morpheus Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 Salut !daca e vorba de baiatul din urziceni....nu e teapa !numai ca nu a avut timp sa se ocupe de asta . Pace ! Sii....apropo credeam ca o sa o cumperi pt tine! eu nu fac bisnita cu asa ceva ci doar sunt pasionat. Cred ca o sa o pastrez pt mine..... Pe ea are sigla bmw ,este pe cardan,intretinuta super si inca nu e convins cu totul sa-mi cedeze dragostea lui de o viata. inca merge cu ea desi are in jur de 70 de ani ! Asfalt uscat ! Mai bine trimiti un PM inainte sa iti faci idei ce si cum. Orscum motorul il cumpar pentru mine. Si nu strica sa ma documentez cat de cat inainte. Acuma depinde despre ce motor vorbim. Orscum am detalii noi despre motocicleta. Si nu e r75 ce credeam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 ba daca e boxer si in orice stare cat de cat functionala, si e ieftin, ia-l. Tot un fel de BMW e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Si nu e r75 ce credeam eu. nu-mi spune ca e si asta un memorabil M72, macar sper sa fie naibii un BMW, de care o fi, dar original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) nu-mi spune ca e si asta un memorabil M72, macar sper sa fie naibii un BMW, de care o fi, dar original Cica ar fi chiar BMWu. Roata din spate e in 4 prezoane. Mi-a dat omu seria sasiu/altele dar nu mi-a spus modelul. Sigur nu e M72 pentru ca il cunosc bine pe cel care mi-a spus de acest lucru si e om ft serios. Lucreaza cu mine la serviciu. Doar ca dureaza ceva pana o sa vad eu motocicleta. E de 350cm3 cum am mai spus. Abia-astept sa-l vad. Editat Iulie 20, 2006 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 E de 350cm3 cum am mai spus. cel mai probabil R35, au fost destule. 4 prezoane la roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Asa mi-a spus.Poate se refera la atas. N-am idee hm. nici acolo nu prea cred... in fine. ai sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 ce prezoane la roata frate. sunt 4 prezoane la Nipru unde se prinde grupul de bascula, dar R35 n-are bascula. O tii asa de mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 cel mai probabil R35, au fost destule. 4 prezoane la roata? Asa mi-a spus.Poate se refera la atas. N-am idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 s-ar putea sa avem surpriza ,ca motorul sa fie mai vechi decat credeam... nu m-as mira...acum ca am aflat ca e de 350,trebuie sa intreb...e boxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 s-ar putea sa avem surpriza ,ca motorul sa fie mai vechi decat credeam... nu m-as mira...acum ca am aflat ca e de 350,trebuie sa intreb...e boxer? BMW nu are boxere de 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 de aia ma si miram...cum altfel au dedus mosu si nepotu ca e un 75 ca ala e boxer non-stop...hmmmm ciudat...si dupa aia zice ca e de 350...care ,toata lumea stie ca e monocilindru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 de aia ma si miram...cum altfel au dedus mosu si nepotu ca e un 75 ca ala e boxer non-stop...hmmmm ciudat...si dupa aia zice ca e de 350...care ,toata lumea stie ca e monocilindru.... Peste vreo 2 saptamani teoretic o sa vad motocicleta. O sa fac si poze. Din cate mi-am dat seama de mai sus nu prea e cu atas si nu prea e cu 4 prezoane. E de cercetat. Se poate ca tipul care mi-e si coleg de serviciu sa nu stie de fapt exact ce motor e. Ramane de vazut. M-am uitat si eu pe net si am vazut ca ala de 350 e monocilindru Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Se poate ca tipul care mi-e si coleg de serviciu sa nu stie de fapt exact ce motor e. bingo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 bingo!! Peste 2 saptamani cand ma intorc in RO o sa vad sper si motorul si ma lamuresc! Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Vad ca s-a volatilizat r75-ul, apoi r35-ul, apoi rnimicul..,tipul cred ca a ramas prin tari straine, poate ca si-a luat lumea in cap din cauza bmw-ului?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 of, da, pacat... dar lasa ca mai sunt destule r75 de descoperit, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Eu in Romania, pana acum, nu am vazutt decat un R75--si ala desfacut. Cu putin noroc, din primavara dau o mana de ajutor la renastaerea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) Salut,am shi eu un r60 din 1962,daca intereseaza pe cineva e de vanzare...am toate piesele originale pt el in stare perfecta.. Editat Decembrie 27, 2007 de Balicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 intereseaza pe mai multa lume in mod sigur, numai ca pretul ar putea fi un pic prohibitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 intereseaza pe mai multa lume in mod sigur, numai ca pretul ar putea fi un pic prohibitiv. s-a spus pe undeva pretul? eu nu am gasit @Balicu: deci cat de prohibitiv ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Salut,am shi eu un r60 din 1962,daca intereseaza pe cineva e de vanzare...am toate piesele originale pt el in stare perfecta.. Nu as vinde asa ceva nici batut la fund cu cureaua uda, scuze pt cacof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Nu as vinde asa ceva nici batut la fund cu cureaua uda, scuze pt cacof SINCER, SI EU MAI BINE AS PASTRA ASA CEVA ! DAR FIECARE OM FACE IN ASA FEL INCAT SA-I CONVINA ... BAFTA LA VANZARE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Nu as vinde asa ceva nici batut la fund cu cureaua uda, scuze pt cacof ..te-ai interesat vreodata asa de curiozitate cam ce inseamna un set(cilindrii pistoane , segmenti...) si un ambielaj, noi , la un utilaj de asta? Daca ai afla, poate , cu cureaua uda ar fi mai acceptabil... Deci , de aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Pretul unui exemplar restaurat se afla in link-ul de mai jos. Nu stiu cat la suta este original.Probabil peste 95%. Insa am vazut si la pet dublu. Link: -> http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) Stai nitel ca acu era vorba de pretul la R60, ca de saharian daca este adevarat .....trebuie sa te inarmezi cu timp , bani si mult calm. Cautam "rapandulele" astea de pe vremea lu ceasescu, si eu m-am mirat (la inceput) cind zicea ca are saharian si era mobra 50.....da. Mai mergeam si pina in suceava-bacau-roman. Nu pot sa spun ca nu am gasit de toate originale sau mai putin originale, teroarea cea mai mare era la cadru....90 % modificate pt. amortizoare si a doua rotile de saharian taiate si facute mai mari ca nu se gaseau cauciucuri. Motoretele de concurs cu care mergeam R35....ce motor......mai tirziu R71 dar mergeam si cu sahara BMW sau TUNDAC dar mai putin ca se vindeau repede pt. cunoscatori am avut chiar si un tundap de 800 in 4 cilindri ! si in final R60/5 cu care mergeam cot la cot cu R1-GSXR asta binenteles ca erau drumurile zob ca altfel....asta in 2000-2002 si dupa m-am sucit si am trecut la 929. deci cit sa fie R60 ? Editat Decembrie 29, 2007 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate