Sly06 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Iti zic eu cum e cu steroizii.la douazeci si ceva de ani fiind pe val,am facut cateva cicluri de testotesto si deca Iti spun,cresterea in forta e dramatica De la 100-110 kile cu cat faceam serii in decurs de 2-3 luni am mai pus 40 de kile pe bara Serii.in greutate de la 75 de kile am sarit in juma de an la aproape 95 Si sunt preponderent ectomorf,schelet si oase destul de subtiri Bine, evident ca eram destul de acoperit la greutatea aia Oricum baiatul asta e absolut in afara de sportul asta,se mai si dopeaza ca prostu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Total Off-Topic: Propun sa mai mergeti pe la femei, sa va mai descarcati de testosteron si alti hormoni. Excesul nu face bine si se vede asta in discutia vostra pe tema "care o are mai mare" si restul o sa decida, eventual un sondaj pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Eu ma dopez ca prostul dar tu cand erai putzan foloseai steroizi. Dar acum fiind "destept" iti permiti sa dai sfaturi luate de pe google. E si asta o treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Bai lache vorbeste frumos La 30 de ani de indopi cu steroizi,faci antrenament cu greutati de copii si probabil arati si jalnic Abtine te de la a mai face comentarii privitor la altii Ti ai aratat singur valoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 esti un fazan... atat am mai avut de spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) sunt si eu curios, cei care luati proteine din suplimente, portia o luati cu dextroza sau? si ce parere aveti de produsele myprotein? daca folsoeste careva. Editat Septembrie 3, 2015 de Cristian Filip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seherezadul Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Cristian Filip = Folosesc Impact Whey Protein si pot sa spun ca dupa Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition pentru mine sunt cele mai bune raport calitate- pret. In viitorul apropiat o sa imi fac plinul de la ei. Dar, si doar daca ai prea multi bani atunci mergi cu incredere pe produsele ON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Sergiu, m-ai intrebat mai sus. Am 86 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Ba da tu nu stii cand sa te opresti? Deja esti ridicol.esti un aschiuta de 70 de kile care se coieste sa faca piept cu 100 de kile si indopat cu hormoni si steroizi ca gasca Cat de penibil poti sa fii? Întreabă și cât e de înalt. Daca are 1.60 atunci e bine la 70 de kile si 100 împins la piept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 1.68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Macar esti la 8% sau mai putin cu adiposul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Am striatii pe triceps si cvadricepsi. In doua saptamani as putea urca pe scena daca as vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2015 Autor Share Postat Septembrie 22, 2015 Fara poze e zero discutia.asa ca....postati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salut, vad ca mai mult va certati pe aici, nu e un site specializat pe domeniu, dar vin cu niste intrebari, ce mi se potriveste, poate exista si unul mai citit despte domeniu. 1.80, 72-74 kg maxim de cand ma stiu ( ultimii 7-10 ani) In urma cu vreo 4-5 ani am mai mers la sala, Cred ca foloseam isotonic-r ca si bautura ( in loc de apa) dar cred ca e mai mult colorant, nu cred ca l-as mai utiliza. Am folosit animal pack, de asemenea, nu cred ca as mai baga atatea pastile ( efect aveau, refacere rapida dupa antrenament si nitel energie in timpul antrenamentului) Ceva creatina monohidrata,( putina ) Proteine, nu stiu... dar cred ca am folosit ceva, tot de pe la redis. Doresc un supliment pt a lua in greutate ( fara sa ma ingras ) De asemenea doresc putina masa As vrea un supliment care este si bun si util ( vad ca sunt atatea etichete, cu acelasi produs ) Am zilnic activitate, in timpul liber multa bicla si mers pe munti ( Pe langa scoala, job si antrenament ) In poza sunt eu, deci e loc de putina carnita pe mine Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Poti incerca Impact Whey Protein de la Myprotein daca zici ca vrei "carnita" fara sa te ingrasi E printre cele mai bune in raport calitate/pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Multumesc,. vad ca are recomandari buna. Ma uitam la True mass si la whey gold. Cred ca ar merge un impact si ceva vitamine. Ma mai documentez putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) dacă vrei masă musculară un izolat proteic nu te va ajuta prea mult mai degar avea efect un produs tip mrp sau gainer,care să conțină pe lângă proteină și carbohidrați,creatină,glutamină,vitamine+minerale etc Editat Octombrie 6, 2015 de Sly06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Gainer clar, in niciun caz Impact Whey Protein. Il foloseam eu ptr definire pe ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 True mass sau whey gold ? Si ceva vitamine pe langa as vrea » Post actualizat in 11 Oct 2015 11:15Am facut comanda de Whey gold standard Vreau sa mai cumpar vitamine si este cineva ce aduce https://www.svncanada.com/product/1070/optimum-nutrition-opti-men-vitamins-150-caps din SUA, sau asa pretinde, oricum nu am vazut cutii de 150 pastile la comerciantii din Ro, ci numai la 90 si 180 bucati. Aveti ceva pareri despre aceste vitamine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Ce stiti/aveti parere de mixurile proteice de la Natural Plus. As vrea sa iau una din astea doua: https://www.naturalplus.ro/proteine-matrix-protein-2-kg-aroma-ciocolata#.Vh5WVvmqqko sau https://www.naturalplus.ro/proteine-whey-pro-2-5-kg-aroma-ciocolata#.Vh5Wnfmqqko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 True mass sau whey gold ? Si ceva vitamine pe langa as vrea » Post actualizat in 11 Oct 2015 11:15 Am facut comanda de Whey gold standard Vreau sa mai cumpar vitamine si este cineva ce aduce https://www.svncanada.com/product/1070/optimum-nutrition-opti-men-vitamins-150-caps din SUA, sau asa pretinde, oricum nu am vazut cutii de 150 pastile la comerciantii din Ro, ci numai la 90 si 180 bucati. Aveti ceva pareri despre aceste vitamine? O parere despre cat de "originale" sunt. Am luat Opti-Men de la ON ca tot il lauda lumea, cand luam din ala cumparat de la Jagi adus din America faceam pipi fosforescent (scria si pe net ca se intampla). Cand am cumparat unul de pe net, la aceeasi doza nu se vedea nicio schimbare la culoare Cred ca nu era ce trebuie. Deci sursa sigura as pune-o prioritara, ca degeaba iei un produs renumit daca e fake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Si eu te sunasem sa-ti spun ca mai am o cutie de vinzare. Mai tii minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Si eu te sunasem sa-ti spun ca mai am o cutie de vinzare. Mai tii minte? Dap, nu mai stiu exact daca facusem comanda sau nu,cred ca alea luate de pe net au fost mai ieftine si m-am zgarcit! De cate ori m-am zgarcit in viata am platit dar se pare ca n-o sa ma invat mine curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 O parere despre cat de "originale" sunt. Am luat Opti-Men de la ON ca tot il lauda lumea, cand luam din ala cumparat de la Jagi adus din America faceam pipi fosforescent (scria si pe net ca se intampla). Cand am cumparat unul de pe net, la aceeasi doza nu se vedea nicio schimbare la culoare Cred ca nu era ce trebuie. Deci sursa sigura as pune-o prioritara, ca degeaba iei un produs renumit daca e fake. Nu e fake, e doar alta reteta daca o iei prin distribuitor european! In Europa nu baga toate componentele sau si la alea pe care le baga folosesc alte dozari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Am comandat de 180 table de pe megaproteine... Sper sa fie ok. » Post actualizat in 30 Oct 2015 12:29A consumat cineva Pre Work Out de la On ? Am primit la comanda un plic de 2 portii, le-am servit si ofera pe langa energie pe toata durata antrenamentului cat si "mancarici" sa pleci de acasa mai repede la sala. Totodata nu prea mi se pare sanatos Acum revin cu o intrebare . As vrea sa fac un set de analize, cat timp trebuie sa nu mai consum produse pt a nu influenta rezultatul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate