BQGDDAN Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Doar la 50 face asa ? sau mereu cand mentii o viteza si/sau o turatie anume ... si mergi constat ... Daca e asa ... si lantul poate fi ... prea intins ... Apoi curata/sincronizat carburatoare ... daca o fi altceva ... just in case. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 este uzat?sau asa este formatul la dinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 este mortus:)) ia si schimbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 e schimbat acum...da am pus cu 16 dinti..ca asa mi.a venit...si asta uzat are 15....oare m.am dus inspre rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Spre bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 mai mult cuplu mai mic top speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Yamaha r6 2002, o am de anul trecut si sunt destul de multumit de ea. Ca modificari i am schimbat culoarea ca sa o intineresc putin , toba carbon leo + alte mici detalii( tankpad, mansoane, capete ghidon, etc) . Editat Aprilie 14, 2013 de duduistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 S-o stapanesti sanatos si fara incidente. PS Oglinzile ii schimbau aerodinamica? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Yamaha r6 2002, o am de anul trecut si sunt destul de multumit de ea. Ca modificari i am schimbat culoarea ca sa o intineresc putin , toba carbon leo + alte mici detalii( tankpad, mansoane, capete ghidon, etc) . Frumos alb cu negru ... a mea e la fel. Desi ii mai pun 2-3 stickere pe ea si pe jenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 E cineva pe aici care a dat bordul jos si vrea sa-mi spuna si mie ?? Vreau sa-i schimb luminile de la bord in rosu. De aici m-am blocat ... am vazut in ce tine bordul dar nu am nici o idee cum sa le desfac ... carena frontala de asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 pai sa-ti zic klar, STA in 3 suruburi si sunt chiar in spatele la ceasuri, singura sansa ii sa dai toata plasticaraia jos de pe fata ca altfel NU ai nici o sansa sa dai ceasurile joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 dai jos carena fata si in spatele bordului ai 3 suruburi care il tin acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Am vazut toate suruburile dar carena fata are un surub ( se vede in poza 2 ) care nu este tocmai accesibil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Incepi sa o desfaci si vei reusi, daca doar te uiti, vei avea tot felul de nelamuriri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 ca sa dai fata jos ai 6 suruburi pe suportul ala de ceasuri care nu-s tocmai accesibile oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 hai frate ca nui greu... eu fara sa mai fi desfacut vreun motor in viata mea si nici nu am umblat aproape deloc la masini am desfacut r6 le meu tot modelul asta de tot si furci jos si roti si bord suport tot.... mai era cadrul cu motoru pe el in rest tot era pe jos... puneti oleaca mintea la contributie si in 5 min ai facuto si pasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duduistul Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Are si oglinzi, e poza de la prima tura pe anul asta. Revin cu poza @GeorGe ,de scos bordul e simplu, eu m-am blocat putin la partea a 2 a , schimbatul ledurilor. Trebuie efectiv sa desfaci bordul, si sa cauti leduri smd care sa se potriveasca cu cele originale. Nu e chiar cel mai greu lucru de pe pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 M-am lasat pagubas... mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Salutare tuturor... cine a fost azi in Politehnica cu mobra??? Au facut niste amici de-ai mei niste poze si ma gandeam ca poate cei din poza le vor Asta in cazul in care motoreta este R6 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 (editat) Se vinde toba race mivv X-cone (+ dB killer) pt. Yamaha R6 '99-'05 si R1 '98-'03 Pret: 160 EURO Contact: 0740661150 Editat Aprilie 23, 2013 de dobro_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andyy20andyy Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 poate cineva sa puna aici o fotografie cu locul unde e amplasat senzorul de viteza pe r6 2003 2005? gata am descoperit nu mai e nevoie. te rog zimi si mie cum ai ajuns la senzorul de viteza ?? trebuie sa il schimb si nu am idee cum sa ajung la el l am gasit unde e dar nust cum sa il schimb ... te rog dami si mie nite detalii ! va rog care stiti dati mi o sugestie ! multumesc mult !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 foarte simplu, are 2 suruburi si se desprinde exemplu de desfacere , sunt 3 partihave fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andyy20andyy Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 foarte simplu, are 2 suruburi si se desprinde exemplu de desfacere , sunt 3 partihave fun senzorul de viteza nu TPS ! SPEED SENSOR !! va rog care ati mai schimbat spuneti-mi si mie pasi !!! multumesc de raspuns !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 senzorul de viteza nu TPS ! SPEED SENSOR !! va rog care ati mai schimbat spuneti-mi si mie pasi !!! multumesc de raspuns !!! GREU TARE SA TE UITI INTR-UN MANUAL! Este mai usor sa strigi la cineva,care trebuie sa se uite in manual si sa-ti puna o poza sa o vezi,in loc sa faci tu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Ce taskbar si start menu aglomerat ai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate