prflorin2000 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 io la ora 2 am "parcat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Poate va place . . . . un Harley facut din bucati : https://picasaweb.google.com/102901185941884771766/ChopperSByRoby?authuser=0&feat=directlink . Nu sunt proprietarul si nici nu sunt tentat sa conduc asa ceva dar ca si aspect mi-a placut foarte mult si ma gandeam sa va impartasesc si voua pozele . . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 merci Arthur,dar cunoastem proiectul NOMAD inca de la primele schite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 (editat) Born Free http://vimeo.com/68529790 Multumesc @Chercelush pentru video! Editat Iunie 27, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 (editat) Salutare tuturor, in editia din august 2013 a revistei Bikersnews din Germania ( revista MC si a tot ce tine de rocker scene) este prezentata motocicleta facuta de Roby, sub titlul de: Rumänische Liebschaft: Krasser Eigenbau!!! FELICITARI ROBY!!! Editat Iulie 20, 2013 de newprofiler1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala )))))))) pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover : Editat Iulie 21, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala )))))))) pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover : Pei stii si tu cum sunt nemtii astia... ) O mare realizare pentru Roby dar si pentru Romania!!! Sincer, imi place rau motorul pe care l-a facut si sper sa aiba posibilitatea sa mai faca! CHOPPERS FOREVER! FELICITARI ROBY!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 pt roby da... pt romania sincer nu . era mare realizare pt romanica daca si-l facea asa la el acasa, cu bere romanesca in mana in garajul lui pe pe strada cu nume romanesc. si sa vina aia din afara sa-l pozeze si sa-i ia omului interviu. ca-i roman, asta e ''din intamplare'' . ''romania'' nu l-a ajutat cu nimic pe roby in contsructia acestui chopper. stiu cat de mult a muncit la el si merita felicitari. bravo barosane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Bine punctat Bullet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) aiurea...e un motor facut de un romin,pe care tara lui l-a facut asa cum este...creativ si priceput. nu va mai kkati atita pe voi....si pe tara in care v-ati nascut. mai bine intrebati-va ce ati facut voi pt ea,nu ea pt voi. Editat Iulie 23, 2013 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 ....o las asa ca n-are rost. tara-i frumoasa tare in sinea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Din pacate am fost tinuti prea mult timp cu pumnul in gura! Ne este frica si de umbra noastra! NU stim, nu putem si poate nici nu vrem sa ne revoltam! Din punctul meu de vedere tocmai de aceea lucrurile merg asa cum merg la noi in tara! Mai degraba cautam o pila, o relatie... decat sa ne cerem drepturile sau sa facem ca lucrurile sa mearga cum trebuie! Suntem intr-un cerc vicios pe care doar noi si copii nostrii il pot rupe! Roby este roman! A creat ceva extraordinar in Spania (cu ceva ajutor nemtesc din cate am citit) la fel cum a creat si Coanda, Barncusi sau Eliade... in Franta!!! Din aceasta cauza am zis ca este un plus pentru Romania! Eu unul ma mandresc cu faptul ca un roman a aparut in Bikersnews cu o asa motocicleta! P.S. m-ai facut curios si recitind articolul, am vazut ca peserichea din poza este in titile goale si in fofoloanca goala... nicio steluta... nimic - Probabil difera editia de la o zona la alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Eu unul ma mandresc cu faptul ca un roman a aparut in Bikersnews cu o asa motocicleta! de-acord. ( in editia digitala e cu stelute la titi fumeia... ) Editat Iulie 23, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Va tot kkti pe voi. E roman si scrie clar! Ce, aveti purici la creier si nu vedeti ce scrie? Strada romaneasca si oras romanesc, blah-blah-blah de parca l-as auzi pe Vadim. Mereti ma cu prostiile voastre! BRAVO ROBBY! HAI ROMANIA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 si saua a facut-o tot un roman ..si inca de ala mandru ,din tara motilor ) oricum,felicitari pentru toti care au muncit la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Felicitari lui Roby pentru aparitia in cel mai prolific magazin european de biker lifestyle si pentru munca asidua depusa de-a lungul a mai multi ani. Motocicleta facuta de el este fascinanta si merita cu prisosinta aparitia in Bikersnews. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Exista revista in editie digitala sau unde dracu ati citit-o voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Apare lunar la chiosc (in Germania)! Editia online o gasesti AICI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Online am vazut, dar nu e completa, sunt doar parti din articole. Merci orscum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Apare lunar la chiosc (in Germania)! Editia online o gasesti AICI! da,si cum poti citi revista online?ca eu nu reusesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 da,si cum poti citi revista online?ca eu nu reusesc... Google translate Cristi. il pui in engleza ca sa fie traducerea mai buna. in romana iese ca dreacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 nu man,cum fac sa citesc toate articolele/paginile????ca nu ma lasa decit cieva articole.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 aceeasi intrebare o pusesem si eu dar sub alta forma. n-ai cum sa o citesti online sau colegii care au reusit ii rog sa detalieze. inteleg ca doar daca o cumperi de la chiosc o poti citi... si o mai fi si in germana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Salutare tuturor! Varianta online nu are toate articolele pentru ca (logic) nu ar mai cumpara nimeni revista, care nu este tocmai ieftina (5€)!!! In editia online poti vedea cuprinsul si anumite articole, alese pe criterii care mie imi scapa. Am vazut ca articolul cu motorul lui Roby nu este in editia online. Si da, este doar in limba germana... Bafta si km cat mai multi fara incidente! Salutare tuturor, avand in vedere ca lumea nu putea sa dea de articolul cu pricina, mi-am calcat pe bugetul de cumparaturi de saptamana asta si am luat revista (care s-a si scumpit la 6€/editia), am pozat articolul cu motorul lui Roby si... il aveti mai jos! Daca nu reuseste nimeni traducerea, am sa incerc pe weekend! Bafta si asfalt uscat! Inca odata FELICITARI ROBY!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 https://itunes.apple.com/us/app/bikers-news/id577767113?mt=8 BIKERS NEWS as an app is free and provides information about the content of the current issues and insight into the first pages of all magazines, and sends pushes as reminders for every release. Prices:Single edition: € 4.993-edition-subscription: € 12.996-edition-subscription: € 24.9912-edition-subscription: € 49.99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate