sp33d_fr3ak Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) ....... Sunt motoarele mai faine sau mai urate datorita celor de langa ele? O motocicleta faina este intotdeauna atragatoare, indiferent de cine este pe/langa ea. Cel putin asa gandesc eu... Editat Mai 9, 2006 de alex_motorider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) hop si eu cu cateva poze... pot sa zic ca mi-a placut la smaeb... am fost sa probez diferite chestii ca sa vad ce marimi sa comand de pe net... (da stiu ... urat din partea mea) fetele au fost ok ... din pacate acelasi ca pe la mai toate evenimentele... si cateva mai putin reusite edit: www.bogdandumea.tk Editat Mai 9, 2006 de bodox2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) Nu mai are nimeni poze? Dupa parerea mea SMAEB-ul nu a fost o chesti sa te lase "puf", da a fost OK dar nu iesit din comun. Tind sa ii dau dreptate celui care a zis ca mai frumos a fost afara (parerea mea) poze cu femei [edit] are cineva? Editat Mai 9, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Foarte interesante poze, bodox2... Carlo270, sa inteleg ca, daca nu avem, pui tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Foarte interesante poze, bodox2... Carlo270, sa inteleg ca, daca nu avem, pui tu? s-a voalat cardu' de la digital.hhehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Eu m-am distrat pozand fateta mai ascunsa a fetelor de la standuri, pe care le cam durea in fund (literalmente) de motoare. Bravo lor ca daca vedeau aparat foto schitau un zambet, cabrau spinarea, luau o fata de fotografie, dar altfel... iata: ca sa te citez, cu voia ta, uite citeva si dela mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_m Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Si o demonstratie: O Cagiva cu o fata faina si un Ducati (poate cel mai frumos) cu uratul de Florin Sunt motoarele mai faine sau mai urate datorita celor de langa ele? Eu nu reusesc sa ma concentrez. Regret profund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Multam cmatei si Gogu pentru info&poze. Rezervorul ala arata *drool*. La Toronto au adus jucaria de mai jos; aduce macar putin cu Adventureul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 E interesant, insa prea greu (175 kg la gol) chiar si pentru puterea lui (105cp) pentru a putea fi considerat un enduro 'real'. Iar cand m-am uitat la pret... well, cei care s-au uitat pe tablita aia la pret stiu senzatia. E cu vreo 2000 euro mai scump decat R 1200 GS Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Cam tirziu cu pozele...dar sper sa satisfaca pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ... La Toronto au adus jucaria de mai jos; aduce macar putin cu Adventureul nou? ... offtopic: Deloc! Sunt aproape 100kg diferenta intre cele doua! Adventure are 253/226 kg (alimentata/uscata)(are un rezervor de 33 de litrii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 offtopic: Deloc! Sunt aproape 100kg diferenta intre cele doua! Nu chiar. Mai degraba vreo 57. HP2 are 196 kg cu toate consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 hai sa va stric si voua ziua... http://www.fundulete.com/details.php?image...6bcb087cb8c5474 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ce sa mai zici? daaaa uite cît de mîndra-i ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ce sa mai zici? daaaa uite cît de mîndra-i ... hahha motoretele iera proaspete da femeile bosite si uzate fizik shi moral ce sa mai zici? daaaa uite cît de mîndra-i ... motocicletele cu 2 picioare erau uzate fizic si moral,ba mai aveau si ceasurile umblate,date inapoi.mai era cate una bunuta da si aia avea bube...hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 De mah, alea bipede erau cam cum sunt majoritatea motoretrelor din .ro, la a doua (treia, shaptea...) mana. Dej reprezentative per total pt fenomenu motoretistic din tara asta zic io. Si stii ce se zice despre motoarele second (+1, +2, etc.) hand: nu te uita la ceasuri, ca oricum is date inapoi. Vezi cum merg cand dai tura de testare si in ce stare sunt componentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ba astia care nu v`au placut fetele,chair nu inteleg cu ce fotomodele umblati voi???90% care le considerati uzate etc cred ca sunteti niste frustrati my 2 cents... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Fata din dreapta are celulita , uitati-va atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 @reverse: pe vremea cînd mai puteam, de m-as fi dus c-una mai urîta ca, colega de pat s-ar fi numit "prostitutie" ,,, sa stii ca nu s-au schimbat prea mult lucrurile ... zise un "frustat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 @reverse: pe vremea cînd mai puteam, de m-as fi dus c-una mai urîta ca, colega de pat s-ar fi numit "prostitutie" Only if there's payment involved. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 mda,nu zic ca erau toate superbe , dar cateva meritau atentia noastra ... fiecare cu defectul ei in mod sigur ...dar de acolo pana a cauta in poze celulita uneia,sau vantaia alteia..mi se pare absurd si ...ceva de genu cu paiul din ochiul altuia in loc de barna din ochul propiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) si cateva de la mine ... .. Editat Mai 9, 2006 de stas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 (editat) "frumusetea e o chestiune extrem de relativa" Editat Mai 9, 2006 de just_me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 p.. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 si inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate