Clydeman Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Felicitari ! Cred ca ai un sentiment deosebit de placut cand deschizi asa un pachet ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Ce frumusica e! Imaculata si, scuzati-mi limbajul, virgina, daca pot sa zic asa! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 felicitari.....sa o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 felicitari! foarte tare! avea pachetul si funditza rosie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 O balutza s-a prelins pe la coltul gurii mele... lasa ca sper ca in vara si eu sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Baby King! O frumusete! Motor de GSX-R pe un street frame! O mica bestie din cate am inteles ... Ai grija si multi kilometrii fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Frumoasa foc.Sa o stapanesti sanatos. Ps.o poza dezambalata din Pachet?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clydeman Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 o sa vina si altfel de poze..... putina rabdare.... si o sa o vedeti si cu tobe Yoshimura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 s-o stapanesti sanatos,n-am mai vazut asa ceva pe strada,arata super..bafta cu ea in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 esti un mes! Unii citesc in reviste ....si altii citesc si-si cumara.. ma opftic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea ,caci am vazut-o azi si e faina tare. Ps:mecanicul ,Gabi ,e super-extra-baiat de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Am vazut poza din avatarul tau si pe urma m-am uitat mai atent in poza mare. Cred ca o sa arate bestial semnalele STOP cand se vor aprinde cele 2 "turbine". Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Super tare. Imi place mult culoarea :X. Sa o stapanesti sanatos fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Sa fie-ntr-un ceas bun! LA multi km si fara incidente ! Arata ca un "native street fighter " .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Frumoasa, bravo..Nu vrei sa faci schimb cu un scuter Aprilia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clydeman Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Frumoasa, bravo..Nu vrei sa faci schimb cu un scuter Aprilia ? poate... dar tre' sa-ti mai dau o diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 se vede ca mosul ti-o venic cam devreme ... frumoasa bestie, chiar recent am citit si io despre ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Sunt gelos! Felicitari! Sa-i schimbi sanatos uleiul la revizii! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Parerea si gustul meu: cel mai beton naked 600cc/4 cil de pe piata (chiar daca nici Banditu nu-mi displace f mult sau Hornetu ). Sa-i dai in gura sanatos si poate te bate vantu si pana la SB sa-mi spal si io un pic ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clydeman Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 Va multumesc tuturor.... si scuze ca nu am mai raspuns dar sunt ocupat sa fac cei 1000 de km ca sa ies din rodaj si sa merg la prima revizie... totul pt a putea da gaz peste 7000 ture. Si pe urma o sa ma chinui sa ajung la 1600km ca sa pot trece de pragul de 10500 rot/min. Bafta 2 u all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 felicitari pentru o alegere atat de buna !omul are gusturi rafinate!bv!multi kilometrii fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Va multumesc tuturor.... si scuze ca nu am mai raspuns dar sunt ocupat sa fac cei 1000 de km ca sa ies din rodaj si sa merg la prima revizie... totul pt a putea da gaz peste 7000 ture. Si pe urma o sa ma chinui sa ajung la 1600km ca sa pot trece de pragul de 10500 rot/min. Bafta 2 u all. Pai ,banuiesc ca si tu ai 2 etape in revizie ,una la 800km(care trebuie sa mergi pana intr-o turatie de 7000rpm-asa am avut la gsxr-ul de 600) si inca una ,de 800km ,pana in 11000rpm(tot de la gsxr-ul de 600 ,de la care stiu ca are si motorul preluat ,dar cu o turatie mai micuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate