Sari la conținut

Choppers, a way of living!

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Imi incarca foarte greu clipul....

Netul tau precis face figuri!

Pasare! :ok:

Da asa e!!!

Poate pe unii ii sperie asa ceva, eu na-si avea bai - http://vimeo.com/49261414 pentru acest video si cel anterior ii multumesc lui @Csaky!

@ZoliArt tu stii de ce :crack: , anul trecut m-am distrat cu Ironheadul tau impreuna cu @Phoenix27

Mai vreau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Italienii astia fac motoare frumoase si cu personalitate insa ma intreb cum sta treaba cu intretinerea si piesele... Deasemenea am inteles ca partea cu fiabilitatea tine de norocul fiecaruia .. dar asta este din auzite

Link spre comentariu

Italienii astia fac motoare frumoase si cu personalitate insa ma intreb cum sta treaba cu intretinerea si piesele... Deasemenea am inteles ca partea cu fiabilitatea tine de norocul fiecaruia .. dar

Batranica de mai sus are 18 ani si functioneaza ca in tinerete ,electromotorul lipsea si mi-a trimis fostul proprietar altul din Italia,inafara de consumabile, vopsea/design exterior si cateva suruburi oxidate nu am avut ce schimba .

Guzzi sunt cam pe acelasi picior de egalitate cu Japonezele , iesi la pensie cu ele daca stii sa le conduci si sa le ingrijesti.

Link spre comentariu

Dinner Is Served - post-25613-0-81941200-1370203752_thumb.jpg

Oi Doamne ce ne-am saturat :crack:(bere, whiskey si tocana) Apropo a-ti incercat whiskey cu tocana?

Link spre comentariu

sa va fie de bine. :D

Multumesc, chiar ne-a fost. Dupa aia m-am axat pe ciorba de burta. Pe la 03 dimineata haleam una ca simteam nevoia dupa atata bautura.....

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Poate va place . . . . un Harley facut din bucati : https://picasaweb.google.com/102901185941884771766/ChopperSByRoby?authuser=0&feat=directlink .

Nu sunt proprietarul si nici nu sunt tentat sa conduc asa ceva dar ca si aspect mi-a placut foarte mult si ma gandeam sa va impartasesc si voua pozele . :) . Asfalt uscat

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salutare tuturor,

in editia din august 2013 a revistei Bikersnews din Germania ( revista MC si a tot ce tine de rocker scene) este prezentata motocicleta facuta de Roby, sub titlul de: Rumänische Liebschaft: Krasser Eigenbau!!!

FELICITARI ROBY!!!

Editat de newprofiler1978
Link spre comentariu

acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby :D

n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala :)))))))))

pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover :

16701_0original.jpg

Editat de ->Bullet<-
Link spre comentariu

acum am rasfoit-o si eu.... articol pe 6 pagini si poster cu motoreta, felicitari roby :D

n-am priceput cum kilu meu i-au pus lu gagica aia stelute pe sfarcuri da' au lasat-o-n fofoloanca goala :)))))))))

pozele le stiam de la roby deja...pacat ca nu stiu germana... ze cover :

16701_0original.jpg

Pei stii si tu cum sunt nemtii astia... :))

O mare realizare pentru Roby dar si pentru Romania!!! Sincer, imi place rau motorul pe care l-a facut si sper sa aiba posibilitatea sa mai faca!

CHOPPERS FOREVER! FELICITARI ROBY!!!

Link spre comentariu

pt roby da...

pt romania sincer nu . era mare realizare pt romanica daca si-l facea asa la el acasa, cu bere romanesca in mana in garajul lui pe pe strada cu nume romanesc. si sa vina aia din afara sa-l pozeze si sa-i ia omului interviu. ca-i roman, asta e ''din intamplare'' . ''romania'' nu l-a ajutat cu nimic pe roby in contsructia acestui chopper. stiu cat de mult a muncit la el si merita felicitari. bravo barosane !

Link spre comentariu