piccolino Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Povestea e lunga, dar nu sunt un bun narator al povestilor copioase, al cazaturilor luate, a mancarii la ceaun, a dormitului in mijlocul naturii, a prieteniilor formate si asa mai departe. Au fost cam 1500km, trackul de gps am uitat sa-l salvez si s-a dus pe pustiu si multa voie buna! Traseul a fost sinuos, fara plan, doar pe unde m-au dus rotile. Singura oprire obligatorie a fost la Obasia Lotrului la intrunirea semenilor mei (care a iesit excelent, ca tot veni vorba). Oricum, am ajuns pe la Eftimie Murgu, Anina, Oravita, Caransebes, Muntele Mic, Obarsia Lotrului, Transalpina, Defileul Jiului, Pasul Valcan si acasa, evident. Va las cu pozele de pe drum... Voi pune pozele in mai multe serii ca nu ma lasa cu mai mult de 13 bucati deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ce ma enervati voi cu enduro , voi ajungeti in cele mai frumoase locuri , vedeti cele mai frumoase peisaje ....frumoase locuri , frumoase poze ......sunt invidios pe voi dar va felicit ....hai la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Bine ai venit din tura. Faine pozele, ca de fiecare data. Felicitari pentru locatii, de exceptie. ps: invata-ma si pe mine sa fac rost de niste timp... pleasee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 tura a doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Ce poze bai frate, ce te mai plimbi atata, du-te pana la Domnesti si fa 30 de poze ca sunt la fel de spectaculoase... Stii ce imi place la fotografiile asa reusite? Ca simti din ele caldura soarelui si mirosul campurilor, asa de mestesugite sunt, iti creaza si alte senzatii decat cele vizuale. Uite asa se apuca cate unii de moto (de endureala mai ales), dupa ce vad poze de astea. Colegul @CLAMAN e deja cu mobra lui pe BikeShop, pun pariu. Felicitari! Editat August 10, 2009 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 tura a doua... Sal. Spune-mi te rog, unde sunt facute ultimele 6 poze, pe ce bucata de drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 pai si eu m-am apucat de moto dupa ce am vazut pozele lui Samo, Bizoo, Uzunu si lista poate continua... Nu fac decat sa propovaduiesc spiritul liber si sa intorc serviciul! Va urma si partea a patra... Mesaj completat Sal. Spune-mi te rog, unde sunt facute ultimele 6 poze, pe ce bucata de drum? este vorba de drumul de la Caransebes spre Muntele Mic (1700m altitudine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Bestial ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 (editat) Si am incalecat pe-o sa, si v-am aratat poveste-asa! Editat August 10, 2009 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Uite asa se apuca cate unii de moto (de endureala mai ales), dupa ce vad poze de astea. Colegul @CLAMAN e deja cu mobra lui pe BikeShop, pun pariu. Felicitari! nu o pun inca pe bikeshop , sa termin leasingul si apoi urmeaza v-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Mah, da nu-i corect... Ne faci sa balim si nu ne zici ce poza de pe unde e. M-as baga si eu pe acolo, ca vad ca nu e chiar asa mare endureala, daca as sti mai exact pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 maestre picolino jos palaria in fata dvs. geniale pozele. la urmatoarea calatorie astept si o poveste mai detaliata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wadu Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Frumoasa plimbare,sunt multi care fac poze ...dar nu reusesc sa le faca asa artistic ,dar si vremea cu norii aia atat de frumosi au ajutat mult.tocmai pentru asta am ajuns de la cruiser la ideea ca o sa-mi iau bmw F650 GS Dakar Tocmai pentru faptul ca poti sa vezi atatea lucruri/locuri pe care majoritatea motociclistilor/soferilor care nu au enduro le e practic "interzis".Din cauza pozelor ca acestea nu mai e doar o dorinta, ci e un vis. PS: puteti sa-mi spuneti va rog ce aparat folositi de au iesit pozele asa ....parca ar cuprinde mai mult spatiu:), Va multumesc. Radu. Editat August 10, 2009 de Wadu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 PS: puteti sa-mi spuneti va rog ce aparat folositi de au iesit pozele asa ....parca ar cuprinde mai mult spatiu:), Va multumesc.Radu. Aici nu-i vorba de aparat, cat de obiectiv... Este vorba de un Fish-eye Nikon 10.5 pus in fata unui D300 (tot Nikon). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce pozeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Superbe! De la Obarsie nu mai pui din cele facute la 10 minute de pe cabana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allexinno_86 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Felicitari pentru excursie si pentru poze! Mult prea tari pozele, nu am mai vazut poze asa reusite cu peisaje, de nu mai stiu cand. Eu te cred ca ai aparat performant, dar te si pricepi sa prinzi unghiurile si momentele de minune! Uite din cauza pozelor si povestirilor cum sunt astea, incep cei ca mine sa isi doreasca sa faca mai repede A-ul si sa isi cumpere motocicleta . Keep up the good work! Editat August 10, 2009 de Allexinno_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 O continuare mica, ce include si partea cu Intalnirea Transalpistilor de la Obarsia Lotrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 O iesit fain slide-u ! Interesant asa pe rapid tot Apropo , SUPER pozele din tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Bravo domnule, se pare ca in curand va mai aparea o visinica in pozele tale ................. . FELICITARI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 faina tura, ce sa mai zic de poze care sunt minunate, felicitari m-a apucat un dor de ducaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate