Zurby2fast Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Inscrie-te acum cat sunt deschise inscrierile pe www.lasttorrents.org fostul bittorrents.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Da, am vazut.. Am facut "gresala" de a-mi face si cont.. Am uitat de restrictia aia cretina de "last 10 days" .. Hai sa fim seriosi, iti ia ceva sa faci ratie cu freeleach, mai ales la numarul incredibil de mic de useri de pe dite.. cel putin for now. Si totusi.. O inv pe filelist? Dau "o" bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 da..si eu am pe LasTTorrents. E chiar bestial site-ul. Cred ca mai am una pe torrentleech ( tracker 0 day ) o fi bestial da prea multe nu gasesti cat despre torrentleech, chiar sunt curios daca se merita, ca recent cautasem o varianta hd la un film si n-am gasit-o prin cele 10 trackere private la care am cont, doar pe cele publice si merge ... destul de incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Deci , are careva o invitatie de filelist de dat? parlea_mihai@yahoo.com Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) Vreau si eu o invitatie pe iplay.ro. Daca aveti mai multe invitatii de pe alte torrente romanesti sa-mi dati pe adresa urmatoare. ro_3x@yahoo.com Am cont pe filelist de 1an si am ratie 1.160 . up 290, down 250. viteza net: down 6.00 MB si up in jur de 1.5MB. Noaptea urca mai mult la up si down(down in jur de 30mb si up cam 2 3 mb). Editat Noiembrie 17, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Cine imi da si mie o invitatie pe Filelist? Pe alte torrente nu am cont ,dar vreau sa incep pe filelist(mai intram pe contul unui prieten ) Multumesc si Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Docs.torrents.ro back on-line! Dar la o noua adresa, cu aceeasi baza de date: http://docspedia.org/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 salutari! va rog dati-mi si mie invitatie pt FILELIST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kraul Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 salutari! va rog dati-mi si mie invitatie pt FILELIST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) vreau si eu pe filelist.ro e-mail : r3ad0nly@yahoo.com Thanks in avans Editat Ianuarie 28, 2010 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Sal,si io as vrea o invitatie pe Filelist.ro,s-au pe un torent mai mare!!!!!!!ms stefan_lomu_90@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 pe Filelist se mai pot da invitatii? A vrut cineva sa-mi dea si zice ca au ajuns la numarul maxim de utilizatori si nu mai poate da invitatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 vreau si io o invitatie pe un torrent mai mare:( multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut, Am mai cerut sfatul/ajutorul pe aici cu virgula cautarea unei formatiii mai veche si mai underground si acum revin cu un film: "Walking Ned" e un film mai "cult" din 1998... Linkul pe imdb este: http://www.imdb.com/title/tt0166396/ Pe torrentz.com nu l-am gasit. Mai corect este sa zic ca l-am gasit, dar torentul este rupt. Cine ma poate ajuta cu un link/invitatie spre un link de unde as putea trage acest film. Multumesc anticipat, The Rev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 iplay are cineva? Donez pe xtremezone , astept pe pm , va multumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 http://lasttorrents.org/ Trebuie doar sa va faceti cont. M-am inscris si eu acum cateva ore si deja am descarcat 2 filme, trafic foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 http://lasttorrents.org/ Trebuie doar sa va faceti cont. M-am inscris si eu acum cateva ore si deja am descarcat 2 filme, trafic foarte bun. Mersi fain de idee, dar filmul pe care il caut: "walking ned" tot nu l-am gasit. Are cineva o idee pe ce torrent ar fi disponibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pai daca i-ai scris titlul gresit de 2 ori http://thepiratebay.org/torrent/4848711/Wa...Eng%5D-sal10851 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 pai daca i-ai scris titlul gresit de 2 ori http://thepiratebay.org/torrent/4848711/Wa...Eng%5D-sal10851 Mersi mult, nu numai pt link, dar ca m-ai trezit un pic. Ce sa-i faci.... batrinetea. Bafta PS cred ca ne si cunoastem face to face. Ai dat A-ul cumva asta vara prin august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) Are cineva o idee pe ce torrent ar fi disponibil? Inca un TORRENT Editat Martie 18, 2010 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Inca un TORRENT Mersi mersi la toata lumea, mai ales un_vizitator ca mi-a deschis mintea... primisesem un sms de la o amica cu intrebarea daca pot sa-i trag filmul "waLking ned" si asta mi-a ramas in minte. si da-i si cauta ca nebunul, plus ca m-am uitat si pe net pe imdb dar eu tot waLking ned am vazut... Asta e daca esti la munca si te plictisesti.... Vezi numai ceea ce vrei sa vezi. Oricum mai am vreo 30 min si-mi intra filmul. Mersi de ajutor si daca mai e ceva poate mai apelez la ajutorul vostru. Bafta la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Accept orice invitatie. Multumesc! dann_popa@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) deocamdata nu se pot trimite invitatii, decat daca ai cont de VIP. am o invitatie disponibila, dar pana nu se deblocheaza... mai este posibilitatea sa se promoveze un cont ca VIP si apoi sa fie trimise invitatii, dar n-am de gand sa platesc 6 euro pt 5 invitatii pe care sa le fac cadou. Editat Martie 18, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 gabyshor, dar mie nu pe filelist mi-ar trebui; pe un alt torent P.S. stiam faza cu VIP, ca si eu am o invitatie si nu am ce face cu ea. Iar apropos de promovat la VIP, daca ma voi hotari vreodata sa obtin un astfel de statut m-as baga la VIP permanent (in jur de 300 de lei parca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 gabyshor, dar mie nu pe filelist mi-ar trebui; pe un alt torent P.S. stiam faza cu VIP, ca si eu am o invitatie si nu am ce face cu ea. Iar apropos de promovat la VIP, daca ma voi hotari vreodata sa obtin un astfel de statut m-as baga la VIP permanent (in jur de 300 de lei parca) stiu ca nu ti-ar trebui pe filelist. am vazut poza. raspunsul era pt ceilalti. iar in legatura cu contul de VIP, mie unu nu-mi trebuie asa ceva. am destul upload si nu mi-ar folosi la nimic sa mai fiu si vip pe deasupra. bani aruncati aiurea pe geam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate