silverpistons Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Fiindca v-am dovedit ca se poate, acum vrem sa va aratam mai mult! MotoRRock se intoarce, mai rebel ca oricand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Bravo Sa ne vedem cu bine Sper sa fie mai multa lumea ca anul trecut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Super! Felicitari! Ceva detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 super deja ma vad pe DN1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Mi-a soptit mie o turturica ceva De ce am impresia ca anul asta va fi si mai si! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Bravos bajeti Sa ne vedem cu bine acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 :baldy: cam putzine detalii, da ashteptam super deja ma vad pe DN1 pai ce mai ashteptzi!!!! e frumos afara Bravo :moto: Sa ne vedem cu bine Sper sa fie mai multa lumea ca anul trecut ai fost anu trecut??? ca lume o fost destula da niciodata nu e indeajuns Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 ai fost anu trecut??? ca lume o fost destula da niciodata nu e indeajuns Man, anul trecut nu am fost ziua mea este pe 15 Mai, am fost la munte in perioada moto-rockului Dar anul asta nu o sa lipsesc poate si si cu ocazia zilei mele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Man, anul trecut nu am fost ziua mea este pe 15 Mai, am fost la munte in perioada moto-rockului Dar anul asta nu o sa lipsesc poate si si cu ocazia zilei mele mare pacat!!! nu se poate sa lipseshti de la motorrock!!! :silverpistons:cine o sa cante??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Prespupun ca se tine tot la Bucov nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Probabil ca tot la Bucov. Unde in alta parte. A fost super anul trecut. Am fost si eu (in calitate de casca-ochi). Anul asta insa .. e altceva .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Fiindca v-am dovedit ca se poate, acum vrem sa va aratam mai mult! MotoRRock se intoarce, mai rebel ca oricand unul dintre princiile mele este: "ultima petrecere trebuie sa fie mult mai tare ca cea precedenta ei..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Anul trecut am fost prezent....foarte foarte frumos! Anul acesta...o sa fiu iarasi...prezent! Sper(de fapt sunt sigur) sa fie mai tare decat anul trecut! Bravo Silverpistons Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Si,daca Dzeu e ingaduitor cu un pacatos,anu' asta va fi si je acolo . TREBUIE! Nae,Petalla,Valerica,Maxii si restu' : PAZEA! Sa nu uit: Max a promis ca ne canta cu saxofonu' !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper si ma rog la Dzeu sa nu fi chiulit de la lectii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Si,daca Dzeu e ingaduitor cu un pacatos,anu' asta va fi si je acolo . ca sa reusheshti sa ajungi, baga un ochi aici: www.cfr.ro sau exista maxi taxi cu plecare din ora in ora!!! tz-ai programat examenu pt carnet!!! Max nu are voie sa cante decat daca se urca pe scena!!! in deschiderea motorockului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Valah Targoviste vine sigur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Voi semna din nou condica! Ne vedem acolo! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 FELICITARI !!!! -Ne vedem acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mare pacat!!! nu se poate sa lipseshti de la motorrock!!! :silverpistons:cine o sa cante??? mai dmw cum facem plecam impreuna de la arc in aceeasi formula? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Te grabesti tare calule. Ai rabdare, pina atunci e cale lunga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 asa da! era si culmea sa nu se tina cea mai tare intrunire!... dar mai e pana atunci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predator Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Bravo baietii!!! succes! "A ship in harbor is safe, but that is not what ships are for" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Hai ca imi pregatesc ultima tura de jucarii, ca trebuie sa le spal, sa le fac titi... Dar mai e muult pana atunci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Pazea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Lacul tot gol este? Nu! Anul asta lacul nu mai e gol, in el vom amenaja un adevarat circuit cu tot dichisu, speram, atit pentru profesionisti, cit mai ales pentru amatori cu concursuri organizate in toata regula! aaaaaaa si sa nu uit, sa se intoarca chitara in muzica romaneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate