christian Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) eu am inceput pe r6 2001 si nu m-a dat niciodata pe jos... si am fost multumit de ea . cu o pereche de gume bune (moi) si un amortizor de ghidon daca nu esti teribilist merge Editat Iulie 12, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Sunt o gramada de mituri despre r6, unele adevarate, altele nu. Totul depinde de om nu de motocicleta... poti sa mori si pe tricicleta daca esti retardat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Tin sa va aprob si eu ..proaspat incepator p r6 din 2002 ) dar cum toate astea si stiu ca nu e frumos sa ma repet..SE FAC INTALNIRI de de r6-isti? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Intalniri numai ale R6 istilor nu am auzit sa se faca in Buc. Prin ce zona stai? Editat Iulie 12, 2009 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Intalniri numai ale R6 istilor nu am auzit sa se faca in Buc. Prin ce zona stai? nu conteaza zona..doar sa se intalneasca lumea dar ca zona ..Colentina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) nu conteaza zona..doar sa se intalneasca lumea dar ca zona ..Colentina.. Frate eu ies seara de seara, daca nu ai cu cine sa iesi da un PM sau vezi ca am id-ul de mess pe profil, Editat Iulie 13, 2009 de Weeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Sau daca vrei sa cunosti lume noua vino in jur de ora 20 la rondul Maior Coravu, langa Stadionul Lia Manoliu. Se intalnesc mai multi motoristi de prin pantelimon si imprejurimi la o samanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Frate eu ies seara de seara, daca nu ai cu cine sa iesi da un PM sau vezi ca am id-ul de mess pe profil, ti-am dat add...acum ramane sa vedem cum sta treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Sau daca vrei sa cunosti lume noua vino in jur de ora 20 la rondul Maior Coravu, langa Stadionul Lia Manoliu. Se intalnesc mai multi motoristi de prin pantelimon si imprejurimi la o samanta. da..dar nu e foarte oki nici asa...sa fiu bagator de seama..nu-mi place deloc..iti multumesc totusi pt atentia acordata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 am de vanzare schimbator + tija in stare perfecta pentru R6 2006 2007 daca intereseaza pe cineva, la pret ne intelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Voi ce evacuari aftermarket aveti pe ale voastre? Poze, pareri, impresii, preturi.. Vreau sa mi o chimb si eu si nu stiu cu ce, vreu ceva ieftin si bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 mivv x-cone ;-) daca nu te intereseaza de vecini si vrei sunet puternic si ascutit. e putin cam deranjant in oras, dar e ok. te obisnuiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hecaruu Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 salut am r6 din 2000 am facut 10000 si nu a halit gram verificat pe joja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 daca este cineva interesat de un pachet de piese de R6 2003-2005 bascula spate ax roata spate ax prindere bascula de cadru amortizor central stock cu tot cu pirghiile de prindere cabluri acceleratie aripa spate TOTUL LA 500 RON urgent tel 0735778581-basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 salut am r6 din 2000 am facut 10000 si nu a halit gram verificat pe joja 10.000 ? nu a halit un gram ? glumesti nu ? 10.000 ?? pana mea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobro_c Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 mah baiet... nu stiu la voi cum i, dar mie imi manca ulei si ma gandesc foarte serios sa shimb motoru ar fi varianta cu segmentatul, dar dupa cunostintele mele nu se merita pt. ca uzura nu este doar la nivelul segmentilor si de aceea as prefera sa schimb motoru cu totu... inca nu stiu ce si cum si inca o chestie destul de importanta: la modelul meu ('99), cartea zice sa pui ulei 20W-40 sau 10W-30, dar avand in vedere uzura, este indicat sa pui ulei mai gros odata cu kilometrii, iar eu am acuma 10W-40. o sa incerc sa pun un ulei mai gros (am gasit Bardahl 20W-50) si sa vad pe urma cum sta cu apetitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Am o carena frontala pentru 03-05, din fibra plus inca cateva alte maruntisuri (shock stoc, toba stock etc). Daca sunt interesati, pot face un pret corect pentru ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Poate vrea cineva un R6. Mai multe detalii in semnatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 telescoape R6 daca vrea cineva : /index.php?showtopic=402933 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3v1l_mast3r Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 salut baieti de saptamna asta voi fi si eu un fan impatimit al r6(pt ca imi vine saptamana asta mobra) dar are cateva mici defecte cum ar fi ca nu are parbirzul si nici aripa....iar kilometrajul digital nu stiu ce are...adica e o hartie pe ecranul acela(trebuia desfacut si constatat).careva are ceva piese de care am eu nevoie? . R6-le meu(sau viitorul meu r6) ) e din 2000,negru toba arrow,carena frontala doar cu un far o sa pun poze cand il primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare! La modelul 03-04 au rezolvat problema stabilitatii si exploziei de putere fata de meodelul precedent pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 vand telescoape R6 ...pret 200 euro . contact 0751223726 robi PM sau YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Bai, noi astia cu R6, ce suntem asa vorbareti ? hai sa facem si noi o intalnire... daca nu in tara macar cei din bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Eu stau in Pantelimon..ar fi misto o intalnire saptamanala a noastra sa schimbam pareri, impresii...piese Deci propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate