das83 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Sambata 1 august am chef de o plimbare. Care este amator si are chef de o iesire sa dea cu subsemnatul. Astept sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 eu. idei n-am, marea cred ca iese din discutie, e macel pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 mergeti la bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 eu. idei n-am, marea cred ca iese din discutie, e macel pe drum. Salut Dorule! haidati la Obarsia Lotrului,e Intrunirea Transalpistilor,apoi pe Transfagarasan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 multumesc de invitatie nu prea am motor de asa ceva. s-a mai reparat drumul pe transfagarasan? pompi a ramas pe acolo cu roata indoita anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 multumesc de invitatie nu prea am motor de asa ceva. s-a mai reparat drumul pe transfagarasan? pompi a ramas pe acolo cu roata indoita anul trecut. Aflai ca tot in starea de anul trecut este drumul,atat dinspre Curtea de Arges cat si dinspre Cartisoara.Pompiliu cu autobusul lui e obisnuit doar cu sosele internationale . Numai bine Dorule.Vezi ca la topicul nostru de suflet a postat Ivan o noua locatie de intalnire,da-ti cu parerea.Asfalt uscat sa aveti si voi in week! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutari, Am fost sambata trecuta pe Transfagarasan(de la Curtea de Arges spre Cartisoara). Drumul este onorabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutari, Am fost sambata trecuta pe Transfagarasan(de la Curtea de Arges spre Cartisoara). Drumul este onorabil. Eu am fost acum mai putin de o luna si ma indoiesc ca l-au reparat intre timp, si drumul ala numai onorabil nu e(as spune chiar rusinos). Poate fi practicat cu orice motor dar cu atentie. Eu l-am facut cu vfr-ul de mai multe ori si m-am descurcat fara damage-uri dar e un drum prost in ciuda peisajului superb. Partea dinspre Cartisoara e mai buna dar a inceput si pe acolo sa se strice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 mda, bine ca e clar unde nu mergem. e undeva de mers? e inghesuita rau tara asta iar pt noi cei din buc e un mare handicap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George GSX Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salut Pana la urma unde mergem? ca m-as baga si eu la o plimbarica mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) haideti la scoici la bulgari dar nu stiu exact unde este, de la varna la mangalia undeva. cica e o ferma de midii. ne intoarcem tot pe la bulgari ca pe la noi nu se mai poate circula spre mare. stie cineva exact unde e sa puna un punct pe harta? am gasit asta, mai sap http://www.coolturism.ro/2007/07/locuri-de...ci-dalboka.html Mesaj completat asta e Editat Iulie 30, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Veniti la intalnirea de la Bela Crkva din Serbia. E la 30 km de Oravita. Locatia e super. http://picasaweb.google.com/ciprian.sonea/Serbia21072009# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 haideti la scoici la bulgari dar nu stiu exact unde este, de la varna la mangalia undeva. cica e o ferma de midii. ne intoarcem tot pe la bulgari ca pe la noi nu se mai poate circula spre mare. stie cineva exact unde e sa puna un punct pe harta? am gasit asta, mai sap http://www.coolturism.ro/2007/07/locuri-de...ci-dalboka.html Pai ai chiar acolo coordonatele GPS: 43.4037, 28.3887 Cum ajungi. Iesi din tara pe la Vama Veche si o tii drept spre Albena. Dupa vreo 30-40 de kilometri, vei vedea un semn care indica "Cape Kaliakra". Du-te in stanga, dupa el. Dupa alte cateva zeci de metri, semnul se repeta, indicand tot stanga. Urmeaza-l. Mergi apoi cam 2 kilometri si, la un moment dat, pe dreapta vei observa un drum asfaltat care-o ia prin camp, spre mare. Ia-o pe drumul asta. Vei merge apoi pret de 2 kilometri. La un moment dat, drumul se ingusteaza (nu incap doua masini) si incepe sa coboare. Da-i inainte, pe-aici e! Mergi incet, coboara spre mare si vei vedea ferma si restaurantul. Parcheaza unde poti. Ai ajuns. Coordonate GPS: Latitudine - 43.4037 N Longitudine - 28.3887 E http://maps.google.com/maps?f=q&source...mp;t=h&z=14 La ProstTV zicea ca-s doua restaurante relativ apropiate, unul cu scoici din mare, putin mai scumpe, si altul cu scoici de la supermarket, mai ieftine. Ala cu cele de mare era nervos pe celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 am gasit, e marcat punctul pe vederea aia din google earth, scrie 001. am luat de pe net si harta garmn cu bulgaria, e gratis nu e incuiata. Mesaj completat lista de bucate e aici. vai de mine imi curg balele. va miscati careva? http://www.dalboka.com/menu-brochure.pdf Mesaj completat http://steliadis.blogspot.com/2008/12/dalb...erit-clcat.html Mesaj completat http://www.arhiblog.ro/2009/07/dalboka-sau...-la-scoica.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Salutare! Cati km sunt in total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Salutare!Cati km sunt in total? n-am calculat exact, cred ca vreo 600. nu e mare branza, am facut drumul si cu intoarcete prin romania si la 17:30 eram acasa. Mesaj completat am verificat - 700 prin varna 570 prin silistra Editat Iulie 31, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 este cap kaliakra dar trebuyie sa intri prin cavarna e bine de facut o rezervare si de lasat motoarele sus inainte sa cobori pana langa plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plachibibi Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 n-am calculat exact, cred ca vreo 600. nu e mare branza, am facut drumul si cu intoarcete prin romania si la 17:30 eram acasa.Mesaj completat am verificat - 700 prin varna 570 prin silistra Aha..mersi! Si la ce ora de plecare va-ti gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 haha care ca nu merge nimeni. la 8 ar trebui pleacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) pai cel care a deschis topicul nu a mai scris nimic de la inceput, asta inseamna ca nici nu s-a hotarat locatia, sau ca nu il mai intereseaza oricum. Din cate vad acest topic a avut destul de multe vizite, daca cel ce a deschis topicul nu mai zice nimic, propun sa hotarasca altcineva ca sunt destui musterii care vor plimbare maine. Editat Iulie 31, 2009 de sadr1an1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 LA SCOICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Daca va hotarati la ceva, dati-mi si mie un pm, ca vreau si eu plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Salutari, Am fost sambata trecuta pe Transfagarasan(de la Curtea de Arges spre Cartisoara). Drumul este onorabil. Am fost acum 3 saptamani cu masina ..de la Curtea de Arges pana la cabana mai bine iti bagi un bat in c*r De la cabana in spre Sibiu foarte misto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 mai mergeti careva/undeva sau asta a fost excursia (pe clape)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 mai mergeti careva/undeva sau asta a fost excursia (pe clape)? Ca tot s-a dus sansa de a pleca devreme se baga cineva la una scurta pana la slanic? http://www.slanic.ro/acces.html Eu catinel catinel ca am lamaie pe numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate