DENY Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 (editat) Nici un posesor de street scrambler? Exista service dedicat in Bucuresti? Editat Decembrie 10, 2017 de DENY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 Ce triumph ti-ai luat mandro? Sa-l stapanesti sanatoasa ... Un Tigru (malaezian) pe care abia ce l-am bagat la hibernare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 24, 2018 Share Postat Ianuarie 24, 2018 Salut. E cineva pe aici posesor de tiger 1050? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Exista service dedicat in Bucuresti? United Motors, dar cred ca ai gasit pana acum... Salut. E cineva pe aici posesor de tiger 1050? Sunt f rare in Bucuresti. Stiu ca erau niste baieti pe aici pe forum care aveau, unul dintre ei era destul de activ pe la Calatorii Suna la MotoBoom si vezi daca au ceva prin curte si fa-ti un drum pe la ei Sau un telefon la United - poate au vreunul la revizie / iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Va salut! De unde va procurati piesele OEM? M-ar interesa reperul: T2500676. E cablul ce face legatura intre instalatia motocicletei si releul de tensiune. Cine e dealer si service in Romania pentru Triumph? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 United Motors. Insa iti recomand sa comanzi direct din GB daca vrei produsul acasa intr-o perioada de timp rezonabila. Orice comanda ajunge de-acolo cam intr-o saptamana daca au piesa pe stoc, sau maxim 2 daca trebuie si ei sa faca comanda mai departe la fabrica. Transportul te mai costa 15GBP de obicei, dar chiar si asa iesi mai bine decat de pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENY Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Si United dar si Motoboom Sebes. Eu revizia de 1000km mi am facut o la service ul de pe Baicului in Bucuresti, recomandare MOTOBOOM ca sa nu pierd garantia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Salutare, Pentru un Triumph SpeedMaster 2005, as avea nevoie sa fac un set de chei de rezerva. Problema este ca nu gasesc in Ro blank-uri de chei pentru acaretul asta (cheie incuietoare furca / cheie buson benzina / cheie contact general). Ceva indicatii? Am reusit sa gasesc pe un site de prin strainezia cu 10 dolari blank ul de cheie + 30 dolari transport. Vreo alternativa mai digerabila? sau, mai rapida? Cele bune, Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serb_manu Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Salut. Are cineva Speed Triple? Daca da, aveti ceva parbriz? Pe mine ma omoara vantul. De la 120km/h in sus ma bate cam tare si ma gandesc sa-i montez un parbriz micut ))) Ceva de genu https://www.motea.com/en/windscreen-puig-triumph-speed-triple-r-11-15-street-triple-r-11-17-70000041282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Salut. Are cineva Speed Triple? Daca da, aveti ceva parbriz? Pe mine ma omoara vantul. De la 120km/h in sus ma bate cam tare si ma gandesc sa-i montez un parbriz micut ))) Ceva de genu https://www.motea.com/en/windscreen-puig-triumph-speed-triple-r-11-15-street-triple-r-11-17-70000041282 Buna! Am montat chiar saptamana trecuta acelasi parbriz(light smoke de fapt) pe Triple si arata f ok. Nu am apucat sa o scot la o tura mai lunga, sa simt diferenta la vant, dar pare promitator. Arata f ok si se monteaza usurel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serb_manu Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Ok merci. O sa imi iau si eu. Amortizor de voblaj ai? Am vazut ceva de la firma Matris la vreo 420 euro. Oare merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Amortizorul de voblaj e bun la orice motoreta iar Matris e o firma buna, dar parca ti-as recomanda un Ohlins, ca e mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Salut, Cu Gt-ul nu stiu, dar sprintul 1050 simplu l-am avut si era super comod la drum lung, e drept cu alt parbriz si cu o sa cu gel. Cel mai mult am mers cam 1000 km cu el intr-o zi pe drumurile patriei( zero autostrada), si am fost mai odihnit decat sunt acum dupa 500 km pe Tuono. Pozitia e destul de buna, mobra sta bine pe drum si la viteze destul de mult peste cele legale. Pe curbe nu e ca o sportiva, tragi putin de ea, dar nimic de speriat. Gt-ul din cate am inteles e orientat si mai mult spre touring, deci cred ca e si mai comoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Eu nu am avut probleme tehnice , iar reviziile si intretinerea le-am facut singur cu manualul in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Intr-adevar, e mai complicat cu mecanicii specializati. UM ar avea asa ceva in Bucuresti si probabil Moto Boom in tara. Altceva nu am auzit. Mie imi place sa-mi cam bag nasul, asa ca am facut rost de manualul de reparatii, cateva scule adunate in timp si pana la 130 000 km m-am descurcat singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serb_manu Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 I-am pus parbriz. De la 100 km/h devine deranjant vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Știu că ți-ai făcut viața extraurbană mai ușoară, dar ai sluțit rău motocicleta. Speed3-ul este un streefighter, îi stă bine doar dezbrăcat. Cu cât îl îmbraci mai mult, cu atât devine mai ridicol. Până ajungi la nivelul celor de la Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serb_manu Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Dureaza 1 minut sa-l dau jos. Oricum planul e sa-l pus doar cand stiu ca fac un drum mai lung la viteze mai mari. Mai prin vara plaul era sa dau jos farurile si masca originala si sa-i pun un singur far dar dupa ce am simtit vantul la viteze de autostrada...m-am calmat. La anu' vreu sa fac niste drumuri ai lungi si probabil ca atunci o sa-l folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MatmaX2109 Postat Ianuarie 20, 2019 Share Postat Ianuarie 20, 2019 Salut! As vrea sa cumpar un street triple rs, dar as vrea sa l vad inainte, nu sa l iau la ghici. Aveti idee daca motoboom are showroom in bucuresti? Am sunat la united motors si nu tin pe stoc, iar la motoboom bucuresti n a raspuns nimeni. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 2, 2019 Share Postat Februarie 2, 2019 Are cineva un Tiger 800 de orice fel, dar generatie moderna, prin zona Bucurestiului si e dispus sa il puna la bataie pentru o proba statica? Ma intereseaza sa cumpar unul si mi s-a spus ca s-ar putea sa imi fie prea mic, eu fiind un pic mai inalt decat media, nu cu mult. Vreau sa ma urc in sea si sa vad cat trebuie sa strang genunchii si cat de aplecat sau drept stau. Exista vreun posesor de Tiger 800 care are 1.9m inaltime si poate sa imi spuna din experienta cum e pozitia? Il vreau pentru touring si oras, adica sa fie suficient de comfortabil la drum lung fara sa fie o vaca mare de 1.2 litri si 280 kg cu care sa nu pot circula si prin oras la nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Am ajuns sa aflu singur raspunsul, am dat de un XTR si m-am urcat pe el, am si mers un pic: pozitia e ok, ce am descoperit foarte surprins e cat de lata este: cu 15 cm mai lata fata de Fazer. E si mai inalta, dar asta nu e o problema cand mergi prin trafic prin Bucuresti, in schimb latimea este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Acum 35 minute, AdrianB1 a spus: Am ajuns sa aflu singur raspunsul, am dat de un XTR si m-am urcat pe el, am si mers un pic: pozitia e ok, ce am descoperit foarte surprins e cat de lata este: cu 15 cm mai lata fata de Fazer. E si mai inalta, dar asta nu e o problema cand mergi prin trafic prin Bucuresti, in schimb latimea este. Tigerul este un fel de one size fits all, mai ales ca vine cu saua ajustabila. Se sta bine oriunde intre 1.74-1.90m, give or take, e super manevrabila inclusiv in oras, te strecori fara probleme, ghidonul de obicei vine peste oglinzi. Nu e chiar asa de lata, doar ca, desi nu pare, e top heavy si daca nu tii cont de asta, poate sa te pacaleasca. Performantele celor 3 cilindrii nu dezamagesc, livreaza puterea foarte frumos si pe viraje e foarte jucausa. Personal il recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Multumesc, m-am cam lamurit. Cu strecuratul nu tine, 15 cm sunt 15 cm si conteaza cand dai de inghesuiala, am avut ocazia sa testez. Daca nu ma apuc sa iau si un Tiger si un scuter pentru mers prin oras, raman la Fazer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminG Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 Salut,eu am un triumph rocket 3 din 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate