brick23 Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Nu vrea nimeni sa zica ceva urat de frodo sau de cineva drag lui? Ca ma plictisesc nu de alta. Multumesc anticipat De ce ? e Denis_mbr #2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Invers.....Frodo a fost primul..."Prietenii stiu de ce"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) e mata! nu e denis2. ma pish pe voi. va iau mamele in (cuvant urat). ma doare in (cuvant urat) de voi si de forumul vostru. Dupa un an de zile, cand postez si eu la 125cmc isi aduc aminte taranii k i-am suparat cu un an in urma si hai sa faca si ei misto. orice as posta omul ii sar dobitocii in cap! asta e pe forumurile din romania! dezgustotor! sper sa nu ami durezxe mult. defapt nu va mai dura! nu va dau eu voua explicatii asa k ma! si ma doare in (cuvant urat) de orice mi-ati zice, ce injurii imi adresati, etc! bag (cuvant urat) in mamele voastre si atat! nu ne mai auzim )) chiar nu ma intereseaza ce-mi reprosati distrusilor! imi inchipui k va injurati si va bagati singuri pule in gura ) ciao! ) si multa sex oral! Editat Februarie 27, 2008 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Frodo macar ai putea vorbi romaneste corect si sa iti controlezi vocabularul. Plus de asta singur ti-ai facut reputatia. Si o reputatie ca a ta cu greu se uita. Asta este "bro'"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Ehh nu se uita reputatia! Cand o sa-si ia motor, face un nou cont si se transforma in om bun si pasnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 pe mine mah amuza cum se ataca !! a posta de 2 ori trt despre el direct a sarit ...ce cotiga )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Dar vai! Ce plm este asta? http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5C09...-192849-320.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Honda Cg 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Dar vai! Ce plm este asta? http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5C09...-192849-320.jpg e poza prea mica ca sa pot citi ce scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Ce-o fi o fi, dar e urata rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Ce parere aveti despre cagiva raptor ? Cati cai are delimitata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 cat are si mito delimitata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 eu zic ca arata mult mai bine de cat mito, si cum a zis Bologa prinde atat cat mito...am impresia ca au acelasi motor, da nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 eu zic ca arata mult mai bine de cat mito, si cum a zis Bologa prinde atat cat mito...am impresia ca au acelasi motor, da nu sunt sigur Nu prinde cat mito deoarece are coeficientu aerodinamic scazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Cagiva raptor=mito dezbracat. Viteza va fi ceva mai mica,nu cu mult dar la peste 120-130 te bate vantu cam tare din cauza lipsei carenelor Calicea cred ca vrei sa zici Coeficientul de aerodinamicitate,nu de dinamicitate cum ziceai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 coeficientul pasaricii:XX:X:X::X cine iese azi la o plimbare sa va rup franele:X:X: ca mi-ai spalat nsr-ul si ffuge mai tare ca e mai usor .. calicea mai ai cbr-u?.. mai sunati-ma si pe mine ca m-ati uitat toti svf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 coeficientul pasaricii:XX:X:X::X cine iese azi la o plimbare sa va rup franele:X:X: ca mi-ai spalat nsr-ul si ffuge mai tare ca e mai usor .. calicea mai ai cbr-u?.. mai sunati-ma si pe mine ca m-ati uitat toti svf.. Mergi ma in treaba ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 iauite marele racer care umbla cu veteranii unde era... cine vine azi la arc? se poate cu summitu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 iauite marele racer care umbla cu veteranii unde era... cine vine azi la arc? se poate cu summitu asta? Eu sunt printre veterani...tu esti doar un trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 care ai RS,MITO,NSR etc de combinat? ofer Gilera DNA 125cc + dif (maxim 500 euro) ...care ai ceva PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Contre acide puerile.Maturizati-va bai baieti,nu mai stie lumea in ziua de azi ce e aia modestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 care ai RS,MITO,NSR etc de combinat? ofer Gilera DNA 125cc + dif (maxim 500 euro) ...care ai ceva PM Daca gasesti, sa stii ca e teapa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 daca vinzi tu gilera si mai pui 1000 pe langa aia 500 iti combin eu un NSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 daca vinzi tu gilera si mai pui 1000 pe langa aia 500 iti combin eu un NSR 1.nu e a mea 2.merge si arata bine (pe probate...130 km/h) si e inmatriculata 3.uita-te la preturile unor DNA de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa90 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Furia_soselei : dupa gandirea ta ar fi 1500 E + ce ia pe DNA daca il vinde ! Adica daca ia pe dna 1300 is deja 2800 cu banii astia imi iau rs de 250 ! Esti blvan ? Pe nsr`ul tau 2800 ? Dute drq de om prost ! Numai combinatii de rost gust ai gasit si tu ) Esti bolnav mintal ! Eu bat pariu cu tine ! Cat tupeu poti avea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate