pt banii care costa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 ...eu astept sa apara k 60 scout la dimensiunea ce mi-o trebuie mie!...heidenau sunt bune pt banii care costa! Te-ai scos Pe site-ul nemtesc ele exista deja 140/80-17 M/C 69T TL M+S K60 Scout 110/80 B19 M/C 59T TL M+S K60 Scout Dar GS-ul nu foloseste de 150/80-17 pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 scout....da ce au asa deosebit de au pret asa mare? k 60 normal la 250 lei si k60 scout la 450 lei? acuma aud prima data de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 scout....da ce au asa deosebit de au pret asa mare? Păi în primul rând, este un produs nou, care cel puțin teoretic ar trebui să fie rodul unor cercetări "Durch eine Modifikation bestimmter Profilelemente, einer optimierten Konstruktion der Reifenkarkasse und einer verbesserten Laufflächenmischung erreicht der Scout besonders im Kurvenverhalten eine sehr hohe Fahrstabilität und eine wesentlich hĂśhere Sicherheit im Nässegrip während des StraĂeneinsatzes" Traducere aproximativă: Prin modificarea anumitor elemente din profil, un design optimizat al carcasei anvelopei Âşi îmbunatățitea benzii de rulare în special, Scout ajunge la o stabilitate foarte mare în viraje Âşi aderență mai bună pe carosabil umed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Dar GS-ul nu foloseste de 150/80-17 pe spate? ...ba da, 150 trebuie la mine!...de aia spuneam ca mai stau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) nu am deschis Topic pentru ca n-are rost.. Editat Noiembrie 24, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 "Prima zapada"-Tura parang plecare tren vineri 14:16 din arad, la 20 se ajunge in petrosani, urcare pe drum forestier (1.5h) pe jos in caz ca nu se gaseste vrun localnic inimos. cazare la cabana 40ron/noapte. plecare de la cabana duminica ora 13, la 15 tren spre arad. pm pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santen Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Ca-m asa va arata intrunirea de la pecica in 2070 doar sa traim pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Ca-m asa va arata intrunirea de la pecica in 2070 doar sa traim pana atunci Ceea ce ne arati tu va fi un expo de oldtimere raportat la anu ala. Nu va agitati....i 2012 si asa va fi sfarsitu ' Lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 "Ca-m"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 "Ca-m"??? ...nicule, tare rau te plictisesti!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 ...nicule, tare rau te plictisesti!... Nu ma plictisesc de loc Pardon: n-u m-a plictisesc d-e loc Doar ca am avut o durere instantanee in ochi cand am vazut "Ca-m" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santen Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Nu ma plictisesc de locPardon: n-u m-a plictisesc d-e loc Doar ca am avut o durere instantanee in ochi cand am vazut "Ca-m" Stai linistit ca durerea ce ai avut-o in ochi nu e de la "Ca-m" e de la cat stai in fata pc-ului sa te bagi aiurea in seama u nu ti-ai dat seama ca esti singuru care tot timpu se baga in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 UUUUUUUUUUUuuuuuu, Korben "singuru" cu "timpu" te uram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Stai linistit ca durerea ce ai avut-o in ochi nu e de la "Ca-m" e de la cat stai in fata pc-ului sa te bagi aiurea in seama u nu ti-ai dat seama ca esti singuru care tot timpu se baga in seama? pe tine asa tare te doare faptul ca te corecteaza cand nu stii sa scrii ? Pas cu pas ajungem o natie de agramati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Stai linistit ca durerea ce ai avut-o in ochi nu e de la "Ca-m" e de la cat stai in fata pc-ului sa te bagi aiurea in seama u nu ti-ai dat seama ca esti singuru care tot timpu se baga in seama? Stau si ma intreb, oare dintre "folositorii" de limba romana, mai exista oare oameni care stiu sa foloseasca tastatura si un calculator si nu stiu la ce e folosita CRATIMA in ortografia limbii romane? Cred ca o sa fac un sondaj in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) pe tine asa tare te doare faptul ca te corecteaza cand nu stii sa scrii ? Pas cu pas ajungem o natie de agramati. Unii invata din greseli, altii din greselile altora, iar altii nu invata niciodata si nici nu vor sa o faca( vor e scris bine sau se scrie cu cratima, Santen ajunta-ne!) P.S. Sa admiti ca ai gresit e o mare virtute! Editat Noiembrie 30, 2010 de Luf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santen Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 pe tine asa tare te doare faptul ca te corecteaza cand nu stii sa scrii ? Pas cu pas ajungem o natie de agramati. Nu ma doare faptul ca am fost corectat dar putea sa taca din bun simt sau sa spuna in altfel,dar se pare ca toti vor bun simt in trafic de la cei cu masini,dar nimeni nu se uita ca noi intre noi ne calcam in picioare.Decat sa ne respectam unul pe celalalt mai bine stam si ne criticam noi intre noi poate asa se face aici pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate