ninja_skija Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Aici e vina mea, i-am zis mai demult lui Stef ca e unul (adica horiabt) care nu stiu ce are cu viata mea si ma calca pe sistem, scrie peste tot in urma mea numai ca sa ma enerveze. Asa ca el s-a simtit dator sa ma protejeze. Daca eu am provocat asta regret, eu imi port razboaiele singura, cand si cu cine e cazul. Asa ca imi pare rau daca am ofensat sau deranjat pe cineva, dar cred ca exagerati doar pentru ca sunteti masculi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Unde poate sa duca un off-topic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Si ca sa nu uit: La Multi Ani Jo! Sar'manaaaa M-am facut mare . Din pacate petrecerea la iarba verde planificata impreuna cu Apasu pentru week-end-ul asta, cu ocazia zilelor noastre de nastere s-a anulat din motive nu foarte placute. Dar vor mai exista si alte ocazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Sar'manaaaa M-am facut mare . Din pacate petrecerea la iarba verde planificata impreuna cu Apasu pentru week-end-ul asta, cu ocazia zilelor noastre de nastere s-a anulat din motive nu foarte placute. Dar vor mai exista si alte ocazii. OOOOOOOOOO LA MULTI ANI! Sa te faci mare si sa fii cea mai tare motociclista. Deci diseara bere in Etrusco. Glumesc bineinteles. Vorba aia mai bine mai tarziu decit niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Gata. e vorba de plimbari acum! Ce faceti dupa miting???? Eu am urmatorul plan: ma voi duce la Focsani, dorm o noapte la ai mei, a doua zi urmand sa o iau spre Onesti - Tg.Secuiesc - Brasov - Bucuresti. Un circuit Romania mai mic sau o excursie obisnuita.. mai lunga. Puteti sa veniti spre Focsani duminica dimineata, si sa plecam impreuna din Focsani, sau puteti sa veniti de sambata seara, gasiti cazare pe undeva, si pun la bataie un vin bun de Vrancea Bucuresti - Focsani: 170 KM http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...ice=2&x=26&y=13 Focsani - Adjud - Onesti - Oituz - Tg.Secuiesc - Brasov - Bucuresti : 379 KM Mai am in vedere un traseu... acum alegeti si voi! Primul e mai lung si mai "serpentinat" Focsani - Tecuci - Galati - Braila - Slobozia - autostrada - Bucuresti, cam 368 KM http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr....x=23&image.y=7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Dedulesti doua poze la un mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 La 2 am ajuns azi-noapte,super plimbare da cam frig.Asule mai lasa pozele nu vezi ca nu sant fotogenic. poate reusiti sa nu-l mai bagati atat in seama pe irascibil mare subiect.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Cine e în poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Cine e în poze? bau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 bau bau Very funy! Serios, dacă tot se pun poze aici, nu merge Âşi o descriere? La ce bune pozele dacă îi cunosc doar 1% din membrii forumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 Este Larry ,Caty , Cata,As25 ,si mesterul Dark _Evil !!! Binenteles sef de sala....RoCristea ! Mai faceam ceva poze dar m-a lasat bateria la telefon Pe la 1 noaptea Larry cu Ro si cu As jucau ping pong la Stefanesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Membru nou la intalnirile astea : eu Alta intalnire, alte poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Excursii pe 2 roti Ai facut poze in ultima ta excursie cu motocicleta ? aici este locul lor Scrie foarte clar pt ce e sectiunea asta. Va rog ca eventualele planuri sa le discutati aici -> Comunitati Moto Regionale - Bucuresti iar impunsaturile si promisiunile de vitejie sa le faceti pe PM. Aici postati poze si eventual comentarii pe marginea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Scrie foarte clar pt ce e sectiunea asta. Va rog ca eventualele planuri sa le discutati aici -> Comunitati Moto Regionale - Bucuresti iar impunsaturile si promisiunile de vitejie sa le faceti pe PM. Aici postati poze si eventual comentarii pe marginea lor. Multumim sefu, acum sper sa inteleaga toata lumea si mai ales persoanele neavizate .Bafta si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 Asa e... cu persoanele neavizate ! Maine la 8.30 la OMV Ciurel ! Pt un Dedulesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 (editat) Scrie foarte clar pt ce e sectiunea asta. Va rog ca eventualele planuri sa le discutati aici -> Comunitati Moto Regionale - Bucuresti iar impunsaturile si promisiunile de vitejie sa le faceti pe PM. Aici postati poze si eventual comentarii pe marginea lor. Editat Aprilie 15, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 M-am uitat pe harta dar nu vad.......................pe unde e Dedulesti asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Scrie foarte clar pt ce e sectiunea asta. Va rog ca eventualele planuri sa le discutati aici -> Comunitati Moto Regionale - Bucuresti iar impunsaturile si promisiunile de vitejie sa le faceti pe PM. Aici postati poze si eventual comentarii pe marginea lor. dupa comemorare am incercat ceva la Belciugatele(mi-a soptit Cata) si am incheiat cu un concert.Pozelee.. AA si unii mureau de foame in timp ce la altii le ardea de edureala.. M-am uitat pe harta dar nu vad.......................pe unde e Dedulesti asta ? Pitesti spre Valcea= Dedulesti LA 8.30 PLECAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Poze de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) Urata ziua de duminca ..... eu m.am trezit la 10.30 asa ca am ratat mersul pe ploaie pana una alta mai postez cateva poze de la miting si de la plimbarea de dupa (Belciugatele si Branesti). ... vin si celalte poze imediat Editat Aprilie 16, 2006 de Levap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 O plimbare pe cinste la Dedulesti, Sf. Manastire Cotmeana si dupa care un mic pe Deala Negru. La intoarcere am si spalat motoarele putin prin ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 care mic tatii?ca aia erau cat salamu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) alte poze ..... Am plecat dimineata la 09:30 de la Mc Donald's Ciurel, ne-a batut vantul rau de tot pe autostrada, iar de gropi ce sa mai zic, bucuria lui AS25, trecea prin ele cu camila lui razand in timp ce noi plangeam. Am aprins cate o lumanare la manastirea Cotmeana( Cata a aprins vreo 30 ), am ascultat slujba foarte frumoasa, dupa care am fugit inapoi la Draganu sa o asteptam pe bubucaty, aceasta preferand sa vina singura, mai tarziu din cauza de ,,ping-pong'' Pe la 15:00 am fugit spre Dealul-Negru dupa mititei de aia mari si pulpe de pui. Am intalnit si 2 baieti cu ceva probleme la unul din motoarele lor. Aveau 2 italience de toata frumusetea! Ii salutam si speram din toata inima ca au rezolvat problema, cerandu-ne si scuze ca nu am putut sa-i ajutam in nici un fel! Dupa o masa copioasa, inapoi spre casa , dar de data aceasta pe drumul vechi, Pitesti- Titu- Chitila- Bucuresti. Ploaie torentiala tot drumul, ochi iesiti din orbite pentru a vedea ceva, uzi pana la chiloti ( pe bune ), dar una peste alta, o zi plina . LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE-SI SARBATORESC ASTAZI ZIUA NUMELUI, DIN PARTEA ,,HOT WHEELS''! Editat Aprilie 16, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 SUPEEEEEEERRRRRRRRR !!!!! Gata ,....promit ca de acum incolo sa nu mai lipsesc...mai avem si noi un pik sa ne rezolvam problemele Ce misto cred ca v-ati simtit ! Dar ala in galben era cu Katana ? Ca se asortau ! Asule sa nu te superi ,nu m-am putut abtine si tu Cata sa ma ierti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Frumos nene frumos, din pacate altii au avut de muncit si de mers prin Bucuresti pe ploaie.Se pare ca nici saptamana viitoare nu pot veni sper sa termin si eu mai repede treaba de weekend.Bafta si sa ne vedem cu bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate