brumix Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 garantez seriozitate si promptitudine :P p.s. si tu-ti tii mobra afara ma tampule? in pat:)))) Mesaj completat Se pare ca o sa o tin in service acum .. e bine ca o tzii si acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livdaniord Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Se pare ca o sa o tin in service acum .. Sa zici "multumesc" pt ca nu te tii pe tine in service!!! Fierul se indreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hangu Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Si care este durata? 3 luni sau atata timp cat este frig? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Si care este durata? 3 luni sau atata timp cat este frig? multumesc! Nop...Perioada este inceputul lui Noiembrie pana la sfarsitul lui Februarie=4 luni=>o luna gratis. Cat o sa tina frigul asta nu mai stiu dar vorbim.Mult noroc Mesaj completat Se pare ca o sa o tin in service acum .. ...acuma am vazut anuntul pe bikeshop si am dedus ce ti s-a intamplat. Scuze pt replay-ul anterior. Exista vreun post cu accidentu ca n-am gasit Insanatosire grabnica(in cazul in care ai patzit ceva ca nu stiu) si succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Assalaaaaaaaam uscat, Brum-Brum. tine topicu' sus sa "vede lumea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 mai sunt 2 locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 mai sunt 2 locuri! Mai sunt 2 locuri si un caine !) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C4SpEr Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 am facut legatura. si ai adus motoreta la service sa iti schimb placutzele si o lasi toata iarna nu ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) am facut legatura. si ai adus motoreta la service sa iti schimb placutzele si o lasi toata iarna nu ? )) mai bine faceai o legatura de morcovi ... da,el are o motocicleta gen camion si are si marsarier si cand baga marsarierul face tit tit tit si de asta a dus`o la service ca daca o tinea in garaj numai avea loc nici o motocicleta...si numai facea niciun ban... (USER RISC) Editat Noiembrie 28, 2010 de brumix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadu87 Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Salut,cred ca titlul spune totul despre intentiile mele..eu sunt patit,mi'a fost furata motocicleta anul trecut si nici nu ma gandesc sa mai las vreodata ,motocicleta intr'un loc nesigur(cum ar fi afara,legata cu lant de vre'un stalp si cu alarma cum a fost si a mea ceea ce dupa parerea personala de acum este egal cu 0)..nu am gasit vre'un loc anume dar asta se gaseste usor,de oameni dispusi nevoia e mai mare..astept telefon..0721312013 Radu..va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutric Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Si eu am patit o chestie de genul asta si anume am lasat motorul in fata blocului m-am dus la masa si cand m-am intors oglinda disparuse cu toate ca avem alarma tot a luato. Asa ca indiferent cat ne-am feri tot se geseste cate unul sa iti faca rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeDD_ Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 GAZDUIRE PE TIMP DE IARNA ,POSIBILITATE DE VIZITARE LA ORICE ORA,50 RON PE LUNA SI ACEIASI BANI SI PE PAMINT......0742825334 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
volty Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Salut,cred ca titlul spune totul despre intentiile mele..eu sunt patit,mi'a fost furata motocicleta anul trecut si nici nu ma gandesc sa mai las vreodata ,motocicleta intr'un loc nesigur(cum ar fi afara,legata cu lant de vre'un stalp si cu alarma cum a fost si a mea ceea ce dupa parerea personala de acum este egal cu 0)..nu am gasit vre'un loc anume dar asta se gaseste usor,de oameni dispusi nevoia e mai mare..astept telefon..0721312013 Radu..va salut Salutare Sunt interesat???? Da-mi un mail te rog !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
volty Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 GAZDUIRE PE TIMP DE IARNA ,POSIBILITATE DE VIZITARE LA ORICE ORA,50 RON PE LUNA SI ACEIASI BANI SI PE PAMINT......0742825334 Salutare Sunt interesat???? Da-mi un mail te rog !!! AZI Chiar as vrea sa Bag La Iernat ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 caut garaj pentru motor, in Constanta, zona Tomis Nord, Tomis III rog reply pe forum, Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cleoboyro Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 caut garaj in navodari preferabil zona ciresica ... ( dau ceva bani mancare bautura etc ) ) ma puteti contacta pe mess cleoboyro mesaj privat aici sau reply pe topicu asta ... sau pe http://www.facebook.com/cleoboyro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sch Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 salut! vreau sa ma combin si eu la un garaj- zona casa de cultura sau icil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cleoboyro Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 oferta garaj in Constanta ( Petrica Sima ) ... ptr detalii sunati la 0720.650.579 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibel Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Mai avem o oferta de garaj la Flamanda, in spate la Delfinul, doar ca se elibereaza intr-o luna jumate. Deocamdata e doar un motor, al meu, mai intra vreo 3, facem cheie la fiecare, o sa discut cu proprietarul sa-i platim lunar. Pentru detalii 0728855366, Adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Caut garaj ! 0720650579 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Si eu caut garaj in zona Poarta 6 tel 0747038040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
electro_62 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Si eu caut garaj in faleza nord. 0720939828 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOBBYMOTO Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Avem o oferta in aceasta iarna pentru cazarea motocicletelor : 60 ron / luna, in care sunt incluse o spalare la preluare si una la predare, husa e din partea casei, la fiecare 2-3 saptamani cate o incarcare la baterie. "Hotelul" este in sediul Hobbymoto. Pentru mai multe detalii : 0727.377.966 - Dragomir Antoniu sau pe office@hobbymoto.ro Enjoy the riding ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Buna oferta, cred ca o sa vin si eu la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florent Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Caut garaj in constanta, daca se poate sa aibe curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate