Sari la conținut

Sunteti bulangii ?


Roshu
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 136
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am A-ul si am scuter si motor (care apropo are de vreo 3 ori puterea cb-ului tau) da' pt asta nu inseamna ca tre' sa-i dau 300km/h. limita legala in oras din cate stiu eu e 50km/h. asa ca tu, domnule, cel care vrea sa se faca respectat in trafic de ce incalci regulile de circulatie depasind viteza legala? de smecher?

 

Te simti cu musca pe caciula ? De unde stii tu ca exemplul dat de mine(ca e doar un exemplu) nu se petrece in afara localitatii. Si de unde stii tu cum merg eu ???

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca am fost plecat si nu am stat sa asist la atata prostie. Sunt de parere ca toata lumea ar trebui sa-si recunoasca defectele. Am mai spus asta...noi scuteristii suntem fara scoala - si A-ul poate fi cumparat(sau putea), fara echipament, suntem negrii toti, si circulam neglijent. In schimb voi motociclistii sunteti moartea pe roti. Sunteti inconstienti, uneori beti sau drogati, fara bunul simt, cu zgomote ce trezesc noaptea toata strada pe care ciculati, cu burnouturi nesimtite la semafor si nu in ultimul rand, cu viteza. Vi le-am atribuit toate voua, si nu motoarelor, ca doar voi le conduceti. Un scuter nu produce cine stie ce paguba unei masini, dar motociclisti fiind cred ca stiti efectul de fierastrau produs de un motor la impactul cu o masina. Cum ar fi sa merg acum la sectiunea vitezane sa scriu un topic, sa adun toate boacanele pe care le faceti pe doua roti, sa le scriu acolo? Sincer, as face asta, dar mi-ar fi rusine de cei nevinovati, care circula corect, maturi si intelepti.

 

Revin la ideea din celelalte topicuri tot asa, gen flame, motociclistii vin aici asa cum vin copii de 7 ani la cei de 6 sa se laude ca ei stiu sa citeasca. Sunt niste frustrari.

 

Baiatul care a initiat topicul este foarte trist, ar putea sa se apuce de poezie. Vai, are 115 cai, cum se poate, nu mai are nimeni. E un bogatan. Oricum pot sa pun pariu ca si-a luat motor pentru ca nu avea bani sa-si cumpere o masina cu acelasi raport putere/greutate. Deci oricum e sclav

 

Mai mult nu continui ca redeschid ceva inchis, dar mi-am dat si eu cu parera. In final sper ca baiatul sa fi inteles ca nu e nimeni perfect, toti suntem prosti in felul nostru, si sper ca a inteles caci chiar si el este prost.

:cheers:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motociclistii se impart in cel putin 3 mari categorii!

1 - cei care conduc de ani de zile,chiar din frageda copilariea dar nu au bani de r1 sau bussa

2 - cei care au bani,isi permit orice,au bani de r1 etc,le cumpara mama si tata,si isi permit sa rada de altii ca au motoare sub 50 hp!

3 - evident,mai sunt si aceia care-si iau r1 pe 10 ani de credit si la fel isi permita sa rada de ceilalti!

80 % fac parte din ultimele 2 categorii,adica cocalari!

...am 180 de cai,i-am dat 280 si mai aveam,te fac p'o roata etc....

poate astia-s frustratii la care te referi,si cred ca si intre scuteristi putem gasii cu usurinta asemenea exemplare!

MOTOCICLISMUL NU SE MASOARA IN TURATII,KM/h,MERS P'O ROATA CI IN KM PARCURSI SI ANI IN MOTOCICLISM !!!

marea lor majoritate se lasa de motoare de buna voie sau siliti !

isi permit usor sa rada de unii trecuti bine de 50 de ani care se mai dau cu mobra... simson sau choper! [nu ma numar printre acestia,nu am nici 30 de ani] am intalnit MOTOCICLIST pe ij 350 avea 77 de ani,voiam sa-mi vanda iju-l ,n-a vrut... dc oare? :cheers:

sper sa pot ajunge la varsta lui si in stare sa mai 'calaresc' vreun utilaj,si sa-i intalnesc pe vitejii zilelor noastre!

de obicei,pe la maxim 40 de ani ii poti intalnii cine stie pe unde povestind la una 'mica' sau ma rog... vezi doamne ce motociclist am fost eu!

la fel si cu pintipoancele cu bussa! e la moda ca manelele! sa le vad si pe ele la 50 de ani... daca n-oi' crapa!

cam off topic dar n-am putut sa ma abtin..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam asa e kraz, cum pe scuteristi ii fac de rusine toti tiganii ce le fura de prin italia cat si copiii de 16 ani de umbla fara a sti nici macar indicatoarele, pe motoristi ii fac de ras cocalarii, fani dedicati ai lui gutza, pe supersport.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa ca mai vedem si noi cu cine se poate discuta pe forum.

 

Zurby2fast tu m-ai aprobat in ultimul post? :cheers:

 

Oricum, unii sunt foarte penibili, se vede ce frustrati sunt. Pornind de la prima concluzie de pe topic, toate tampenile adunate de la supermotociclisti-spiderman-batman, si aplincad putin crestinism dupa ideea "daca primesti o palma, intoarce obrazul"(daca voi ne injurati, noi va ajutam) sau putina literatura "daca voi nu ma vreti, eu va vreau" ajung la concluzia " da Doamne fiecarui motociclist un scuter in fata care sa circule cu maxim 50-60 km/h, ca doar e scuter, sa-l opreasca din stupidele lui depasiri pe linie dubla continua cu 2341254151 km/h in oras. Ca doar el POATE. Poate mai salvam idiotii de la tije, ca sa nu spun altele mai rele.

 

Aveti o varsta zeilor, si mai ales un permis de va laudati cu el. Cum poti sa spui pe un forum in care se pune problema in majoritatea timpului de legalitate, aici se discuta de permise si legi de circulatie, contextul initial era in oras - ca doar pe-acolo mergi serpuit cum s-a spus, ca prin afara localitatii nu pot vedea cum sa mergi serpuit decat beat, sau la o coada mare, revenim - cum poti sa spui ca te incurca un scuter care merge cu 50-60km/h. Pai tu ma adevaratule care esti corect si le sti pe toate, cu cat vrei sa circuli prin localitate? Cu 300? Si acum ma refeream la ThunderByte, dar si la multi altii.

 

In rest repet ptr a mia oara, cum s-a dedus din postul lui kraz - orice padure are uscaciuni.

 

In ideea asta, inchei prin a va spune moarte prostiei, nu si prostilor. Si eu salut pe toata lumea, caci doar am 7 ani de-acasa. Nu ca alti porci de intra pe forumuri sa faca discriminari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer ... vroiam sa iti dovedesc cat de destept esti dar imi dau seama ca nu meriti osteneala, dute 1000 de ani cu tot cu scuteru tau, sa te/va judece dumnezeu, ca eu nu imi mai bat capul :cheers:

 

P.S. Din cate stiu eu forumul se numeste motociclism.ro, nu scuterism.ro

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer ... vroiam sa iti dovedesc cat de destept esti dar imi dau seama ca nu meriti osteneala, dute 1000 de ani cu tot cu scuteru tau, sa te/va judece dumnezeu, ca eu nu imi mai bat capul :cheers:

 

P.S. Din cate stiu eu forumul se numeste motociclism.ro, nu scuterism.ro

uitate ma ..... ca este si pt scuteristi. cand e ziua ta sa iti cumparam niste okelari?

 

 

 

 

P.S:mai mult prefer un tampit cu scuteru decat un handicapat cu motoru:*

Editat de ionut87
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va bag pe toti in aceeasi oala, doar vreo 80% asa din cati am intalnit pe scutere. Intrebare mare la voi: CE CAUTATI SA VA BAGATI PE BANDA DE VEHICULE RAPIDE SI SA FACETI SLALOM PRINTRE MASINI ATUNCI CAND DIN SPATE VIN MOTOCICLISTI ??

:cheers: :( :D

 

N-am chef de raspunsuri istete. Eu incerc doar sa rezolv o enigma: de ce ar risca un om slab protejat, pe un vehicul de 3-7 cp si 80-100 kg, care atinge viteze de maxim 100-110 km/h si care nu ii ofera nici o sansa sa scape intreg in caz de coliziune, sa fie busit de un vehicul de 260 kg in plina accelerare, avand in vedere un timp de 4-5 secunde de la 0 la 100 km/h ?

4-5 secunde? Slabutz rau! SUPERHAYABUSA mea pe benzina cu racire uscata + turbo airboxe merge mai tare ! Ia sa nu te mai prind pe sosele pana nu iti iei ceva mai tare...un avion de vanatoare de exemplu.Si te mai spun si unchiului care are Ferrero...pardon,Ferrarrri :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer ... vroiam sa iti dovedesc cat de destept esti dar imi dau seama ca nu meriti osteneala, dute 1000 de ani cu tot cu scuteru tau, sa te/va judece dumnezeu, ca eu nu imi mai bat capul :cheers:

 

P.S. Din cate stiu eu forumul se numeste motociclism.ro, nu scuterism.ro

Ce cauti tu aciisha ma ?

Cauti anturaj cu sc0oteristi?

Si ei tot motociclisti sunt, ce conteaza ca nu rontzaie cutia de viteze?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca imi permiteti si mie o opinie.sau mai bine spus sa-mi ascultati rugamintea.este adresata scooteristilor pentru care am tot respectul si carora le doresc multe mii de km fara incidente.

1.cand iesiti de pe o straduta laterala verificati de doua ori daca vedeti un motociclist apropiandu-se.este dificil de estimat viteza acestuia.fiti atenti mai cu seama noaptea.nu e nici un mister ca noaptea e plin de vitezane.asta-i realitatea.sa traim cu ea.

2.aveti grija cand schimbati banda in coloana oprita la stop.multi motociclisti trec printre masinile oprite in coloana numai cand semaforul este rosu.majoritatea sunt atenti la portiere , maini scoase pe geam , oglinzi laterale.putini se asteapta sa sara cineva din coloana avand in vedere ca o masina nu are loc sa se miste decat cativa cm.

3.la semafor nu va ingramaditi in banda unui motociclist.mai ales daca sunteti intr-un grup de scootere.s-ar putea sa-l fortati sa accelereze puternic.si asta nu e niciodata o idee buna intr-o intersectie.stati un pic in fata lui sau un pic in spate.(vedeti ca nu fac discriminare)

4.tot in legatura cu stationarea la semafor a motociclistului as vrea sa va rog sa ii lasati loc asa cum ii lasati si unei masini.gropile sunt la fel de mari indiferent de ce utilaj conduci.mi-am rupt c*!&@(@ de cateva ori incercand sa feresc scooteristul de langa mine.

5.nu mai depasiti in intersectie.la fel cum este dificil pentru soferii auto sa ne vada in oglinzi la fel ne este si noua greu sa ne vedem intre noi.in plus scooterele nu se aud la fel de tare.

7.nu mai depasiti peste linia continua decat daca va asigurati.desi sunt rare cazurile in oras cand o masina avanseaza pe langa coloana taiand linia ca sa ajunga prima la stop , multi motociclisti fac asta.nu stiu de ce ..dar o fac.

6.semnalizati intotdeauna sau cat de des este uman posibil fara sa pierdeti controlul scooterului.

 

asfalt uscat si multa distractie si viteza pe doua roti !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca imi permiteti si mie o opinie.sau mai bine spus sa-mi ascultati rugamintea.este adresata scooteristilor pentru care am tot respectul si carora le doresc multe mii de km fara incidente.

1.cand iesiti de pe o straduta laterala verificati de doua ori daca vedeti un motociclist apropiandu-se.este dificil de estimat viteza acestuia.fiti atenti mai cu seama noaptea.nu e nici un mister ca noaptea e plin de vitezane.asta-i realitatea.sa traim cu ea.

2.aveti grija cand schimbati banda in coloana oprita la stop.multi motociclisti trec printre masinile oprite in coloana numai cand semaforul este rosu.majoritatea sunt atenti la portiere , maini scoase pe geam , oglinzi laterale.putini se asteapta sa sara cineva din coloana avand in vedere ca o masina nu are loc sa se miste decat cativa cm.

3.la semafor nu va ingramaditi in banda unui motociclist.mai ales daca sunteti intr-un grup de scootere.s-ar putea sa-l fortati sa accelereze puternic.si asta nu e niciodata o idee buna intr-o intersectie.stati un pic in fata lui sau un pic in spate.(vedeti ca nu fac discriminare)

4.tot in legatura cu stationarea la semafor a motociclistului as vrea sa va rog sa ii lasati loc asa cum ii lasati si unei masini.gropile sunt la fel de mari indiferent de ce utilaj conduci.mi-am rupt c*!&@(@ de cateva ori incercand sa feresc scooteristul de langa mine.

5.nu mai depasiti in intersectie.la fel cum este dificil pentru soferii auto sa ne vada in oglinzi la fel ne este si noua greu sa ne vedem intre noi.in plus scooterele nu se aud la fel de tare.

7.nu mai depasiti peste linia continua decat daca va asigurati.desi sunt rare cazurile in oras cand o masina avanseaza pe langa coloana taiand linia ca sa ajunga prima la stop , multi motociclisti fac asta.nu stiu de ce ..dar o fac.

6.semnalizati intotdeauna sau cat de des este uman posibil fara sa pierdeti controlul scooterului.

 

asfalt uscat si multa distractie si viteza pe doua roti !

 

 

Mare om, mare caracter :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare normal ca motociclistii sa nu se inteleaga cu scuteristii deoarece in 80% din cazuri scuterele sunt conduse ori de ciori, ori de copii de 12 ani, care habar nu au ce ii aia casca de protectie ca sa nu mai vb de regulile de circulatie, cel putin la mine in oras asa este :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa e peste tot.... dar si la motociclisti sunt probleme.

 

deadcow, ai vorbit foarte frumos, si-ti dau dreptate, dar nu trebuie intotdeauna sa cedam trecerea motociclistilor. Cum toti suntem participanti la trafic, toti avem aceleasi drepturi, caci de obligati nu se mai pune problema. Nu conteaza capacitatea, sau puterea, conteaza daca existi sau nu pe strada....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara, intorcandu-ma de la Ploiesti cu masina, am oprit pt alimentare la o benzinarie imediat dupa Prisma pe dreapta. Cat timp am stat acolo am vazut un grup de trei motoare care plecau de la carciuma aia Bikers sau cum s-o numi si mergeau pana la pasajul de intoarcere de la Prisma unde intorceau si iat itorceau la Bikers etc. Totul se desfasura la 15000 de ture pe o roata, adesea pe contrasens, unul avand si pasagera...vreo doua dintre motoare erau din secolul trecut.

Am inteles exact ca initiatorul topicului dezavueaza acest comportament, dar am povestit asta pt a intari ideea ca UTILIZAREA SCUTERULUI ESTE ETAPA URMATOARE A DEZVOLTARII INTELIGENTEI MOTOCICLISTULUI...nu neg ca adesea scuterul este si o prelungire a rebeliunii puberale, dar existenta pe strazi a unor pusti teribilisti pe scutere, nu tb sa ne faca sa credem ca acesta este comportanemtul adoptat de milioane de italieni sau francezi care folosesc scuterul cotidian.

 

Nu imi amintesc deloc cu placere de perioada in care foloseam motocicleta...adesea mergeam cu un rucsac cat al lui Mos Craciun, sau imi spargeam mereu capul gandindu-ma ce am de facut in ziua respectiva, ce am de carat, astfel incat sa plec cu masina sau cu motocicleta. De cand am scuter am scapat de orice fel de problema, confortul fizic si psihic este maxim (unii spun ca in detrimentul look-ului) si merg pe doua roti infinit mai mult si mai productiv.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi si iubiti scuteristi atunci cand faceti un accident si zgariati masini parcate... Lasa-ti un numar de telefon respectivului, sa va cunoasteti mai bine nu de alta dar poate va imprieteniti !!!!

 

Cu drag aluia de mi-a intrat sub masina parcata pe Giurgilui, zgariat portbagajul si masca spate !!!

:laugh: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aseara, intorcandu-ma de la Ploiesti cu masina, am oprit pt alimentare la o benzinarie imediat dupa Prisma pe dreapta. Cat timp am stat acolo am vazut un grup de trei motoare care plecau de la carciuma aia Bikers sau cum s-o numi si mergeau pana la pasajul de intoarcere de la Prisma unde intorceau si iat itorceau la Bikers etc. Totul se desfasura la 15000 de ture pe o roata, adesea pe contrasens, unul avand si pasagera...vreo doua dintre motoare erau din secolul trecut.

Am inteles exact ca initiatorul topicului dezavueaza acest comportament, dar am povestit asta pt a intari ideea ca UTILIZAREA SCUTERULUI ESTE ETAPA URMATOARE A DEZVOLTARII INTELIGENTEI MOTOCICLISTULUI...nu neg ca adesea scuterul este si o prelungire a rebeliunii puberale, dar existenta pe strazi a unor pusti teribilisti pe scutere, nu tb sa ne faca sa credem ca acesta este comportanemtul adoptat de milioane de italieni sau francezi care folosesc scuterul cotidian.

 

Nu imi amintesc deloc cu placere de perioada in care foloseam motocicleta...adesea mergeam cu un rucsac cat al lui Mos Craciun, sau imi spargeam mereu capul gandindu-ma ce am de facut in ziua respectiva, ce am de carat, astfel incat sa plec cu masina sau cu motocicleta. De cand am scuter am scapat de orice fel de problema, confortul fizic si psihic este maxim (unii spun ca in detrimentul look-ului) si merg pe doua roti infinit mai mult si mai productiv.

asa este, bravo! forta rieju!

ride the toilets of change! jinlun :laugh:

Mesaj completat

asa este, bravo! forta rieju!

ride the toilets of change! jinlun :lol:

normal ca tu-i dai cu scuteru'-n sus, scuteru'-n jos, ca vinzi gunoaiele alea, e normal sa-ti faci reclama, am inteles. dar, de aici si pina la a evidentia haotic superioritatea unui wc pe 2 roti, este deja agresivitate prosteasca. asa ca, ciocu' mic si da-i viteza.. a, si vezi sa nu cumva sa-ti sara cureaua trapezoidala din transmisie..

Mesaj completat

poate-ti sare-n cap si te lovesti la ceas, asa, din greseala :lol:

 

Mesaj completat

Mai exista un topic asemanator in care sa discuta frumos cu argumente pro si contra, inca din titlu topicul e dat in bara cum ar fi sa deschid eu un topic la Motociclete de Viteza si titlul sa sune cam asa: "Vitezisti bulangi numai mergeti cu 150km/h in oras ca nu va vad in oglinda" ce reactii crezi ca ar avea userii care detin/frecventeaza acea arie?

 

link topic asemanator-> /index.php?...p;hl=scuteristi

 

ps: despre ratatul cu zzr imi mentin aceasi parere. :(

 

Jorj: subliniere ta poate fi de asemenea interpretabila, uite chiar o sa ma uit de curiozitate daca mi-am pus bine iii acolo.

iti garantez ca reactiile lor, vis a-vis de analfabetismul de care dai dovada clara, vor fi mai mult decit hilare, zeflemitoare. acum, ca sa intelegi si tu ce am vrut sa spun, sa fii sigur ca te vor lua la misto si vor face cacuta rau de tot pe tine :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gata marineskukule, am tacut...daca zici tu, ca cine stie cum imi vine si ma supar pe tine si nu vreau sa fac asta, ca-i apreciez sincer pe cei care se plimba cu locomotivele pe doua roti prin oras (daca reusesc vreodata sa o faca), asa cum ii apreciez si pe cei care folosesc Hummer-uri, foarte utile si confortabile de altfel cand iesi la o pizza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...