marga_iulian Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 (editat) Salut.Un prieten are o toba sport Akrapovic de vanzare pentru Yamaha R6 2003 parca...Toba completa cu arcurile originale,cot de legatura,set abasolut complet. Daca e cineva interesat dati un semn si va pun in legatura. Asa arata: http://www.motorcycletoystore.com/sport/shop.php/motorcycle-exhaust/exhaust/akrapovic-exhaust/akrapovic-slip-on/bolt-on-mufflers-yamaha-r6-2003-2005-/p_2903.html Stima! Editat Septembrie 26, 2015 de marga_iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 Salut, Caut si eu un filtru de aer pentru 2006. Am gasit modelul de K&N insa nu reusesc sa gasesc un cod pentru cel standard Hiflo. Ma poate ajuta cineva? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 Salut, Caut si eu un filtru de aer pentru 2006. Am gasit modelul de K&N insa nu reusesc sa gasesc un cod pentru cel standard Hiflo. Ma poate ajuta cineva? Multumesc Pai nici nu o sa gasesti pentru ca nu fabrica pentru modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 (editat) Salut. Cine are ideie unde a-și putea găsi acel suport de plastic în care se fixează filtru de aer original pentru o yamaha r6 din 2000. De la magazin nu vine decât filtru, iar la dezmembrări nu l-am găsit. Menționez ca nu caut tot airbox ulci doar suportul pentru filtru. Ca locație. București. Mulțumesc anticipat. Editat Septembrie 28, 2015 de Gavrila Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 @TNG mersi pentru informatie. Totusi, la care producator pot gasi un filtru de aer pentru modelul meu (2006) in afara de K&N ? Sunt interesat de un filtru clasic si nu unul sport. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Vrea cineva un schimb de scarite? Dau racing pt normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 da un PM sa vad ce scarite ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 da un PM sa vad ce scarite ai » Post actualizat in 16 Oct 2015 16:38 da un PM sa vad ce scarite ai da un PM sa vad ce scarite ai da un PM sa vad ce scarite ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 pai nu se potrivesc cu al meu, R6 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Poti sa ti iei copii dupa Sato Racing, in jur de 150$, cu rulmenti dubli la ambele leviere. Am luat un set de R1 , dementiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Poti sa ti iei copii dupa Sato Racing, in jur de 150$, cu rulmenti dubli la ambele leviere. Am luat un set de R1 , dementiale. dap.. pe r1 al meu a venit setul si trebuie sa spun ca sunt foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 cine stie cum se da oglinda jos din suport?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Salut. Ma poate ajuta cineva cu nr de telefon al lui George TNG? Am pierdut telefonul și... Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Te ajut cu placere 0722537975 , TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Salut! Vand o janta fata R1,R6. Am cumparat o furca fata completa pentru un chopper si pana la urma am folosit o janta spitata. tel: 0743907050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Salut.Vreau sa schimb kitul de la lant la un R6 07 si nu stiu de unde si ce sa cumpar . Please Help!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Salut. DID 525vx, 116 zale. Am schimbat eu kitul. Verifica la motodiscount, au promotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Salut. DID 525vx, 116 zale. Am schimbat eu kitul. Verifica la motodiscount, au promotii. poti sa ma ajuti cu un link? am cautat si nimic ( Kit+ pinioane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Mulțumesc mult c m d pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Motodiscount.ro ai acolo sectiune "alege dupa modelul motocicletei". Bagi mobra ta si ai diverse chestii care se potrivesc inclusiv kitul de lant. Vezi ca au preturi super ok si la placute. Nu vreau sa fac nici un fel de reclama...cauta si pe alte siteuri poate gasesti si mai ieftin. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Motodiscount.ro ai acolo sectiune "alege dupa modelul motocicletei". Bagi mobra ta si ai diverse chestii care se potrivesc inclusiv kitul de lant. Vezi ca au preturi super ok si la placute. Nu vreau sa fac nici un fel de reclama...cauta si pe alte siteuri poate gasesti si mai ieftin. Bafta! am gasit.. mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Da mi un telefon, am lant RK GXW Gold. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 cumpar semicadru spate yamaha r6 2006+ anuntul este pentru un prieten care nu are cont aici 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corin Dreucan Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Salutare, vreau sa trec de la gsxr la r6, ce parere aveti de mobra asta? http://olx.ro/oferta/yamaha-r6-ID4WD4S.html#4ac59acfa1 Mi se pare cam dubioasa. Este 2004 si a fost schimbata culoare de vreo 4 ori. Pareri va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Salutare, vreau sa trec de la gsxr la r6, ce parere aveti de mobra asta? http://olx.ro/oferta/yamaha-r6-ID4WD4S.html#4ac59acfa1 Mi se pare cam dubioasa. Este 2004 si a fost schimbata culoare de vreo 4 ori. Pareri va rog. din poze nu poti sa evaluezi corect o motoreta... acest R6 vad ca are an de fabricatie 2005, insa este foarte clar un model 2004 (modelul 2005, printre altele, are furca USD si etriere radiale) sper ca ti-e clar ca acei kilometri nu pot sa fie reali niciodata personal, ti-as recomanda sa mai pui cateva sutici si sa cauti un model 2005 in mintile lui (mai rar, dar gasesti) - merita toti banii pt ca este un model reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate