marque Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 SUMAR VIAĂA PE DOUĂ ROĂI 6 PoÂşta redacției 8 Știri 14 Întruniri, Breaza & Brezoi 16 Heavy Riders Bike Fest PloieÂşti 18 Hill Climbing la Sibiu 20 Moto-expo, “O istorie pe două roți” 21 Cu Jawa prin estul Europei 24 Story: Red Bull Romaniacs 2009 30 Interviu: Carmelo Espeleta TESTE 34 Benelli Tre 899 K 38 Comparativ: Kawasaki Ninja 250 R vs. Hyosung Comet GT250R 46 Aprilia Mana GT 50 Comparativ: Moto Guzzi Stelvio NTX, BMW R1200GS Adventure, KTM 990 Adventure 62 Husqvarna SM 610ie 66 Yamaha FZ1 N 70 Scuter: Tomina Fire 50 72 Anduranță scuter: Vespa S 50 MOTO SPECIAL 74 Ural Wolf ECHIPAMENTE ÂŞI ACCESORII 78 Selecția Motociclismo SPORT 80 ÂŞtiri 82 Moto GP 84 Campionatul est european de motociclism viteză, Serres 86 Campionatul est european de Enduro, Macedonia TEHNICĂ 92 Electronica din Superbike SECOND HAND 94 Yamaha FZ6 98 Anunțuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Fratilor da mult v-a mai luat sa o scoateti!O asteptam ca pe moaste Sper ca de maine o gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Fratilor da mult v-a mai luat sa o scoateti!O asteptam ca pe moaste Sper ca de maine o gasesc! Sorry, dar profitam si noi cat de mult mai putem de vremea frumoasa de afara, iti dai seama ca nimeni nu mai are chef de stat prin birou. Si in plus, colegii din Italia au fost in concediu in luna august (la ei in august se inchide pravalia si se trimite pe toata lumea in vacanta, se intorc toti pe 1 septembrie) ceea ce ne-a mai intarziat un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Numai eu mi-am luat concediu in septembrie ))) din pacate de maine back to work Pe bune in luna august aici in It,orasul e gol...si plictiseala mare de tot la servici,erau zile in care nu aveam nimic de facut ))) Editat Septembrie 15, 2009 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 a aparut la tarabe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Sorry, dar profitam si noi cat de mult mai putem de vremea frumoasa de afara, iti dai seama ca nimeni nu mai are chef de stat prin birou. Si in plus, colegii din Italia au fost in concediu in luna august (la ei in august se inchide pravalia si se trimite pe toata lumea in vacanta, se intorc toti pe 1 septembrie) ceea ce ne-a mai intarziat un pic. Hai buey nene ca nu mai pot de rabdare sa ma vad si io in revista............. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Mama nici acum nu a aparut la tarabe....ce ia asa mult??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Mama nici acum nu a aparut la tarabe....ce ia asa mult??? e lasa ca numarul de septembrie apare in octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 misto numar. beneli trek foarte misto pacat ca nu e testat mai pe undelete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Eu am tot cautat revista, la chioscuri, statii peco, supermarketuri dar nu reusesc sa o gasesc. Daca a cumparat-o cineva din Prahova il rog sa-mi spuna si mie de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 A inceput sa apara revista pe tarabe. Eu am gasit in dimineatza asta (e drept ca doar 1 buc. aveau). Si caut de vreo 8 zile prin tot Clujul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Am gasit-o si eu, in sfarsit. De fapt, am dat zvon in tara, si prietenii m-au ajutat....asa ca acum am 3 reviste Daca mai e cineva care nu reuseste sa o gaseasca (desi ma indoiesc) sa-mi dea un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 1, 2009 Autor Share Postat Octombrie 1, 2009 salutare, ieri am trecut prin cluj si la benzinaria omv, cea spre oradea, langa targul de masini se gaseau o gramada de reviste motociclismo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 mai oameni buni,voua la revista nu va trebuie un om bun la toate ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Pai de cand cu criza asta, cam toti in firma suntem oameni buni la toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 imi imaginez asa e peste tot,dar mi-o incerc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 2, 2009 Autor Share Postat Octombrie 2, 2009 de exemplu azi am avut de rezolvat niste documente pentru un 990 supermoto, pana la urma nu a fost asa rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin cbr Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Na ca am dat si io peste topicu asta , am crezut ca numa la mine in Sibiu a fost problema cu revista da se pare ca toata tara o cauta , io am avut drum prin Oradea si deacolo am luato de la OMV cel mai simplu bagi benzina si iei revista . asta e a trecut , da acum am vazut la cuponu de abonament ca baietii dau si ceva numere anterioare si vreau si io , deci ABONAMENT . numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Na ca am dat si io peste topicu asta , am crezut ca numa la mine in Sibiu a fost problema cu revista da se pare ca toata tara o cauta , io am avut drum prin Oradea si deacolo am luato de la OMV cel mai simplu bagi benzina si iei revista . asta e a trecut , da acum am vazut la cuponu de abonament ca baietii dau si ceva numere anterioare si vreau si io , deci ABONAMENT . numai bine Cel mai bine, pentru abonamente, da un telefon la redactie ca s-au mai modificat niste numere de conturi, hartogaraie si alte din astea. Editat Octombrie 12, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Mi-aduce si mie Mosul, ultimul numar al revistei??? Am fost cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate