StefanAM Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 felicitari!stiu motorul,am avut si eu unul dar m-ai sunat exact in ziua cand l-am dat! Bina ca nu l-am luat pe al tau. L-am vazut in curte la United Motors. A bagat nenea care l-a luat de la tine o tona de bani in piese. Cred ca inca e acolo. Fiecare cu norocul lui. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ce mobra ti-ai luat? Musai sa intru in Arhivele Nationale si sa pun pe youtube? hmmm...ce niprane pe acolo, si finalul:intotdeauna pe motocicleta... La minutul 4;12 sunt eu cu ceva ciorap alb in cap .... heheheh... vechea garda! Bag pixu... mai bine de 10 ani au trecut..... tzsssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ce mobra ti-ai luat? Musai sa intru in Arhivele Nationale si sa pun pe youtube? hmmm...ce niprane pe acolo, si finalul:intotdeauna pe motocicleta... Bine punctat, intotdeauna pe motocicleta...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Bina ca nu l-am luat pe al tau. L-am vazut in curte la United Motors. A bagat nenea care l-a luat de la tine o tona de bani in piese. Cred ca inca e acolo. Fiecare cu norocul lui. Spor! Mai Csaky bacsi! Distrugi faima Vulcanistilor mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Mai Csaky bacsi! Distrugi faima Vulcanistilor mai! si mie imi pare f f rau pt. dragul de motor,care nu m-a lasat niciodata dar nu stiu cum reuseste cineva sa termine cutia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 nu e DOAR pt chopperisti dar ideea in sine e superba,jos palaria: http://vimeo.com/35403052 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 nu e DOAR pt chopperisti dar ideea in sine e superba,jos palaria: http://vimeo.com/35403052 BETON faza, noi aici baietii din Ugly Bears RC am adoptat o parte din ideea acestora de ceva timp (desi nu conosteam ideea asta). Un prieten din gasca noastra are un garaj si cand incepe/sfarseste sezonul mergem cu motoarele toti acolo si ne apucam de demotat, schimbat, lustruit, sudat, modificat, taiat...etc si ne trezim ca pierdem multe zile incercand sa invatam si sa experimentam pe motoarele noastre (eu personal, am si o pasiune pentru masini mai vechi). Ei au dus ideea destul de departe si e interesant, bravo lor! O postare beton @Dkid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Un proiect inceput, de vanzare pe Ebay! Editat Ianuarie 31, 2012 de RENEGADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Un proiect inceput, de vanzare pe Ebay! multam de link, tocmai m-am inspirat cum sa prind saua de cadru la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Ii sade bine la drum lung si omului care calareste motoare de genul pe care le calarim noi, o poveste de a mea din vara - /index.php?/topic/673532-prin-muntii-romaniei-cu-dragstar-ul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Cool mesere! La cat mai multi kilometrii! Editat Februarie 6, 2012 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Cool mesere! La cat mai multi kilometrii! Sper sa am sanatate si putere financiara si dau atac la ce n-am vazut! Multumesc de compliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 amu sanatate in principiu tre sa fie, ca doar nu suntem asa de negativisti bani se mai fac rost, ca vad ca si tie iti place sa calatoresti economic, cu benzina si pateu asa ca spor la urmatoarele, ca asta-i fain in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 amu sanatate in principiu tre sa fie, ca doar nu suntem asa de negativisti bani se mai fac rost, ca vad ca si tie iti place sa calatoresti economic, cu benzina si pateu asa ca spor la urmatoarele, ca asta-i fain in viata Pai sanatos inca sunt, iar financiar mai vad eu cum am sa fac. Daca nu o sa imi permit, ma restrang doar la cat imi permit. Pai calatoresc economic pentru ca imi place in salbaticie si in natura la cort si la un foc linistit de tabara, iar pe traseu gasesti o gramada de pensiuni/restaurante care ofera meniul zilei la preturi decente si asa ramai cu mai multi bani de benzina ca sa poti lungi traseul. Oricum n-am fost si nu o sa fiu adeptul luxului cand vine vorba de cazare, chiar vreau sa ma deconectez cand ies la plimbare cu moto, sa uit de monotonia zilinca (paturi nu stiu de care, internet prin wireless, baruri, fuck them all pentru cateva zile si ceva km...etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 verificati dWRENCHED, am postat un link cu un super film clasic. cred ca o sa va faca placere. spor la popcornit si bericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 cu vulcanu de 800 am facut cluj-bucuresti de cateva ori, si mai vreau. am ajuns destul de obosit, cam la fel de obosit ca si cum as fi facut drumul ala cu masina do the math a, si stiu ca o sa mai fac traseul asta de multe ori, si tot m-am apucat de bobberit, deci o sa am o sa cred ca de 5 ori mai incomoda ca tot era vorba de fuck the cops da da!!!!si eu am facut Oradea- BRASOV IN 8 ORE CU O pauza in Medias si mai apoi inca 4 pina in Brasov cu plecare de vineri ajuns simbata seara, duminca in the morning la 7 eram pe drum ajuns la 2 AM in fata casei.sami fuck una da confortabil a fost.DA A FSOT SUPER CRIMINAL DE MSITO prima...defapt aa doua iesire care trecuse km-trajul de 200km la un drum.daca vroiam confort mergeam cu masina, ...no fiecare cu bibilici lui. sfat nu pot sa dau ca nu am calarit nici VT si nici TDM, ca aspect si ca utilitate as lua TDM. FUCK! AM CIUPAR tre sa incerc si altceva, si TDM numi iese din cap de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 3 zile, all you can go 1300 de km, 2 chefuri terminatoare, un bike show, un raid al gunoaielor de caralii, "n"shpe orase vizitate, totul intr-un `ritm care l-ar face pe Satan sa roseasca... FUCK YEAH!!! Pe drum inapoi (numai vre-o 300 de km) am venit singur. Pt ca erau cursele de strada la Paeroa, drumul era plic de motoare... vreau sa spun ca in afara de 2 Rocket3-uri calarite de niste barbati adevarati, cu care am dansat interesant pe niste curbe, si care cu greu le-am lasat in urma, absolut nici un motor (sau alt vehicol daca tot vine vorba) nu a reusit nici macar sa se tina de mine... inca astept mult-prea-coloratele "miracole" ale tehnologiei japoneze sa ma uimeasca prin viteza cu care o sa-mi taie fata... hahahahha... astept sa vad cum saracul meu motor cu tehnologia lui din anii 30 o sa fie umilita de navetele spatiale din plastic si carbon, calarite de adevarati cyborgi in costum de gimpi. Si tot astept asta de ani de zile... Nici odata nu se stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 3 zile, all you can go 1300 de km, 2 chefuri terminatoare, un bike show, un raid al gunoaielor de caralii, "n"shpe orase vizitate, totul intr-un `ritm care l-ar face pe Satan sa roseasca... FUCK YEAH!!! Pe drum inapoi (numai vre-o 300 de km) am venit singur. Pt ca erau cursele de strada la Paeroa, drumul era plic de motoare... vreau sa spun ca in afara de 2 Rocket3-uri calarite de niste barbati adevarati, cu care am dansat interesant pe niste curbe, si care cu greu le-am lasat in urma, absolut nici un motor (sau alt vehicol daca tot vine vorba) nu a reusit nici macar sa se tina de mine... inca astept mult-prea-coloratele "miracole" ale tehnologiei japoneze sa ma uimeasca prin viteza cu care o sa-mi taie fata... hahahahha... astept sa vad cum saracul meu motor cu tehnologia lui din anii 30 o sa fie umilita de navetele spatiale din plastic si carbon, calarite de adevarati cyborgi in costum de gimpi. Si tot astept asta de ani de zile... Nici odata nu se stie! Hell Yes!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 ... inca astept mult-prea-coloratele "miracole" ale tehnologiei japoneze sa ma uimeasca prin viteza cu care o sa-mi taie fata... hahahahha... astept sa vad cum saracul meu motor cu tehnologia lui din anii 30 o sa fie umilita de navetele spatiale din plastic si carbon, calarite de adevarati cyborgi in costum de gimpi. Si tot astept asta de ani de zile... Nici odata nu se stie! asta e epopeica! de tinut minte si predat copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 :crack: la rocket 3 cel mai mult imi place radiatorul ala pe orizontala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) E un motor cool, dar mult prea puternic si greu pentru a-l calarii foarte tare in conditii reale - curbe, oposumi morti, nisip, jeg de la iesirile din ferme, gropi, denivelari, new seal (asta e cand pun pietris mic pe bitumul incalzit de soare si masinile il calca inauntru, criminat pt motoristi) si ploi scurte de j de ori pe zi... Pe autostrada, fara discutii, nu are ce discuta... dar aia e alta mancare de peste! Editat Februarie 20, 2012 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 3 zile, all you can go 1300 de km, 2 chefuri terminatoare, un bike show, un raid al gunoaielor de caralii, "n"shpe orase vizitate, totul intr-un `ritm care l-ar face pe Satan sa roseasca... FUCK YEAH!!! Pe drum inapoi (numai vre-o 300 de km) am venit singur. Pt ca erau cursele de strada la Paeroa, drumul era plic de motoare... vreau sa spun ca in afara de 2 Rocket3-uri calarite de niste barbati adevarati, cu care am dansat interesant pe niste curbe, si care cu greu le-am lasat in urma, absolut nici un motor (sau alt vehicol daca tot vine vorba) nu a reusit nici macar sa se tina de mine... inca astept mult-prea-coloratele "miracole" ale tehnologiei japoneze sa ma uimeasca prin viteza cu care o sa-mi taie fata... hahahahha... astept sa vad cum saracul meu motor cu tehnologia lui din anii 30 o sa fie umilita de navetele spatiale din plastic si carbon, calarite de adevarati cyborgi in costum de gimpi. Si tot astept asta de ani de zile... Nici odata nu se stie! * death race! bey, toate ca toate, dar ai grija sa nu te tavalesti la vitezele astea astronomice!! ...ai familie de crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 shobo, esti unul din putinele motive pentru care mai intru pe mototrist.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 verificati dWRENCHED, am postat un link cu un super film clasic. cred ca o sa va faca placere. spor la popcornit si bericit am vrut sa-ti trimit un PM, dar se pare ca nu poti primi so, felicitari pentru blog,, mie mi se pare genial din cap pana-n picioare (masini, motoare, gagici, tatuaje, rock'n'roll) baga mare in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Foarte adevarat! Bun blogul Bullet-ului! Numa bun de spalat ochii! Si filmuletul a fost cool... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate