Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

a doua zi abia umblu dar asta e partea a doua,

Mda, asta m-a lamurit. In cazul asta e clar ca faci exercitiile alea cand iti aduci aminte, o data pe saptamana, o data la doua saptamani... Daca le-ai face regulat si dupa un program exact (ca nr de serii si de repetari) n-ai avea nicio problema a doua zi. Asa nu faci decat sa distrugi fibrele musculare de fiecare data. Si macar daca ai avea prea multe...

Vorbesc foarte serios, ori faci regulat si cum trebuie, ori nu mai faci deloc. Ca banuiesc ca nu le faci ca sa slabesti... :D Sportul facut dupa ureche poate fi daunator de la o anumita varsta mai ales daca ai probleme fizice destul de grave.

Mesaj completat

@6speed & gixxxer : hai mai baieti, voi, care mi-ati facut impresia ca stiti cu ce furculita se mananca sportul, ar trebui sa cunoasteti destul de bine genul asta de sportiv de ocazie, genul care se simte bine a doua zi cand are febra de nu mai misca dar isi simte muschii si asta ii lasa impresia ca deja are rezultate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu mai purta tu grija altora ca habar n-ai ce fac altii.

Eu ti-am dat niste sfaturi. Sau stii tu ca nici la asa ceva nu ma pricep? Vrei niste linkuri si pentru asta?

O intrebare pentru cei care se pricep cu adevarat: cu ce naiba sa inlocuiesc tractiunile in caz ca n-am unde sa le fac? Am testat diverse exercitii dar nu am simtit sa lucreze aceleasi grupe ca la tractiuni.

Editat de speedy.k
Link spre comentariu

Eu ti-am dat niste sfaturi. Sau stii tu ca nici la asa ceva nu ma pricep? Vrei niste linkuri si pentru asta?

O intrebare pentru cei care se pricep cu adevarat: cu ce naiba sa inlocuiesc tractiunile in caz ca n-am unde sa le fac? Am testat diverse exercitii dar nu am simtit sa lucreze aceleasi grupe ca la tractiuni.

ya're da man!

off: unul din voi doi ar trebui sa se maturizeze intr-un final!

Editat de @jinx
Link spre comentariu

la tractiuni iti lucreaza bicepsul si marele dorsal. LatissimusDorsiSide.gif

exercitiul pentru biceps poti sa faci fie cu greutati, tot gasesti tu ceva.si la fel si pentru spate poti face firez single_arm_dumbbell_rotation_row_tech_starting.jpg

Mesaj completat

asta da :D

Link spre comentariu

pentru spate poti face firez

Scuze, nu sunt familiarizat cu terenii neologici. "Pe vremea mea" nu ajunsesera in Romania. Nu stiu d-astea. :D Ce zici ca pot face pentru dorsal?! Ca aici e problema. La bicepsi am ce, dar la dorsal nu prea am gasit nimic specific care sa nu implice scule sau bare. Ideea e ca nu fac la sala ci acasa. deci altceva decat niste gantere n-am.

Link spre comentariu

exista niste bari extensibile ( ex la intersport ) pe care le poti pune in cadrul usii, f bune. sau daca ai o usa rezistenta, poti sa pui ceva sub ea si sa faci asa, e ceva mai dificil, da merge. asa faceam io cand eram mic :cheers: ( vb serios :D )

Link spre comentariu

@ Gixx - Serios ?

Referitor la cele 2 poze uploadate iti lucreaza aceeasi muschi ? ? Totusi dupa cel cu gantera imi simt spatele lucrat in proportie mai mare ( ciudat :banana:). Dar le lucrez pe amndoua .. unul dupa altul.

Ma gandesc ca poate ar trebui inlocuiesc un exercitiu ? ;)

Link spre comentariu

v-as ruga frumos,dar insistent,sa nu transformati si acest topic in razboi personal.

orgoliile sunt bune,in general,dar total inutile intr-un loc de eliminare a frustrarilor:FORUMUL.

si nu uitati:pentrui injuraturi si timpeni exista inca PM.

incercati-l ,unii sustin ca face miracole.

Mesaj completat

dupa cum am promis :

Editat de 6speed
Link spre comentariu

vreau si eu un exemplu de exercitii pt biceps femural caci pe quadriceps reusesc sa-l antrenez f usor cu fiecare antrenament. celalalt e problema...so

asa si cine mai stie ce produse pt femei a mai scos Universalul? eu in 5 ani am consumat : universal, pro nutrition, biotech (creatine, produse pt masa, vitamine, proteine)dar aici unde stau nu gasesc decat universal si alte marci de care n-am auzit pana acum

n-am mai cumparat reviste si nu mai sunt la curent cu nimic

Link spre comentariu

Intrebare de necunoascatoare : ce exercitii trebuie facute sa scap de pulpite ;)

Cineva mi-a recomandat Pilates... functioneaza?

Link spre comentariu

ieri,am facut

x20 kg,urmat de 30 de flotari,urmate de 30 de abdomene.asta ar fi un set.

in total 3 seturi.

azi,am facut 3 serii de indreptari cu 70 de kg x 7 repetari,urmat de 10 genoflexiuni cu 60 de kg.

genoflexiunile au fost frontale.

Link spre comentariu

,azi,cu 40 de kg.

Imi pot doar inchipui,cum e sa incerci heavy Grace,cu 70 kg.

dupa care am facut

Mesaj completat

geno & indreptari azi.

am reusit performanta personala,de a impinge la geno 80 kg la geno frontala,si 100 la normala cu ajutor la ultima repetare.

si am bagat si 2 super serii.

picioarele is moarte.

maine alergam,doar,sau poate ceva light pe seara .

Link spre comentariu

Bai vreau sa va zic ca am incercat creatina aia de la BSN - CellMass.

Este extraordinara. In afara de gustul ffff bun care il are, este si f bine facuta. Nu e monohidrat sau mai stiu eu ce alta balarie + ca este foarte fina. Cand deschizi cutia, se ridica un fel de praf, asa.

Si rezultatele se vad cam dupa o saptamana asa. O recomand 100%

Link spre comentariu

Bai vreau sa va zic ca am incercat creatina aia de la BSN - CellMass.

Este extraordinara. In afara de gustul ffff bun care il are, este si f bine facuta. Nu e monohidrat sau mai stiu eu ce alta balarie + ca este foarte fina. Cand deschizi cutia, se ridica un fel de praf, asa.

Si rezultatele se vad cam dupa o saptamana asa. O recomand 100%

;)

eu nu stiu ce ai folosit tu inainte,dar tot ce spui tu mi se pare normal,ori dupa felul in care te minunezi rezulta ca ce ai folosit inainte era o balarie.

intrebarea e : tu te documentezi iniante de a cumpara/folosi ceva?

2.in ce constau "rezultate" vizibile dupa o saptamina?

multumesc.

Link spre comentariu

;)

eu nu stiu ce ai folosit tu inainte,dar tot ce spui tu mi se pare normal,ori dupa felul in care te minunezi rezulta ca ce ai folosit inainte era o balarie.

intrebarea e : tu te documentezi iniante de a cumpara/folosi ceva?

2.in ce constau "rezultate" vizibile dupa o saptamina?

multumesc.

da Speed stiu ca tu esti cel mai tare. stiu ca antrenamentele tale sunt cele mai bune. stiu ca nimeni nu face un antrenament mai bine ca tine. stiu ca tu te documentezi sunand la fabrica inainte sa cumperi un produs. stiu ca ... ( lista poate continua)

Daca ai de gand sa abordezi atitudinea asta de om suparat pe viata, nu o face.

ca sa nu fiu totusi aiurea, daaa am folosit numai balarii. am inceput prin a culege niste plante ciudate si intai le fumam. cand m-am plictisit de efectele lor halucinogene am inceput sa le mananc. am observat ca dupa ce se ducea efectul, senzatia mea de macho se diminua si iar scadeam in masa musculara. dupa mi-am dat seama ca era chiar de la ele mon. socul a fost mare, dar am trecut peste si am inceput sa caut "suplimentul perfect pentru mine . spun asta pentru ca (sper ca stii treaba asta) fiecare supliment reactioneaza intr-o mica proportie diferit pe fiecare persoana. asta presupunand ca esti 100% sanatos si nu ai vro problema cu vro glanda sau mai stiu eu ce afectiuni. dar cum eu sunt sanatos tun, am presupus ca pe mie nu merge f bine creatina X Y si Z. ( am incercat destule, de la cam toate firmele ( universal, weider, pro nutrition, kre alkalin, bio tech USA, etc.) Daca nu ma crezi iti pot arata si cutiile ca le am acasa ( Stiu ca esti un hater). majoritatea sunt pe jumatate incepute, pentru ca nu am fost multumit de efecte. si aveau un gust de rahat. unele chiar ma juleau la stomac.

Citind mai multe forumuri despre fenomenul numit bodybuilding, am vaz. ca destul de multa lume lauda creatina asta - Cell MAss de la BSN. am zis - HAI.

Ca sa raspund si la intrebarea numarul 2 - Tu stii frate ce rol are creatina? Daca da, ti-ai raspuns singur la intrebare. Exact efectele care le scrie pe eticheta si pe gugle, alea le vad eu in oglinda. Si sunt fericit ca am renuntat la buruieni.

Hf - si mai pune filme cu antrenamentele tale. Sunt Awesome. ( si vorbesc serios acum)

Link spre comentariu

da Speed stiu ca tu esti cel mai tare. stiu ca antrenamentele tale sunt cele mai bune. stiu ca nimeni nu face un antrenament mai bine ca tine. stiu ca tu te documentezi sunand la fabrica inainte sa cumperi un produs. stiu ca ... ( lista poate continua)

ca sa nu fiu totusi aiurea, daaa am folosit numai balarii. am inceput prin a culege niste plante ciudate si intai le fumam. cand m-am plictisit de efectele lor halucinogene am inceput sa le mananc. am observat ca dupa ce se ducea efectul, senzatia mea de macho se diminua si iar scadeam in masa musculara. dupa mi-am dat seama ca era chiar de la ele mon. socul a fost mare, dar am trecut peste si am inceput sa caut "suplimentul perfect pentru mine . spun asta pentru ca (sper ca stii treaba asta) fiecare supliment reactioneaza intr-o mica proportie diferit pe fiecare persoana. asta presupunand ca esti 100% sanatos si nu ai vro problema cu vro glanda sau mai stiu eu ce afectiuni. dar cum eu sunt sanatos tun, am presupus ca pe mie nu merge f bine creatina X Y si Z. ( am incercat destule, de la cam toate firmele ( universal, weider, pro nutrition, kre alkalin, bio tech USA, etc.) Daca nu ma crezi iti pot arata si cutiile ca le am acasa ( Stiu ca esti un hater). majoritatea sunt pe jumatate incepute, pentru ca nu am fost multumit de efecte. si aveau un gust de rahat. unele chiar ma juleau la stomac.

Citind mai multe forumuri despre fenomenul numit bodybuilding, am vaz. ca destul de multa lume lauda creatina asta - Cell MAss de la BSN. am zis - HAI.

Ca sa raspund si la intrebarea numarul 2 - Tu stii frate ce rol are creatina? Daca da, ti-ai raspuns singur la intrebare. Exact efectele care le scrie pe eticheta si pe gugle, alea le vad eu in oglinda. Si sunt fericit ca am renuntat la buruieni.

Hf - si mai pune filme cu antrenamentele tale. Sunt Awesome. ( si vorbesc serios acum)

hai mai nu te infuria asa ca omul a vorbit frumos.ai scris ca e extraordinara.argumenteaza.forta?explozie de putere pe finalul serilor?pofta de antrenament sporita?retentie scazuta de apa?samd

6speed.. treci peste si nu il lasa sa te provoace ca nu merita.

Link spre comentariu

man,vezi ca la tine creatina iti afecteaza in primul rind judecata.

sa trecem peste.

eu pur si simplu am scris ce am scris plecaind de la felul in care ai descris tu "cutia magica de creatina".

cum e la moda sa bagi in tine tot felul de timpenii ,doar pentru ca mergi la sala si cel mai umflat bou,fara forme,se lauda cu ce ia,fenomenul se propaga" ah,ala ia rahat.o sa imi iau si eu ca imi place de ala cum arata",am crezut ca si tu ,la rindul tau ai luat produse de o calitate indoielnica,asa numitele (chiar de tine) "balarii".

cit despre filmuletele mele......da,le voi pune in continuare,si nu pentru a ma lauda(chiar nu am cu ce),ci mai mult pentru a motiva (poate) si pe altii sa isi ridice fundurile de pe canapea,sa renune la atitiudinea "mi-e prea mult",sa iasa din rincezeala generala.

mi-am data seama ca la 33 de ani nu are rost sa ma duc sa izolez spatele la ramat,ca poate voi arata ca tipul de 18 ani din sala ,plin de cosuri(oare de la ce ?) ,pe la 40 de ani si am zis "fuck this".

a face sport inseamna mai mult decit a face biceps si piept in ziua de LUNI,impreuna cu restul tarii.

a face sport insemna a avea o atitudine diferita in primul rind.

chiar nu inteleg ce te umfli (o fi creatina de vina),cind eu te-am "certat indirect",bazat doar pe "uau"-ul tau legat de praful ce a iesit din cutie samd.

Editat de 6speed
Link spre comentariu

asa sunt eu, mai coleric. si nu imi place cand sunt luat la misto, chiar daca e subtil.

Am fost uimit de rezultatele bune care le-am avut cu produsul asta si de asta vroiam sa il recomand. nu e ca si cum ar lucra tata la BSN si am si eu o cota parte din profitul lor ;)

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness