atillas Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 SCOP:prima intalnire a portocalelor din ro PARTICIPANTI:toti posesorii de ktm on si offroad(duke,exc,lc4,lc8) DURATA:de vineri pana duminica CAZARE:tabara de corturi,pensiuni din zona,rulote sau alte mijloace proprii tabara este pe malul lotrului si in apropiere exista izvor cu apa buna de baut MANCARE:in brezoi (se tin zilele orasului-asa ca va fi plin de gratare bere &co) PROGRAM:VINERI:sosire in tabara,socializare la o bere,concert(vali craciunescu,furdui iancu,etc) SAMBATA:trasee pe categorii diferite de motoare stabilite ad hoc:hard enduro,soft enduro,touring etc :sosire in tabara,parada moto +proba speciala (prin rau si ceva obstacole naturale), :seara,concerte-prometeu,holograf,stone haze+foc de artificii,rezervam o terasa si PARTY DUMINICA:trasee pana spre ora 2,poza de final,ura si la gara taxa de participare:0 astept sugestii,propuneri si reclamatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 unde si cand? sorry am scris doar in titlul topicului:28-30 august /brezoi/valcea ptr cine nu stie locatia orasului brezoi :valea oltului,intersectia situata la 33 km de valcea sau 77 de sibiu se intra 4 km in directia voineasa si se pune frana unde incepe sa se faca zona portocalie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 suna foarte tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Acceptati si outsideri? Editat Iulie 22, 2009 de lucihusky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 +2 poate 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 ia te uitaaaa! ce idee buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) este un eveniment ktm asa ca..trageti singuri concluziile..oricum din ce sper eu sa se intample va fi un weekend de vis.. (tot ce poate sa isi doreasca inima de endurist-prieteni,foc,chitari,concerte,off-road) FF IMPORTANT:TOATA LUMEA VA FI IN EGALA MASURA ORGANIZATOR SI PARTICIPANT,CU ALTE CUVINTE TOTUL SE STABILESTE AD HOC,TOTI STRANGEM LEMNE,CONSTRUIM TOALETE ECO( ),GATIM,DOAR PE MOTOARE VOM FI SINGURI.. strangerea in tabara va fi de vineri dimineata..cum ziceam si mai sus o sa fie marcaje ktm Editat Iulie 23, 2009 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) gasca de la valcea, faceti si voi o fapta buna si pregatiti ceva track-uri GPS pe diverse grade de dificultate. Ca sa putem face echipe mai mici sa nu trebuiasca sa stam cu cardul de cate 15 oameni dupa unul din voi care mai stie pe-acolo. hai ca e timp pana atunci si dam si noi bere aduc si eu chitara electro-acustica si incerc sa fac rost si de un cub cu 2 intrari Editat Iulie 23, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) gasca de la valcea, faceti si voi o fapta buna si pregatiti ceva track-uri GPS pe diverse grade de dificultate. Ca sa putem face echipe mai mici sa nu trebuiasca sa stam cu cardul de cate 15 oameni dupa unul din voi care mai stie pe-acolo. hai ca e timp pana atunci si dam si noi bere aduc si eu chitara electro-acustica si incerc sa fac rost si de un cub cu 2 intrari traseele vor fi destul de cursive si ghizi gramada(suntem vreo 15)asa ca ne vom imparti in hobby si profi si ii dam la deal.. concluzie:treaba cu gps-urile pica din lipsa de timp.. chitari si percutie aducem si noi,dar ma gandeam sambata noaptea dupa ce pleaca artistii ne urcam si noi pe scena ptr un jam..mic,ca sculele sunt de pe plan local acolo.. Editat Iulie 23, 2009 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 daca vin cu masina ( dar cu portocalele in remorca) sunt motociclist? . ne primiti? F. misto! asta e mai prieteneasca decat ultima prieteneasca . o sa-mi golesc track-urile din gps ca sa-l umplu cu track-uri de la buda la butoiu' cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 o sa-mi golesc track-urile din gps ca sa-l umplu cu track-uri de la buda la butoiu' cu bere tataie ce tineri eram cand bateam muntii aia cu vacile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 tataie ce tineri eram cand bateam muntii aia cu vacile daca ne ajuta vremea o sa iasa ceva super fain..iar ptr cei care vin cu motoarele in duba nici o problema,si eu vin la fel.. @cata -bah tatutu,budele trebuie sa le construim intai si apoi facem track-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 fkin day motoru meu arata ca un papagal ..degeaba am sha de exc si aripa de yz de face toata lumea mishto de mine tre sa imprumut vreo pirtza ktm sa vin si astia pe aci nu le dau distractie faina! urmatoarea intrunire: zuki+yamaha+restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Poate se intampla vreo minune si devin si eu KTM-ist pana atunci! Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 va asteptam cu mare placere ...o sa va tinem la curent cu tot pe durata organizarii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 see you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 mai mult ca sigur o sa fac prezenta cu noua mea motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 foarte fain, poate apuc sa dau si eu o fuga pentru colorarea peisajului in portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Primiti si cu KTM galben-albastru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Primiti si cu KTM galben-albastru? primim,ca doar suntem veri din frati nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 INFO despre intalnirea KTM-istilor S-a postat acolo in link-ul de mai sus, probabil ca e bine sa fie pus si aici, dar eu las doar link-ul si rog pe Kirk sau Atillas sa completeze ei daca e nevoie. Inca un lucru pt ktm-istii de la sibiu: Care mergeti acolo calare pe motor si aveti un traseu care nu include mult asfalt, va rog anuntati-ne si pe noi cei de la Avrig, si bineinteles cu acordul vostru sa ne luati si pe noi. Daca nu e posibil o sa le incarcam in remorca sau microbuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) cum poate mai multi citesc aci decat dincolo.. intalnirea fiind treaba facuta la comun de noi pentru noi.. cine doreste un tricouas amintire, sa dea un semnal la dan@ktmclub.ro , sa stiu cate sa fac Si le veti gasi la subsemnatul la pretul de imprimare... n-o sa mai fie o alta prima intalnire Editat August 20, 2009 de hoozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 fa si mie un tricouas marimea L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Se pare ca o sa iasa niste tricouri dragute. Comenzi pt. tricouri (adica marime si numar bucati) se mai pot face pana Marti la ora 12:00 (dupa masa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate