Sari la conținut

Site Beton.merita Vazut!


Postări Recomandate

:angryfire:

Remarcabil domnul doctor dar si BMW-ul cu peste 200.000 km la bord...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa nu revin... SUUPER SITE!!!

 

Ma gandeam... daca peste 5 ani imi vand casa... o sa am suficienti bani pentru... deh! Ce vorbesc aici... Chiar ca m-a luat dorul de duca!!! Cat a putut sa vada omuletzul ala... Oare cam cati bani ai nevoie pentru a pleca din Bucuresti/tara... si te-ai duce... cam asa (si cat timp?!?):

 

Bucuresti-Brasov-Sibiu-Arad-Budapesta-Viena-Munchen-Nurnberg-Frankfurt-Koln-Aachen(Olanda)-Bruxelles-Burgge-Calais(Franta)-vanporiu peste Canalu Manecii-Folckstone-Cantebury-Londra. Pana aici aprox 2600 km. (drumu asta l-am facut anu' trecut :angryfire: ) Buun... De aici... am putea lua un alt vanporiu muult mai mare spre america... Si acolo... Am baga Coasta de Est-Mexic-America de Sud... Aici nu mai stiu cati km..., dupa care-vanporiu mare spre...Noua ZeelandaAustralia-Asia(Indonezia-Japonia-Vietnam-Coreea), apoi Rusia, dupa care Orientul mijlociu (pe unde nu sunt razboaie... :hurt: ), si binenteles Africa (continent pe care doresc sa il vad de mic copil...)(biunenteles si aici de evitat zonele mai =nepopulare=), dupa care din nou Europa, Spania(Algeciras-San Pedro de Alcantara-Marbella-Granada-Murcia-Albacete-Valencia-Barcelona)-Franta(Perpignan-Montpellier-Nimes-Marseille-Cannes-Nice)-Italia(Genova-Brescia-Verona-Padova-Venezia)-Slovacia(Vipava-Ljubljana)-Croatia-Serbia-Muntenegru(drumul spre Zagreb)-Bulgaria, si de aici in tara pe la Calafat. Partea asta din Spania spre casa este cam de 4000 km +/- 500 km.

 

Detalii despre drumul din America/America de Sud-Noua Zeelanda-Australia-Asia-Orientul Mijlociu-Africa nu stiu, dar ne putem interesa... sa facem calatoria, macar virtual...

 

Nu stiu daca si voi visati cu ochii deschisi, eu unul, DA!!!

 

:angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma uit de 2 zile pe situ ala si nu-mi revin.. da nu inteleg o boaba din nemteasca aia.. scrie pe undeva cam cate zeci de mii de kilometrii a facut la viata lui?

 

mai sunt cateva poze dragute pe www.990adventure.com. si mai e un filmulet misto pe situl bmw unde e prezentat bmw hp 2 enduro http://www.bmw-motorrad.com/com/en/special...duro_video.html (vizionati-l ca merita, o sa va apuce dorul de duca si mai mult :angryfire:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si inca cateva site-uri:

1. Din USA http://www.pashnittours.com/theroads.html

2. Din lumea larga http://www.horizonsunlimited.com/tstories/

 

Si in cele din urma povestea mea preferata, a unui om, controversat, care a calatorit in jurul lumii pe motocicleta: http://www.horizonsunlimited.com/forwood/emilioa.shtml

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici un site foarte interesant. Un cuplu care a vazut chiar toata lumea. Situl este updatat pe masura ce ajung in internet cafe-uri, deci e f. la curent :angryfire:

 

http://www.horizonsunlimited.com/forwood/mytrip.shtml

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am site-ul asta de la un prieten care il cunoaste bine pe neamtz. Vine vara asta in Romania si o sa ma intalnesc cu el.Mi-a tradus cineva care stie germana cate ceva din ce scrie.Scrie absolut totul de la cati km a facut, la ce trebuie sa iei cu tine, cat costa vaporul si alte mijloace cu care si-a trimis motoru,tot tot tot... Chiar o sa dau la cineva sa-mi traduca ce scrie in site.Am in plan sa merg si eu la anu intr-o excursie din asta cu el ( o sa-l intreb exact cat m-ar costa....) dar asta bineinteles daca reusesc sa-mi iau ce imi doresc mult...KTM LC4 ADVENTURE(nou) ca nu stiu daca am curaj sa plec cu Dominatorul meu la asa drum lung :)

Daca reusesc sa traduc siteul asta o sa-l postez aici pentru cine este interesant.

Sa auzim de bine si asfalt uscat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

super tare frraaate...nebun tipu..cu adevarat maniac..daca totzi am avea bani ca el..numa dupa calitatea pozelor itzi dai seama ca aparatul nu a fost nici 2000 de euro..bravo lui.. stima nea possi...sau possi's webseiten ca sa fie si numele de familie :)

 

p.s.asta cred ca a luat toate tarile la rand pe unde se poate da cu moto pe teren, ca la ei ...saraci..tre sa platesti vreo 100 de euro sa te lase sa te dai printr-o balta cu noroi.. :)

Editat de chizmo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...