george05 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Cel mai on-topic post din forumul asta! AM ZIS! oh my sweet lord...deci rad cu lacrimi de ce ai zis tu aici bro...ma cracanez(daca se poate mai mult) de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 ia uite haiosii. sus bagam nervi ai aici e caterinca? am gresit topicul. ma lasarati acolo de unu singur. io si cu mubarak. da cica demisioneaza azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 ia uite haiosii. sus bagam nervi ai aici e caterinca? am gresit topicul. ma lasarati acolo de unu singur. io si cu mubarak. da cica demisioneaza azi. pai bre.....cine te pune sa stai singur acolo?iti creste tensiunea doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 sa stii ca facui ceva tensiune....ma uit la vremea din weekend si imi dau seama ca nu ............ ca nu. futui. hai cu calduraaaaaaaaaaaa. aloooooooo care ai uitat butonu pe "freeze" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 1) Nyt - George05 2) Cataaa 3) Metalwarrior + Catalina 4) Ravenitza 50-50 sanse 5) Roxynel+1 6) styx (Stefan) 7) Ulita 8) GH 9) Sorin128 (daca nu nasc pana atunci) 10)Razvinte+familia 11)...... 12)...... 13)arlequin 14)edu2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Mai e mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) DECI.....in urma unui pont pe care mi l-a vandut un frate viespar,am aflat ca la ghimbav este pista de kart care arata foarte bine....eu maine dimineatza voi suna sa aflu detalii,daca lasa moto,daca se poate inchiria full day,care e programul,ordinea,si asa mai departe....propunerea mea....LUAM IN CALCUL SI VARIANTA ASTA?din mai multe motive:drum mai easy pt cei din sud respectiv bucale,cazare se gaseste mai usor si mai ieftin(vezi Darste),am si eu mai putini km de facut..ce ziceti? http://www.masterkart.ro/circuit.jsp?pageI...mp;languageId=1 Editat Februarie 16, 2011 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 DECI.....in urma unui pont pe care mi l-a vandut un frate viespar,am aflat ca la ghimbav este pista de kart care arata foarte bine....eu maine dimineatza voi suna sa aflu detalii,daca lasa moto,daca se poate inchiria full day,care e programul,ordinea,si asa mai departe....propunerea mea....LUAM IN CALCUL SI VARIANTA ASTA?din mai multe motive:drum mai easy pt cei din sud respectiv bucale,cazare se gaseste mai usor si mai ieftin(vezi Darste),am si eu mai putini km de facut..ce ziceti?http://www.masterkart.ro/circuit.jsp?pageI...mp;languageId=1 am fost pe pista de la ghimbav firma ne-a platit cursuri de conducere preventiva pe care le-a sustinut la ghimbav keleti(sau cum se scrie) si grigorescu (acum ma laud ) dap, pista este senzationala, insa nu pot sa o compar cu cea de la amk fiindca aici n-am fost. risnovul este destul de aproape si acolo gasesti locuri de cazare, moteluri, dar cred ca si camping-uri... cat despre drum, sunt vreo 250 km de la buc. nu stiu daca lasa pe oricine pe pista, si nu stiu daca lasa cu motorete, desi grigorescu zicea ca fusesera in urma cu cateva zile niste baieti care se dadusera very race (se vedeau si urmele de la derapajele controlate), dar cu masini... eu unul, desi peisajul nu este nou pentru mine, iar predealul m-a intampinat tot timpul cu ploaie, sunt pentru aceasta locatie fiindca este mai aproape, fiindca este si pista si fiindca sansele sa fim cat mai multi viespari cresc! asa ca... go for ik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 DECI.....in urma unui pont pe care mi l-a vandut un frate viespar,am aflat ca la ghimbav este pista de kart care arata foarte bine....eu maine dimineatza voi suna sa aflu detalii,daca lasa moto,daca se poate inchiria full day,care e programul,ordinea,si asa mai departe....propunerea mea....LUAM IN CALCUL SI VARIANTA ASTA?din mai multe motive:drum mai easy pt cei din sud respectiv bucale,cazare se gaseste mai usor si mai ieftin(vezi Darste),am si eu mai putini km de facut..ce ziceti? http://www.masterkart.ro/circuit.jsp?pageI...mp;languageId=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Din partea mea nu este nicio problema, merg oriunde, pentru ca pentru mine e mai putin important sa ma dau pe un circuit si mai mult important sa petrecem timp impreuna. And PS: is on! 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 m-am dat si eu cu kartul la masterkart. pista e asemanatoare ca lungime cu cea de la tunari, doar ca mie mi s a parut mai ingusta, iar portiunile de degajare din jurul ei mult mai mici sau inexistente. tin minte ca am intrebat atunci daca permit si accesul cu motoare si au zis da, dar nu mai tin minte conditii/preturi/etc. oricum, cred ca s-ar putea gasi mult mai usor cazare in zona (bran - moeciu de exemplu), drumul din bucuresti pana acolo e muuult mai frumos si ceva mai scurt. deci "UP" de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 buuuuun...vad ca sunt "fani" si pt varianta asta.maine cand ma trezesc dau un telefon acolo sa vedem ce si cum cu conditiile si preturile.sa speram ca e accesibil si ca lasa motorete ....revin dimineatza cu discutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Salut, Distanta Bucuresti-Ghimbav(Brasov)este de maxim 200km,iar locuri de cazare sunt nenumarate oferte!,inclusiv cu cortul,daca vremea permite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Bre nea' George e dimineata, haide ce faci, iara mori...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Bre nea' George e dimineata, haide ce faci, iara mori...? ce ai bro t, ard calcaiele? ...tocmai ce am sunat,nu mi s-a raspuns,mai sun un pic mai incolo.am trimis si un mai lunde am explicati doleantele noastre.acum sa vedem daca sunt seriosi si raspad,daca nu...sa fie sanatosi Mesaj completat tocmai am fost informat ca pista e fff ingusta,lucru pe care nu ilo stiam,si ca nu are deloc zone de degajare..si ca pericolul sa o ardem de asfalt direct in gard e maaaaare.dupa mintea mea......daca stau asa lucrurile.....ramane la prima varianta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 ce ai bro t, ard calcaiele? ...tocmai ce am sunat,nu mi s-a raspuns,mai sun un pic mai incolo.am trimis si un mai lunde am explicati doleantele noastre.acum sa vedem daca sunt seriosi si raspad,daca nu...sa fie sanatosi Mesaj completat tocmai am fost informat ca pista e fff ingusta,lucru pe care nu ilo stiam,si ca nu are deloc zone de degajare..si ca pericolul sa o ardem de asfalt direct in gard e maaaaare.dupa mintea mea......daca stau asa lucrurile.....ramane la prima varianta? DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 deci......am primit raspuns de la Masterkart.treaba sta in felul urmator.costa 50ron/ora de mers efectiv(nu inteleg ce inseamna asta,ma gandsc ca nu iti dau transpondere).trebuie sunat si rezervat din timp.dar cum spuneam si mai sus....eu personal cred ca mai indicat ar fi si mai safe sa ramanem la varianta Bacau prin prisma faptului ca pista de la Ghimbav e exagerat de ingusta si fara locuri de degajare.si daca ne varsam careva motoru(Doamne fereste) macar sa fie pe iarba undeva...nu sa il agatam in ceva gard la fabrica de eclicoptere .la Bacau costa 100ron?zi,pista mai lata,tot tacamul.......ramane doar sa ne ajute viesparul Edu2009 cu ceva pensiuni prin zona la pret decent....parerea mea.....lumea c zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 .....lumea c zice? Sârma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Sârma ! pfuuu... eu zic... fum!!! prefer 100ron pe zi decat 50ron pe ora, mai ales ca eu merg mai batraneste... si in plus, imi place si Moldavya(ncele)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Vezi ca alea prin Bacau sunt cam bagaboante...nu recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Vezi ca alea prin Bacau sunt cam bagaboante...nu recomand Mergem pana in piatra, ca alea nu sunt chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Mergem pana in piatra, ca alea nu sunt chiar asa Alea-s bunii rau dii tot!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Alea-s bunii rau dii tot!!! Da uei... ieste ieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) 1) Nyt - George05 2) Cataaa 3) Metalwarrior + Catalina 4) Ravenitza 50-50 sanse 5) Roxynel+1 6) styx (Stefan) 7) Ulita 8) GH 9) Sorin128 (daca nu nasc pana atunci) 10)Razvinte+familia 11)...... 12)...... 13)arlequin 14)edu2009 ...... 35) Moldoviencieeee multe uaiiiii!!!! Editat Februarie 20, 2011 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Mergem pana in piatra, ca alea nu sunt chiar asa bine bro`....le luam de neveste sau de ce nu0s bune bagaboantele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate