rss Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 io unu nu prea sunt hotarat nu stiu ce sa zic sunt multi km fata de mine vro 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Daca esti din Bucuresti nu sunt atatia km.Ti=am spus ,de la Bucuresti sunt 90km pana la Buzau ,iar de aici mai sunt vreo 70 pana la baraj,deci in jur de 160km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 +70 =230 dus 230 intors:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Cum ati ajuns la Curtea de Arges sau mai stiu unde ,asa se poate veni si aici ,totul e sa vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 cu un rs de 125 te duci de drag. pe portiunile drepte mergi lejer cu 100-120 creca. daca mai e si soare mergi de drag....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eliz82 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 NU ai auzit de barajul de la Siriu??...ciudat.Siriul e la vreo 60-70km de Buzau...90 km Bucuresti -buzau plus alti vreo 60km pana la Siriu si cam asta e. E un peisaj super ,de vis si soseaua e SUPER-buna(vreo 5km mai nasol,inspre buzau) ,dar in zona Siriului e asfaltul super-bun si foarte ,foarte virajat ,mult mai mult ca in poiana ,parerea mea. Eu m-as bucura sa ne adunam cat mai multi intr-un wekeend si sa dam o fuga TOTI pana acolo .Ce ziceti? am fost la siriu de vreo 15 ori (din cluj cu un opel astra) ... am avut lucrare la centrala hidroelectrica. este o zona frumoasa dar cam multe gropi in asfalt si denivelari intre buzau si siriu. cea mai misto zona pt motociclism pe care am vazut-o in tara asta este dealul Meses de langa Zalau 30 km cu 3 benzi, putin circulat si neted ca in palma ... fara pic de groapa sau denivelare. atasez niste poze de la siriu din decembrie (cea de toamna) si februarie (cea cu zapada). ultima data amn fost saptamana trecuta. este o portiune de vreo 500m unde au pus piatra in loc de asfalt si mai este o portiune de vreo 500m unde se circula doar pe o banda si este semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Niste poze demne de wallpapere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Aha sant chiar super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Soryn 17 ai terminat rodaju la rs?L-ai delimitat? cat fuge? Te-am vazut la amckart duminica pe 28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Soryn 17 ai terminat rodaju la rs?L-ai delimitat? cat fuge? Te-am vazut la amckart duminica pe 28. am terminat pe dreaq...de abia 400 km (incepator) mi-ai vazut tantarul...era cam jegos...stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) am terminat pe dreaq...de abia 400 km (incepator) mi-ai vazut tantarul...era cam jegos...stiu Super marfa tantarul tau.Astept si eu in cateva luni un tantar la fel ca al tau sau poate alb . Nu mai e mult de asteptat. Poate o sa ne intanlim. Un id de messenger ceva.al meu e ca si usheru de pe motociclism. Editat Iunie 1, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 da zi si mie cum se aude rs asta nou ca o rasnita sau aduce un pic a motor ....cum sunt cele de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 nici pe departe...a 600 )) un pic mai frumos ca vechiul rs zic eu, dar nu cu mult! Bafta! P.S. Vrei sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 da zi si mie cum se aude rs asta nou ca o rasnita sau aduce un pic a motor ....cum sunt cele de 600. este exact acelasi motor ca pe cele din 2000 incoace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 este exact acelasi motor ca pe cele din 2000 incoace... Un alt soi de toba nu vorbeam de motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Un alt soi de toba nu vorbeam de motor! da dar tot la fel se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 doamne auzi mintea lu cosmos ala cum ma sa se auda ca unu de 600 daca e in 2t????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 2t are cu totul si cu totul alt sunet fata de 4t.... cam la mintea cocosului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Nu pentru toti se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 off topic: nu prea obisnuiesc sa fiu sclav si sa ma iau de altii, sa ma bag in treaba lor, dar, cosmos.. ai o gramada de posturi idioate! O gramada! gandeste-te frate de 2 ori inainte sa postezi... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 am intrebat. pt ca sunetul e si din toba de cele mai multe ori. si sunetul de 2t e super naspa, si nu prea se potriveste cu sunetu de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Ba da ,se potriveste ,se aude ca cel ...de drujba ,dar e tot motor ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 tu chiar esti capcaun???? la 2t poti sa ii pui si toba de tanc ca tot la fel se aude si in legatura cu sunetul la 2t ....daca ar fi in 4 nu ar mai fugi mie 1 nu mi se pare chiar asa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 tu chiar esti capcaun???? la 2t poti sa ii pui si toba de tanc ca tot la fel se aude si in legatura cu sunetul la 2t ....daca ar fi in 4 nu ar mai fugi mie 1 nu mi se pare chiar asa rau si mie imi place sunetul in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate