ray Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Salut, Vreau sa va prezint ceva special.. E noua mea mobra, o am de fix 20 de ore. Am luat-o de la Adi (Adimotori leasing), de unde luasem si ZZR-ul (tot ce am dat in contul ZZR-ului - avans si rate - s-a calculat ca avans pentru asta). Facand o paranteza, sunt foarte multumit de cum au evoluat lucrurile cu zzr-ul.. am avut ghinion sa aiba probleme la motor, nu s-au putut rezolva, dar Adi a incercat macar (in garantie) si pana la urma mi-a dat si motoare "swap" (sa am cu ce sa ma plimb, de cand a inceput sezonul), asa ca Adi e super OK si il recomand.. Sa revenim la FZR. Am avut sansa sa imi aleg ce motor am avut (si erau de ales..vreo 20!) la SMAEB, in standul lui Adi. Am putut alege, fara diferente foarte mari la pret, intre FZR, un YZF de 750, CBR-uri de 900... GSXR-uri de 600 si 750... Dar ce m-a impresionat evident la FZR a fost faptul ca arata impecabil...ca scoasa din cutie. Lantul si cauciucurile sunt aproape noi, motorul are toate suruburile neumblate, carenele ca noi, necazuta, nezgariata...etc. Urmeaza sa-i fac o revizie (verificat/schimbat bujii, ulei, filtre...etc) si e gata de drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Domnule, nu itzi pot spune decat sa o stapanesti sanatos, lipsit de probleme shi sa ai atat tu grija de ea, cat shi ea de tine... Bafta hi sa avem o vara in care sa o potzi folosi la adevarata ei valoare. Bronto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Si mai are si 3 chei , super fain motorul , il ochisem la Adi inainte de ceberica mea. Asfalt uscat si sa il porti cu grija , ca el are grija sa te poarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Felicitari! Acum inteleg de ce impingeai tu la Smaeb la ea. Sa te poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Felicitari Ray , iti doresc multi km fara incidente ,s-o stapanesti sanatos! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Imi place sa cred ca vi cu ea la arc in seara asta ca sa o vedem shi noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Omule, chiar ca arata impecabil ! Si-a luat exact acelasi model un prieten din BT Si intr-adevar, e un motor deosebit ! Sa ai grija de ea si muuuuulti km de-acu-ncolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 Da, vin la Arc cu ea Bronto, miluieste-te inca o data si adu spray-ul de contacte WD40... nu ca ar avea probleme...dar preventiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 felicitari.... dar e cam urata.... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Nene .. dar tu schimbi motocicletele mai ceva ca ciorapii .. hai s-o stapanesti fericit si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Salut, Vreau sa va prezint ceva special.. E noua mea mobra, o am de fix 20 de ore. Am luat-o de la Adi (Adimotori leasing), de unde luasem si ZZR-ul (tot ce am dat in contul ZZR-ului - avans si rate - s-a calculat ca avans pentru asta). Facand o paranteza, sunt foarte multumit de cum au evoluat lucrurile cu zzr-ul.. am avut ghinion sa aiba probleme la motor, nu s-au putut rezolva, dar Adi a incercat macar (in garantie) si pana la urma mi-a dat si motoare "swap" (sa am cu ce sa ma plimb, de cand a inceput sezonul), asa ca Adi e super OK si il recomand.. Sa revenim la FZR. Am avut sansa sa imi aleg ce motor am avut (si erau de ales..vreo 20!) la SMAEB, in standul lui Adi. Am putut alege, fara diferente foarte mari la pret, intre FZR, un YZF de 750, CBR-uri de 900... GSXR-uri de 600 si 750... Dar ce m-a impresionat evident la FZR a fost faptul ca arata impecabil...ca scoasa din cutie. Lantul si cauciucurile sunt aproape noi, motorul are toate suruburile neumblate, carenele ca noi, necazuta, nezgariata...etc. Urmeaza sa-i fac o revizie (verificat/schimbat bujii, ulei, filtre...etc) si e gata de drum! Mdea,daca era super ok omu' nu mai aveai problemele care le'ai avut.Parerea mea... S'o stapinesti sanatos si sa n'o mai schimbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sa o stapanesti sanatos, si fara probleme de data asta! Ce fain... are numai 9.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea. Dar fzr-ul de 600 ,are 300km/h in bord??!! Referitor la kilometri....ma rog ,ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 Ce fain... are numai 9.000 km Va dati seama ca nu are 9000km... 750 km parcursi pe an? unde ati mai auzit de asa ceva... sau poate o fi stat prin vreun depozit... la cum arata, sunt sanse. Dar fzr-ul de 600 ,are 300km/h in bord??!! Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 sa aveti cat mai mult asfalt uscat ... impreuna bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sa il stapanesti sanatos omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Bravo ! Si eu ma gandesc la un motor ca asta. Sa ai grija cu el ca se duce ca sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sa ai grija cu el ca se duce ca sageata Si ii fuge curu cam repede la franarea spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 BRAVO Sa o stapanesti sanatos si sa faceti impreuna cat mai multe drumuri. P.S. O vedem vineri? .......Etrusco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de ea! O dai o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Felicitari! Sper sa o posezi mai mult decat orice alt motor avut pana acum de la Adimotori, shi in conditiile in care ti le doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Congrats, dragule! Sa o porti sanatos si sa nu ai parte de prosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Salut omule si sper sa o pastrrezi sanatos si ea pe tine la fel.Invata din greselile altora si ai grija.Sper s-a ne vedem maine la o cafea.Bafta si drum bun si ai grija de ea ca e frumoasa foc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate