RENEGADE Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Desi sunt clujean ajuns pe langa Bucuresti nu pot sa nu scriu doua randuri fiindca eu am intrebat ce am intrebat cu un scop. Vreau sa stiu pur si simplu daca l-a inmatriculat sau nu fiindca m-ar tenta si pe mine un motor de asta facut din parti. Dar daca trebe j-demii de hartii si alte alea, mi-a murit pasiunea, vorba aia. Ca nu vreau sa ajunga in vitrina expus ca un dinozaur obosit. Un motor trebe calarit ca sa aiba valoare. Altfel e traforaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 La 20.12.2011 la 8:23, Tank a spus: ... va roade un pic invidia, mai ales pe aia care zic 'naspa motoru bai si oricum nu trece raru' si 'n-are ala fata de asa motor'... Nu inteleg de ce ne ofticam. Dragule, eu nu mă oftic deloc si nici sindromul caprei vecinului nu mă roade. Eu mă chiorasc in ograda mea, vad ca am doua capre frumoase belea si de restul pe cuvand dacă îmi pasa. Ca trece sau nu de rar, eu as zice ca asa cum e acum nici nu ar trebui sa treacă vreodată. Dar si dacă trece cumva, iar nu e belea. Ce ziceam eu ca nu are nici unul fata, mă gândeam doar la adâncimea buzunarului, ca o jucarie custom cere banuti, se strica mai des, nu ii schimbi uleiul in spatele blocului. Si când se strica, reparatia costa cat alta noua. Noi sa fim sanatosi, mie chiar nu îmi place motorul ăla, l-as face bani la prima oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 La 21.12.2011 la 14:50, TheFatBob a spus: ce-i Doc,cu ce ti-au gresit?hehehe cu drifteru ce ai facut? A, nu mi-au gresit, dar RAR-ul e o porcarie in general. Nici spaga nu mai merge cum trebuie in Romania, iar regulile sunt facute ca sa-ti iei masina noua din 3 in 3 ani - adica din lac in put, nici comunistii n-aveau pretentii de-astea. Where the fuck is the freedom? Ma duc dupa motor next week, am facut rost de o platforma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 La 19.12.2011 la 21:11, gabimaty a spus: Pffff..... Acu m-am uitat mai bine la motor si asa cum îl vad nu va trece de rar veci, fără oglinzi, semnale... Poate doar dacă au făcut omologarea cu ele si le-au demontat de dragul artei. pai cam asa se face..oriunde. In fine nu d-asta m-am logat ci pentru a va ura Sarbatori Fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Heavy metal xmas la toti and multa carne proaspata si calda alaturi de un pahar de vin,palinca,jack....pentru fetite si baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 pentru cele scrise tre sa ma mut in Japonia!,acolo limita e cerul! la noi comunismul a ramas, cel putin la RAR. La 21.12.2011 la 14:13, cria_p a spus: * total de acord cu tine da' acuma, ca sa fiu si eu putin ironica: in loc sa ne pastoresti ca un hardcore chopperist, tu dai apa la moara tot pentru spurcaturi. ...pai, sa vezi acuma cum vin astia de la "Vier Pfoten" sa te ia la betze e, hai ca mai e putin si trece si iarna... * "industrie de customuri" e cam impropriu spus si eu sper sa nu avem d-asta niciodata. imi doresc sa avem si noi mesteri faurari (mai multi, ca avem deja - putini) care sa faca motoare unice, personalizate si pe care sa le calaresti cu mandrie. atunci n-or sa mai fie dispute pe tema japo vs. Harley (sau Triumph, Indian, etc.), n-o sa mai poata spune nimeni "a mea e mai tare", ptr. ca nici nu vei stii cati cai are exact motorul pe care il calaresti, cuplu in cifre fixe si alte calcule d-astea matematice. nu vor mai fi certuri pe marci si culori si dimensiuni, caci fiecare va avea marca lui, aerografia lui unica si personala pe rezervor, la o adica, toti vom fi fericiti si vom trai in pace. eu voi premia cea mai frumoasa motocicleta custom in fiecare luna, pe judet, oras, sat, sector si strada. asa incat in fiecare luna va castiga altcineva. si imi voi face radio cultural! customizat, nu oareshcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) hohoho... Editat Decembrie 27, 2011 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Ce face vointa unui chopperist iarna!? 1. 2. 3. 4. Il duce sus pe munte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Ai avut cauciucuri de iarna sau lanturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) La 27.12.2011 la 20:27, DrDre a spus: Ai avut cauciucuri de iarna sau lanturi? Picioare , mai exista viata si inafara de motoare (asa din cand in cand)! Editat Decembrie 27, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 foarte tari peisajele, erau si mai reusite daca apareau si doua roti , dar se puncteaza si asa, apropo, ai avut ceva incalzitor la tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 La 28.12.2011 la 10:26, cubamarian a spus: foarte tari peisajele, erau si mai reusite daca apareau si doua roti , dar se puncteaza si asa, apropo, ai avut ceva incalzitor la tine ? Ahoi, e prea riscant pentru 2 roti (Romania si drumurile ei iarna). Incalzitorul a fost focul din inima mea dupa o iesire in natura, dupa o masa inbelsugata de Craciun si alchool cat so putut. O fost pe post de dezalchoolizare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) La 21.12.2011 la 14:13, cria_p a spus: da' acuma, ca sa fiu si eu putin ironica: in loc sa ne pastoresti ca un hardcore chopperist, tu dai apa la moara tot pentru spurcaturi. ...pai, sa vezi acuma cum vin astia de la "Vier Pfoten" sa te ia la betze http://www.live leak.com/view?i=ea9_1324768816 (fara spatiu, din pacate linkul e interzis din motive inca necunoscute mie) Asa e mai bine? Editat Ianuarie 5, 2012 de alexoctavian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 La 27.12.2011 la 17:22, IceLord a spus: Ce face vointa unui chopperist iarna!? 1. 2. 3. 4. Il duce sus pe munte ! frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 La 05.01.2012 la 14:09, mas oyama a spus: frumos! Multumesc frumos si An Nou Fericit Tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 La 27.12.2011 la 17:22, IceLord a spus: Ce face vointa unui chopperist iarna!? 1. 2. 3. 4. Il duce sus pe munte ! * frumos, nenea, foarte frumos! si ...La multi ani! pe aceasta cale toturor bikerilor rockeri-hipioti-satanisti-si/sau-violatori de babe sa aveti un an beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 La 07.01.2012 la 7:43, cria_p a spus: * frumos, nenea, foarte frumos! si ...La multi ani! pe aceasta cale toturor bikerilor rockeri-hipioti-satanisti-si/sau-violatori de babe sa aveti un an beton! Multumesc de urale si de complimentul facut la adresa pozelor pe care le-am facut , Sa speram ca o sa avem un an plin de plimbari si fara evenimente negative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Haha.... Fuck the cops..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 La 27.12.2011 la 17:22, IceLord a spus: Ce face vointa unui chopperist iarna!? 1. 2. 3. 4. Il duce sus pe munte ! super...''pozili'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 La 18.01.2012 la 13:02, ->Bullet<- a spus: super...''pozili'' Multumesc, Luni noaptea pe la 01.00 dansam ca lupii pe ghiata facuta peste Lacu Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) a way of living fain, dar cum e la drum lung pozitia de pe chopper, unul cu ghidon ridicat fatza de un touring pe care ai o pozitie specifica. mai ales pentru tipi inalti, peste 1.90? ma cam bate gandul sa trec la chopper, deaia intreb Editat Ianuarie 20, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 La 20.01.2012 la 22:01, Unguru a spus: a way of living fain, dar cum e la drum lung pozitia de pe chopper, unul cu ghidon ridicat fatza de un touring pe care ai o pozitie specifica. mai ales pentru tipi inalti, peste 1.90? ma cam bate gandul sa trec la chopper, deaia intreb Ahoi, pai vrei sa renunti tu la confortul de pe touring? Pe chopper ajungi obosit, te doare spatele, nu prinde viteza unui touring! Iar dupa o calatorie de 400-500 de km te simti rupt, sa nu mai zic ca ghidonul inalt ''apehanger-ul'' e crima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 La 20.01.2012 la 22:01, Unguru a spus: a way of living fain, dar cum e la drum lung pozitia de pe chopper, unul cu ghidon ridicat fatza de un touring pe care ai o pozitie specifica. mai ales pentru tipi inalti, peste 1.90? ma cam bate gandul sa trec la chopper, deaia intreb ce inseamna 'drum lung' la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 La 21.01.2012 la 9:19, Saracie a spus: ce inseamna 'drum lung' la tine? sau ''drum'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) 700 de km intr-o zi. si pe tdm a inceput sa ma doara putin spatele dupa 300 de km, poate ca e prea dreapta pozitia pentru mine. Pe zzr nu ma durea spatele dar ma termina de brate, umeri. un vt600c nu poate merge constant cu 100-120? a si ar mai fi consumul. sare de 5,5-6%? Editat Ianuarie 21, 2012 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate