Constantin Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Am sosit aseara din Partea I-a a Turului Europei 2006. Continui aici deoarece titlul cu plecarea nu se mai potriveste. Acolo se gasesc imagini cu Brussel si Luxemburg. Intilnirea motociclistilor de cursa lunga a avut loc in perioada 21 - 23 . 04 la Malmedy in Belgia linga granita cu Germania. 1. Camping Platz 2. Cu Tesch organizatorul 3. Cu neamtul-canadian care a facut in 2005 Guiana, in 2004 din Alaska in America de Sud, in 2002-2003 Londra - Vladivostok , China, India si inapoi 4. Trecerea la Camping Platz se facea si prin apa 5. Coburii pt bagaje 6. Pe bustean , Dna cu ochelari a facut anul trecut America de Sud pe moto 7. FJR - ul cu steagul nostru. Era cea mai puternica. 95% erau BMW -uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Ca intotdeauna ... trasee si povestiri de apreciat. Felicitari si de data asta, Dl. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 7. FJR - ul cu steagul nostru. Era cea mai puternica. 95% erau BMW -uri. Cinste tuturor motociclistilor shi motociclistelor de cursa lunga! Felicitari pentru inca o excursie frumoasa! Apropo de procentaj; mi-ar fi placut ca motocicleta mea sa fi facut parte din procentul de 95%! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Bine ati venit si felicitari pentru traseul incheiat cu bine Asa cum v-am mai spus ,cand ne-am intalnit pe motoare prin oras imi pare nespus de rau ca nu pot participa anul acesta la niciun traseu propus de dumneavoastra, din cauze ce nu depind de mine. Astept foto si povestiri cat mai frumoase aici , pe site . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Bun venit ! Foarte frumos... BRAVO !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 faine poze!!!!....wecome back!...ai fost singurul cu fjr sau mai erau si altii?...am un prieten belgian care a facut turul lumii cu bicicleta si a reusit doar jumate cu motorul pt ca a avut ceva probleme!..PASCAL LARBUISSON oare a fost si el acolo cu voi?...ai aici poza cu el il recunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Super tare, bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 tot timpul va confund, constantin si dorumaster.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 felicitari si bine ai venit inapoi;...... aaa, si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Mmmm...Vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Bravo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 ma bucur pentru tine ca ai avut timpul, res materiale si ambitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Ce as vrea sa dau mana cu Tine dar si cu ceilalti....astept partea II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate