Noldy Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) nu demult am alcatuit o pereche, las pozele sa vorbeasca: pozele le multumesc lui midnight_rain Editat Iunie 29, 2009 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 F frumoase pozele si motoreta. x11 este 3 in linie? Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iulie 1, 2009 Autor Share Postat Iulie 1, 2009 F frumoase pozele si motoreta. x11 este 3 in linie? Sa-l stapanesti sanatos ! 4 in linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Sa o stapanesti sanatos, sa te poarte fara probleme numai pe cele mai frumoase drumuri. Pozele sunt extraodrinare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Foarte misto motoreta! O prezenta mai rara pe la noi (saua aia rosie parca totusi nu-i de acolo). Ma uitam cu admiratie la ea cand aveam Hornetu, stiind ce muschi are. Am inteles ca e supranumita (neoficial) Super Hornet? Am o curiozitate: care-i legatura cu XX-ul? Are acelasi motor sau cadru? Desi mie personal mi se pare ca se trage din XX, am citit pe MCN ca defapt nu e asa. Da-ne mai multe detalii tehnice. Oricum ar fi, cat mai multi km de drumuri frumoase, fara accidente, iti doresc! Editat Iulie 1, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 4 in linie Scuze,am vazut doar 3 tevi si mi s-a parut ciudat,stiind ca doar Triumph fac 3 in linie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Displacement: 1137.00 ccm (69.38 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Power: 140.00 HP (102.2 kW)) @ 9000 RPM Torque: 116.00 Nm (11.8 kgf-m or 85.6 ft.lbs) @ 7000 RPM Starter: Electric Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Physical measures Dry weight: 222.0 kg (489.4 pounds) Seat height: 810 mm (31.9 inches) If adjustable, lowest setting. Wheelbase: 1,500 mm (59.1 inches) Chassis and dimensions Front brakes: Dual disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Top speed: 230.0 km/h (142.9 mph) aici cre ca si aia din fabrica se amuzau ) Power/weight ratio: 0.6306 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 22.00 litres (5.81 gallons) Color options: Black, red, blue Comments: The X-Eleven's engine is a tuned-down version of the one found in the XX. are cateva in comun cu XX-ul dar sunt diferite, nu m-am dat cu XX sa vad ce si cum doar din auzite. putere are de jos(2-3mii) nu prea e de joaca cu ea, rupe aderenta daca o bruschezi si nu esti atent sau se ridica fara sa stea pe ganduri saua nu e originala, trebuie sa o umplu putin ca apasa la 00 si la drumurile lungi e naspa. multumesc de urari asfalt uscat va doresc Editat Iulie 2, 2009 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 mama ce bestie .. frumoasa rau .. dar cam rara prin ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Frumos motor, impresionante specificatii tehnice dar nu vad ce ce nu i-au pus 6 viteze. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Frumos motor, impresionante specificatii tehnice dar nu vad ce ce nu i-au pus 6 viteze. Bafta! sincer, dc sa-i puna 6 viteze? sa am io de pedalat? ) eu zic ca a fost gandita bine... si asa zboara de te ia naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 ai idee ce consum are?stie cineva ce fel de probleme apar frecvent la acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 pozele sunt meserie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 He he. A stat dihania cuminte la sedinta foto cat i-am tras niste cadre. Se holbau toti la ea. Bine, ca era sa pic o data cu toate sculele in spate cand i-a alunecat manusa lui Noldy pe acceleratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 nenea midnight, cand imi scot vaca de la service e posibil sa te intreb de sanatate intru realizarea unui book de mare angajament artistic... undeva la munte sau la mare, preferabil amandoua PS: crezi ca sunt sanse sa iasa asa ceva si cu un Sony H9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 @Carturaru' Pentru sedinta cu X-Eleven am folosit doua blitzuri mobile pe stative, declansate radio si respectiv un DSLR. Luminile aditionale plasate strategic intr-o scena sunt cele care dau toata sarea si piperul. In plus, pentru multe din fotografii am ajustat manual balansul de alb, iar pentru aia e nevoie de prelucrare din RAW, iar H9 din pacate nu trage decat JPG care limiteaza destul de mult paleta de lucru. Daca ai ceva in minte, da-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 nu are raw, e adevarat, ca m-a mancat undeva sa imi dau Nikon-ul, dar la fel de adevarat este ca H9 produce o deloc neglijabila rezolutie de 3264 x 2448. Sigur, nu aveam pretentia sa ajung din urma un SLR adevarat, dar macar asa, la nivel de amator, fara sa fie nevoie sa apelez la eternul Adobe Ref. la ce ma intrebai tu, in primul rand am in cap intrebarea chinuitoare "cat?", ca locatii stiu destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Faina motoreta. Nu prea am vazut pe la noi. Cand am vazut-o prima data am zis ca e ceva VTR decarenat... dupa care am vazut motorul de 4 in linie. Impozanta si impresionanta, dar nu prea vad ce poti sa faci cu asemena monstru. Pe viraje cred ca e cam greu si lat. Prin oras nu cred ca e foarte agil. Are multi cai, dar nu prea poti sa ii folosesti, ca e naked si peste 140-150 km/h te zboara vantul grav... gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate