cata_tm Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Pagina de net cu lista de tari si poze din toate tarile pe unde a fost un tip din germania cu motoru. Super tare!!!!!!!!!!! www.possi.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Intr-adevar, deosebit site-ul!!! M-au impresionat fotografiile facute in Romania la Enduromania!!! edit ulterior: fotografiile de le Enduromania sunt doar aperitiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 extraordinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 extraordinar! Exact , asta e cuvantul EXTRAORDINAR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Multumim de link Cata Superbe pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 WOW... stiam eu ceva de mi-am luat enduro Super site... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Remarcabil domnul doctor dar si BMW-ul cu peste 200.000 km la bord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Super tare. Ce dor de duca ma apuca... Ce mishto sa poti calatorii atit... Pozele sunt minunate. E artist omu'. Pacat ca nu stiu nici o boaba de germana. M-ar fi interesat mult si textul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Si mie mi-ar placea dar deja ma roade o invidie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 este un adevarat nenea asta, a vazut toate lumea cu motorul, poate ca o data o sa reusim si uni dintre noi sa facem macar jumatate din cat a facut el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Nu pot sa nu revin... SUUPER SITE!!! Ma gandeam... daca peste 5 ani imi vand casa... o sa am suficienti bani pentru... deh! Ce vorbesc aici... Chiar ca m-a luat dorul de duca!!! Cat a putut sa vada omuletzul ala... Oare cam cati bani ai nevoie pentru a pleca din Bucuresti/tara... si te-ai duce... cam asa (si cat timp?!?): Bucuresti-Brasov-Sibiu-Arad-Budapesta-Viena-Munchen-Nurnberg-Frankfurt-Koln-Aachen(Olanda)-Bruxelles-Burgge-Calais(Franta)-vanporiu peste Canalu Manecii-Folckstone-Cantebury-Londra. Pana aici aprox 2600 km. (drumu asta l-am facut anu' trecut ) Buun... De aici... am putea lua un alt vanporiu muult mai mare spre america... Si acolo... Am baga Coasta de Est-Mexic-America de Sud... Aici nu mai stiu cati km..., dupa care-vanporiu mare spre...Noua ZeelandaAustralia-Asia(Indonezia-Japonia-Vietnam-Coreea), apoi Rusia, dupa care Orientul mijlociu (pe unde nu sunt razboaie... ), si binenteles Africa (continent pe care doresc sa il vad de mic copil...)(biunenteles si aici de evitat zonele mai =nepopulare=), dupa care din nou Europa, Spania(Algeciras-San Pedro de Alcantara-Marbella-Granada-Murcia-Albacete-Valencia-Barcelona)-Franta(Perpignan-Montpellier-Nimes-Marseille-Cannes-Nice)-Italia(Genova-Brescia-Verona-Padova-Venezia)-Slovacia(Vipava-Ljubljana)-Croatia-Serbia-Muntenegru(drumul spre Zagreb)-Bulgaria, si de aici in tara pe la Calafat. Partea asta din Spania spre casa este cam de 4000 km +/- 500 km. Detalii despre drumul din America/America de Sud-Noua Zeelanda-Australia-Asia-Orientul Mijlociu-Africa nu stiu, dar ne putem interesa... sa facem calatoria, macar virtual... Nu stiu daca si voi visati cu ochii deschisi, eu unul, DA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 ma uit de 2 zile pe situ ala si nu-mi revin.. da nu inteleg o boaba din nemteasca aia.. scrie pe undeva cam cate zeci de mii de kilometrii a facut la viata lui? mai sunt cateva poze dragute pe www.990adventure.com. si mai e un filmulet misto pe situl bmw unde e prezentat bmw hp 2 enduro http://www.bmw-motorrad.com/com/en/special...duro_video.html (vizionati-l ca merita, o sa va apuce dorul de duca si mai mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 asta da viata... sunt chiar invidios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Si inca cateva site-uri: 1. Din USA http://www.pashnittours.com/theroads.html 2. Din lumea larga http://www.horizonsunlimited.com/tstories/ Si in cele din urma povestea mea preferata, a unui om, controversat, care a calatorit in jurul lumii pe motocicleta: http://www.horizonsunlimited.com/forwood/emilioa.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Aici un site foarte interesant. Un cuplu care a vazut chiar toata lumea. Situl este updatat pe masura ce ajung in internet cafe-uri, deci e f. la curent http://www.horizonsunlimited.com/forwood/mytrip.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 faine calatorii..........ce fain e sa ai bani si timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HMN Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 eu ii zic la nene asta daka nu vrea sa ma infieze .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_tm Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 Am site-ul asta de la un prieten care il cunoaste bine pe neamtz. Vine vara asta in Romania si o sa ma intalnesc cu el.Mi-a tradus cineva care stie germana cate ceva din ce scrie.Scrie absolut totul de la cati km a facut, la ce trebuie sa iei cu tine, cat costa vaporul si alte mijloace cu care si-a trimis motoru,tot tot tot... Chiar o sa dau la cineva sa-mi traduca ce scrie in site.Am in plan sa merg si eu la anu intr-o excursie din asta cu el ( o sa-l intreb exact cat m-ar costa....) dar asta bineinteles daca reusesc sa-mi iau ce imi doresc mult...KTM LC4 ADVENTURE(nou) ca nu stiu daca am curaj sa plec cu Dominatorul meu la asa drum lung Daca reusesc sa traduc siteul asta o sa-l postez aici pentru cine este interesant. Sa auzim de bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 (editat) super tare frraaate...nebun tipu..cu adevarat maniac..daca totzi am avea bani ca el..numa dupa calitatea pozelor itzi dai seama ca aparatul nu a fost nici 2000 de euro..bravo lui.. stima nea possi...sau possi's webseiten ca sa fie si numele de familie p.s.asta cred ca a luat toate tarile la rand pe unde se poate da cu moto pe teren, ca la ei ...saraci..tre sa platesti vreo 100 de euro sa te lase sa te dai printr-o balta cu noroi.. Editat Aprilie 21, 2006 de chizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate