Ionut Ant Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Salutare! Şi eu sunt interesat de un garaj pentru mobra mea, sau un loc safe şi acoperit unde să o pot ţine în Braşov. Nu contează zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Ofer garaj moto (intra 3 buc) pe timp de iarna in sacele....100 ron/moto (de la 15 noiembrie la 15 martie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poqfly Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Salutare, Mai este valabila oferta pentru sacele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Mai strecuram un loc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Lasă-ţi motoru’ la iernat şi noi îţi oferim: - un spaţiu închis şi încălzit pentru găzduire - spaţiu monitorizat de către o firma de pază - spălare motocicletă şi ungere lanţ - demontarea şi întreţinerea acumulatorului pe perioada iernii Locatie: MOTTO BRASOV str. Pictor Andreescu, nr.2 Tel: 0728.214-214,0733.008-111 | SHOWROOM |SERVICE: Brasov - Bartolomeu, Soseaua Cristianului - Complex Come & Go - langa Politia Tamponari Tarif: 50 lei\ luna | Tel.: 0268 474 055 Fax.: 0268 474 054 E-mail: office@motto.ro www.motto.ro Editat Noiembrie 22, 2013 de alexmarin882000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cemeteryum Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Salutari tuturor! Sunt si eu in cautare de un garaj pt motocicleta pe perioada indelungata, nu conteaza zona, atata timp cat e un loc sigur, acoperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viyes Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut! Caut loc intr-un garaj in Racadau, pe strada Muresului. Ma poate ajuta cineva? Multumesc Inca nu am gasit nimic... si nu mi-as lasa motocicleta pe-afara (azi trebuie sa o iau de la service). Daca stie cineva de vreun loc intr-un garaj prin zona si pentru motorul meu, va rog dati PM.Va doresc o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sicran77 Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 si eu caut unul tot in racadau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viyes Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 (editat) Eu am gasit un garaj in zona acum vreo luna si ceva, dar costa 200 pe luna, asa ca am zis pas. Poate ar fi mai convenabil daca ne-am strange 2-3 oameni si sa inchiriem garajul ala. Daca esti interesat, da un semn, sa ne intalnim cu proprietarul si sa vedem garajul (presupunand ca nu l-a dat intre timp). Editat Martie 27, 2014 de Viyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Pe Molidului, in capat, sunt cel putin 3 garaje de inchiriat. Au numarul de telefon pictat pe usa. Unul dintre ele costa 1000 RON pe an, impartit la 2, eu zic ca e un pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Mai stiti de ceva garaj/curte in zona gemenii, vlahuta, racadau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 0735561457 este un garaj langa liceul mesota incearca aici stiu ca il inchiria o femeie asta iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Salutare, M-am mutat la inceputul lunii din Timisoara in Brasov. Una dintre prioritatile mele este sa imi aduc motocicleta, iar pentru a face asta am nevoie de un garaj/ loc in garaj Locuiesc in zona Tractorul ( Stefan Baciu colt cu Manole Diamandi ). Orice idee, alternativa , propunere este binevenita Multam' si bine v-am gasit ...:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Salutare, M-am mutat la inceputul lunii din Timisoara in Brasov. Una dintre prioritatile mele este sa imi aduc motocicleta, iar pentru a face asta am nevoie de un garaj/ loc in garaj Locuiesc in zona Tractorul ( Stefan Baciu colt cu Manole Diamandi ). Orice idee, alternativa , propunere este binevenita Multam' si bine v-am gasit ...:-) am un garaj la curte pe strada Alba daca te intereseaza da un semn 0742874795 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) am un garaj la curte pe strada Alba daca te intereseaza da un semn 0742874795 salut, strada alba e un pic cam departe de mine ( 1,6 km ). ideea e ca NU imi trebuie un garaj / loc in garaj in care sa tin moto pana in primavara....imi trebuie un garaj/ loc in garaj in care sa imi tin moto de acum inainte..si vara si iarna si etc....drept urmare sa am acces la el in fiecare zi, sa fie aproape. oricum iti multumesc si daca e cazul te contactez Editat Ianuarie 27, 2015 de dragos_doe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinciche Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 da e usor cam departe , si da ofeream adapost pan' la primavara, ca dupa se ocupa cu ale mele numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 NU MA MAI INTERESEAZA SUBIECTUL! In 6 ani multe se-ntampla, domnilor................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) Nu vorbea nimeni cu tine... trezeste-te. Editat Noiembrie 13, 2015 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Garaj pe timp de iarna!!! pe Str. Sitei cu AL. Ioan Cuza. Este in capatul curtii ( accesul este pic anevoios, insa garajul arata foarte bine. Incap lejer, 6 motoare, acum sunt 2. Este al unei tanti careia i-ar prinde bine banii. Este foarte curat, ciment pe jos, nu ploua nu ninge, este inchis; desi e imposibil sa iti scoata cineva motocicleta de acolo daca blochezi ghidonul ) Nu este incalzit. Chiria de motor este 50 de lei pe Luna Cei interesati PM..si va dau nr de tel al femeii sa vb direct cu ea :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Salutare, Un garaj in zona Racadau/Molidului? Numerele de telefon de pe ele aparent nu mai sunt valabile, s-au dat/inchiriat. Si totusi am o intrebare legata tangential de subiect... se mai fura motoare in Brasov? Ma tot gandesc daca o ancora solida in beton mai poate opri hotul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Nimeni nu te poate asigura ca nu se fura in brasov, totusi stiu de cativa ani motoare parcate tot timpul pe trotuar asigurate sau nu, si n`am vazut sau auzit sa dispara vre`o una..Si eu o tin pe trotuar legata de stalp cu husa pe ea, o zona luminoasa si circulata, sau chiar cu camere in apropiere ori ceva paznici, nu`i atrage atat de tare pe hoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Sa mai aducem topicul la zi: caut sa inchiriez garaj, preferabil zona astra, dar daca e in alta parte...asta e. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 M-ar interesa si pe mine un loc de iernat in ceva loc, oriunde in Brasov, si sa nu costa un rinichi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Daca ne adunam cativa am putea sa inchiriem un garaj daca nu exista hale/locuri de iernat sau firme care sa ofere treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Eu ma gandeam la asta-> https://www.olx.ro/oferta/garaj-ultracentral-str-n-iorga-zona-primaria-brasov-ID5IJJV.html#403dad68e1 Daca incap 5 moto, e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate