MotoRocker Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Am o intrebare oarecum ciudata. Daca de maine ar disparea toate cruiserele, chopperele din lume...absolut tot, si nu ati avea deloc optiunea sa va construiti singuri motocicleta...ce motocicleta (neaparat mai noua de 1990) ati calari? Ar fi de preferat sa treceti: Categoria, marca, model si an...pot fi maxim 5 alegeri si ar fi interesant si motivul alegerii. Incep eu: 1. Oricare din gama Modern Classics de la Triumph (Boneville, Thruxton sau Scrambler)..de preferat Triumph Boneville T100 - nou. 2. Moto Guzzi V7 sau Cafe - nou. 3. Ducati Monster 750 sau 800 DARK, 1999-2007 4. Orice ne-carenata de la BMW. 5. Honda Africa Twin - 1994, vopsita Negru mat. Motivul, imi plac motocicletele cat mai chele, si cu aspect cat mai clasic. Inafara de cruiser/chopper... e clasicul moedrn urmat de street-naked...imi place si enduro-turingu...mai ales daca-l poti transforma in survival-rat sau ceva de genu'. Voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Asta-i cam singurul motor care imi place in afara de chopper . este o Aprilia SXV 4.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 concret vorbind, shadow-ul meu este tras momentat pe dreapta din cauza unor probleme tehnice si am ca motocicleta "de imprumut" un Monster de 620 cu care ma inteleg foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Daca o chestie, in un special mototziclu, nu este cool, nu merita avuta, cu atat mai putin tinjit dupa asa ceva. Sungura alternativa, tinand cont de faptul ca am motocicleta cool, care nu-i chopper/cruiser, este si vine in curand: Chestia cu SURVIVAL RAT ma gadila si pe mine. Singura alternativa este: Bineinteles ca negru mat si cu oarescari gadgets... Motivul? They're yummy! Editat Septembrie 24, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 nu am raspuns ,pt ca nici nu mi-as pune o asemenea intrebare...prob as merge pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Daca nu erau nu eram biker! nipru sau ij poate cu un esapament lung...nu stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu nu pot concepe viata mea fara asa ceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Orice. Pentru mine conteaza in principal faptul ca merg pe 2 roti si mai putin ce am sub fund. Faptul ca s-a nimerit sa fie choper, cruiser sau cum naiba vreti sa-i spuneti e cireasa de pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 mie imi plac old-timerele. ca sa nu visez la "cai verzi pe pereti", in situatia prezentata de tine, mi-as lua o Nipra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Orice,da' sa n-aibe carene,si sa stau cu burta pe rezervor si picioarele-n spate. Probabil ca una clasica, sau chiar maxi-scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu mi-as face un chopper... Am tinut eu seama de reguli vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu mi-as face un chopper...Am tinut eu seama de reguli vreodata? ...Ce-afurisit iesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) M-ai pune in dificultate daca m-ai intreba ce m-as face numai cu cruiser/chopper. Asa insa e simplu, mai raman inca multe distractii pe lumea asta. 1 Aprilia RSV4 pentru ca e noua si sexy 2 inca ma gandesc ce sa imi iau la primavara pentru hard enduro, foarte probabil Husqvarna 3 Tiger 1050 de plecat teleleu 4 VMax-ul nou 5 un supermoto, e greu aici ca sunt multe interesante pe piata Editat Septembrie 24, 2009 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Va rog sa nu va calcati in picioare, unii pe altii, la coada de la ghiseul pt. raspunsuri. E loc suficient pt. toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 clasice: triumph bonneville hd sportster ( care pe bune nu prea mai e chopper ) bmw R61/71.....si pana in anii `80......da` unde gasesti asa ceva...... moto guzzi cu V-ul intors norton royal enfield .....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 tzuzuki bandit da mai mare de 650cmc sau ducati monster tot mai mare de 650cmc o honda transalp husanberg de 650cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 1, 2009 Autor Share Postat Octombrie 1, 2009 interesante raspunsuri... UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 eu cred ca as intra la clasa Touring: Honda Deauville sau orice BMW de la 850 cmc in sus!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 14, 2009 Autor Share Postat Octombrie 14, 2009 doar atat, haideti ma... iesiti la interval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 pt mine motocicletele vechi sunt solutia perfecta si cum se spunea mai sus sa nu stau pe rezervor si cu picioarele in spate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 BMW R1200GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 BMW gen r1200 sau 1100 (boxer sa fie) sau honda transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate