Ravenitza Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Cu cebereu' negru din poza am venit io. /index.php?...t&id=510156 Sa inteleg ca am avut ochi bun de v-am prins pe toti in poze... Daca imi merge totul bine, vin de la Cluj la Breaza Phiu mi-e pofta de branza satenilor si slana cu ceapa rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Sa inteleg ca am avut ochi bun de v-am prins pe toti in poze... Daca imi merge totul bine, vin de la Cluj la Breaza Phiu mi-e pofta de branza satenilor si slana cu ceapa rosie tre sa mearga bine , musai sa vii la breaza ... altfel cine ne mai trage in poza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 tre sa mearga bine , musai sa vii la breaza ... altfel cine ne mai trage in poza?? Sa dea Cel de sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Sa dea Cel de sus... Amin numa Stefan nu pomeneste nimik in legatura cu palinca aia de pusca urechile..... o fi suparat pe mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 pai...nu am ce pomeni! stii bine ca te asteapta la intrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Bafta Stefan, sa iasa bine! Toate cele bune alor tai, mi-e dor de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 nu mai am rabdare ,vreau cu cortu la talea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Programul Vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Programul Vineri? Nu exista un..."program" vineri pt. ca nu este o intrunire! Deci lipsesc pompoasele..."conferinte de presa", concerte sau alte activitati specifice acestor evenimente! Este o INTALNIRE unde oamenii se intalnesc cu prieteni vechi, stau la o pastrama, un bulz si o bere intr-un loc linistit! Asa ca singurul "program" ar fii intampinarea oaspetilor! P.S. Pregatirile intra pe ultima suta de metri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 P.S. Pregatirile intra pe ultima suta de metri! sa inteleg ca intra in scena Cobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ne vedem vineri seara venim 2 motoare din bv, am fost si anu trecut si ne-a placut sambata dimineatza o sa strangem repede cortu si plecam cu destinatzia hunedoara (alta intalnire moto) via Tg-Jiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 ne vedem vineri seara venim 2 motoare din bv, am fost si anu trecut si ne-a placut sambata dimineatza o sa strangem repede cortu si plecam cu destinatzia hunedoara (alta intalnire moto) via Tg-Jiu. Va astept si sa le transmiteti baietilor de la Hunedoara salutari si multa bafta cu intrunirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Abea astept! nu am lipsit la nicio editie si cu siguranta nu voi lipsi anul asta! am dat de veste peste tot, vin cu baietii de la cornu, vine si campina, niste prieteni din buza! am scris si am facut discutii si pe Pro-Bike.. si-au anuntat prezenta si o serie de baieti de acolo, o sa iasa supper! Mai e putin, vineri la 12 vreau sa beau bere la talea! cine vrea sa se alature!?? Mesaj completat si inca o intrebare ptr nenea Stefan!! Un amic vine vrea sa vina cu masina, ne va fi util ptr ca vom putea baga majoritatea bagajelor in masina lui si voiam sa stiu daca ii dai voie sa ramana cu ea acolo pe toata perioada intrunirii? astept un raspuns sa stiu ce ii zic baiatului ca el deja isi facuse planuri ca va fi prezent cu masina!! Salutari, Burlly! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 CU masina pot intra doar comerciantii si cei care vor campa! restul(localnici sau vizitatori) nu vor avea acces in interior cu masinile! Deci...daca va campa...are voie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 CU masina pot intra doar comerciantii si cei care vor campa! restul(localnici sau vizitatori) nu vor avea acces in interior cu masinile! Deci...daca va campa...are voie! anu trecu am cam alunecat in cort ca era pus in panta...alt loc n-am mai gasit. Daca o sa fie masini prin interior-ul zonei, o sa mai fie loc pt corturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 pai...tocmai asta am si spus mai sus! in afara de comercianti care oricum vor fii in alta zona decat cea de campare si de cei ce vor veni cu masina sa campeze...nimeni altcineva nu va mai avea acces in interior pe 4 roti! anul trecut au fost foarte multi localnici care au intrat cu masinile acolo si de aceea nu au mai fost locuri pt. corturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ok nene! supper asa! prietenul meu vine si va ramane pana duminica, deci se incadreaza cerintelor! Abea astept, nu mai am rabdare, cand te apuci sa montezi smekeriile pacolo, corturil, si alea, as vrea sa vin si eu, poate ai nevoie de o mana de ajutor! Am auzit ca in cazul meu se apica masura aia coercitiva, predarea cheilor la intrare Promit anu asta sa fiu cuminte si eu si boby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 nu trebuie predate! doar sa fiti cuminti! ...atunci te astept joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) gata, s-a facut! ce e de mesterit pacolo!? ce e nevoie sa aduc si ce sa fac!? daca vrei mai mobilizez unu doi baieti! multa bafta! Mesaj completat gata, s-a facut! ce e de esterit pacolo!? ce e nevoie sa aduc si ce sa fac!? daca vrei mai mobilizez unu doi baieti! multa bafta! Editat August 10, 2009 de spitfiredragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 pai...tocmai asta am si spus mai sus! in afara de comercianti care oricum vor fii in alta zona decat cea de campare si de cei ce vor veni cu masina sa campeze...nimeni altcineva nu va mai avea acces in interior pe 4 roti! anul trecut au fost foarte multi localnici care au intrat cu masinile acolo si de aceea nu au mai fost locuri pt. corturi! super. anu trecut erau niste localnici care au ocupat o zona la capatul taberei, si-au facut un foc fain de-a venit proprietara ). Oricum, atmosfera a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2009 Autor Share Postat August 11, 2009 da...au facut un foc fain care nu trebuia facut avand in vedere ca era plin de corturi pe langa el si mai batea si vantul!!! Oameni fara minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Stephoane, o să mă aÂştepți cu aeroport Âşi hangar cu ansamblu folcloric? Mă primeÂşti în fustă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Cat e cazarea p-acolo?! Sau cine e dispus sa ma cazeze si pe je in cort?! Eu am unul da' e atat de lat incat nu poate fi carat pe motor (cu atat mai putin pe al meu) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Stefane, pune in functiune aparatul foto ala smecher....macar poze sa vad daca tot nu pot ajunge - de - rudele tre' sa vina si ei la mare vara nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2009 Autor Share Postat August 11, 2009 @Sukhoiule...te primesc...sub fusta! A lu Circelu that is! :-* @Sorine...o sa fie o tona de poze! Oricum...rudele pe primul plan! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate