ray Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Intrebarea e: mai e loc pe o sha pt Aly? (sora lu' booboo) Vrea sa ne insoteasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Eu si Bubucaty mergem sigur! Din pacate pt. ea , de data asta va fi pasager. BUBUCATY- PASAGEEER? CUM ASHA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 una bucata Suza radiata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Suza lui bubucaty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Suza lui bubucaty? Da. A radiat-o strumfuadi vineri si urmeaza sa depun actele luni pentru a avea miercuri numerele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Da. A radiat-o strumfuadi vineri si urmeaza sa depun actele luni pentru a avea miercuri numerele noi. salut. numerele rosii le poti lua in aceeasi zi in aprox 3ore de asteptat pe la cozi la udriste(vb din experienta traita sapt trecuta cu BAMBINA mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 salut. numerele rosii le poti lua in aceeasi zi in aprox 3ore de asteptat pe la cozi la udriste(vb din experienta traita sapt trecuta cu BAMBINA mea). Ce vesti minunate URA !!!!!!!!! Miercuri vin la arc pe suza mea , yessss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Ce vesti minunate URA !!!!!!!!! Miercuri vin la arc pe suza mea , yessss Iar trebuie sa faci cinste ! Stau si ma intreb , daca anvelopa spate e tot de 160? Nu este de 160...este de 150 ca a lui Larry.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Mergem,la 10 la OMV. ALOOO mai lasati-mi naibii cauciucu in pace,nu-l mai schimb,niciodata,daca io-l schimb voi de ce mai va luati???? uitati aici ce frumusete de cauciuc,micut,finut...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 ..........vreau si eu la OMV!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) ..........vreau si eu la OMV!!!! te asteptam,esti bine venit Acum verificam aparatu foto de baterie si am gasit niste poze de care uitasem.Poze de duminica(02.04.06) cand faceam noi pe mecanicii.,si binenteles burtosii la un mic Editat Aprilie 9, 2006 de larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) Nu se putea sa lipsim noi de la plimbarea la Paltinu(cred)09.04.2006 la 10-10.30 a fost plecasrea de la OMV-Baneasa.Din pacate nu au participat toti membrii clubului,dar au fost reprezentati. Pauza la Petrom Ploiesti,unii dintre noi tare inghetati aici ne uitam lung dupa Ray fericiti ca am ajuns la baraj si mai tarziu putin pe malul lacului AA si era sa uit terasa de dupa Editat Aprilie 9, 2006 de larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 (editat) Muaaa altii se distreaza si unii muncesc, bravo lume. Larry cu mancarea cum ai stat ?Pentru data viitoare poate termin si eu cu reparatiile si vin pe Gsxr sa am roata cea mai groasa .Bafta si drum bun. Editat Aprilie 9, 2006 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Dragilor.... Nu va mai luati de roata lu' larry.. oficial, in acest moment, EU am roata cea mai subtire...130, na! http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=67 Dar, dupa cum puteti auzi aici, am un sunet de 2 cilindri..beeton! Si trage foarte bine la turatii mici, imi place foarte mult cum s-a comportat pe serpentine. Iar consumul.... 11 litri (o alimentare) au ajuns pt 270km!! Asa ca s-ar putea sa pastrez jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Unii au muncit sambata noaptea pana la 4 dim De asta nu am mers ! Dar mesterul Dark Evil mi-a rezolvat ceva la tobe ...si suna mai bine acum ! Ca pana vin ale mele..... Stefule vezi ca vrea si Robert tobe sport ! Ray ,mai bine asa decat cu rasnita aia dinainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Moaaaaama ce se mai distreaza lumea! Sa aveti parte de nenumarate zile asemanatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Ma intreb??Oare Mihaicbr mai are motor,mai are carnet,mai e si el motociclist??Sau Josephine nu stie ca a inceput sezonu?Ea era super-fotografa clubului.Ce o fii cu oamenii astia? Io nu mai aveam rabdare sa se faca vremea buna si eii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) Josephine stie ca a inceput sezonul. Momentan sunt in refacere dupa o perioada destul de proasta, cu niste vesti groaznice Noroc ca cineva ma sprijina. Nu va suparati pe mine ca mai trag chiulul... nu-i asa? Editat Aprilie 10, 2006 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Mergem,la 10 la OMV. ALOOO mai lasati-mi naibii cauciucu in pace,nu-l mai schimb,niciodata,daca io-l schimb voi de ce mai va luati???? uitati aici ce frumusete de cauciuc,micut,finut...... E finut ca o verigheta subtire ! Ma intreb??Oare Mihaicbr mai are motor,mai are carnet,mai e si el motociclist??Sau Josephine nu stie ca a inceput sezonu?Ea era super-fotografa clubului.Ce o fii cu oamenii astia? Io nu mai aveam rabdare sa se faca vremea buna si eii???? Larry,or fi indragostiti ! Ca mai stim noi si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 organizati ceva de 1 mai ? merge o plimbare la mare ? are cineva vreo prognoza pentru vreme pe mai mult de 15 zile ? sunt mai nou pe aici ... dar sper sa recuperez .... sper ca o sa incapa si un Vstrom pe langa voi cand mai faceti o iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Josephine stie ca a inceput sezonul. Momentan sunt in refacere dupa o perioada destul de proasta, cu niste vesti groaznice Noroc ca cineva ma sprijina. Nu va suparati pe mine ca mai trag chiulul... nu-i asa? BA DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 BA DA ! Ai drepatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 organizati ceva de 1 mai ? merge o plimbare la mare ? are cineva vreo prognoza pentru vreme pe mai mult de 15 zile ? sunt mai nou pe aici ... dar sper sa recuperez .... sper ca o sa incapa si un Vstrom pe langa voi cand mai faceti o iesire. Inca nu ne-am hotarat ce vom face de 1 mai . Poate la mare, poate prin Moldova, in functie de vreme. Vom mai discuta despre aceasta tema la intalnirile viitoare. Street-urile noastre nu sunt deloc suparacioase pe alte surate de-ale lor din alte categorii . Mai ales ca unor membrii ,,mai noi,, le bate inima cam tare cand vad o astfel de motoreta. Te asteptam cu drag in plimbarile noastre , doar sa-si revina vremea, ca nu mi-a placut azi deloc ca n-am putut ajunge la arc din cauza ploii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Daca am inteles eu bine voi considerati iesirea la Arc si mersul intr'un bar din Bucuresti excursii ?!?!?!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 (editat) Cred ca ai inteles gresit, era vorba de intalnire si de discutat ce facem pe 1 Mai. Sorry "unii nu intelege", vom pune pe forum cateva idei pentru 1Mai. Editat Aprilie 13, 2006 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate