paul_biker Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Honda a lansat azi noul cruiser mijlociu Shadow RS, o motocicleta ce se vrea accesibila si foarte manevrabila, potrivita uzului zilnic. Din cate se observa, seamana foarte mult cu Sportster 883. Motorul este acelasi de pe gama Shadow insa are 2 cai si 3 Nm mai putin. Masa proprie e cu 21kg mai mica decat cea a lui 883. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Ochii mici si galbejiti nu pot vedea ideile mari, sunt asa de tehnologizati incat nu pot accesa decat funcția copy-paste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Da-o-n pana mea, pana si scrisul de pe rezervor...PATETIC! Plus tehnolojie japoneza cu frane pe tambur... Sa vedem arucatorii sefi de rahat in Harley cu texte gen "legenda" , "fraieriii care cumpara o imagine nu un motor", "spalati pe creier de reclame" ce parere au despre clientii potentiali ai acestei copi de (cuvant urat). Ce cumperi cad iei motoru asta acasa? Editat Noiembrie 12, 2009 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Da-o-n pana mea, pana si scrisul de pe rezervor...PATETIC! Plus tehnolojie japoneza cu frane pe tambur... Sa vedem arucatorii sefi de rahat in Harley cu texte gen "legenda" , "fraieriii care cumpara o imagine nu un motor", "spalati pe creier de reclame" ce parere au despre clientii potentiali ai acestei copi de (cuvant urat). Ce cumperi cad iei motoru asta acasa? Lasa ma ca tamburu de Honda e mai bun decat discul de Harley, ce stii tu? ps: buna intrebarea ta Mesaj completat Cred ca asta e modelul de sportster cu care seamana cel mai mult. Editat Noiembrie 12, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 cu 1200 low mi se pare ca seamana cel mai mult. oricum japonezii sunt bine cunoscuti pt copierea americanelor, asa ca pot sa zic ca nu sunt extrem de surprins. daca ar fi fost ideea lor chiar nu pot sa zic ca ar fi o motocicleta urata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 what a rip-off! astia nu mai stiu ce sa faca sa acapareze tot. PS: vand copie de HD Softail Custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Partea buna - cred-ca pretul (fata de HD) Partea rea - nu-s oleaca originali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 ar trebui sa fie o diferenta de pret sensibila intre asta si un sportster, dar cum si shadowu actual e cu vreo 500 de euro mai scump ca 883 low, nu as fi surprins daca prostia asta s-ar apropia de un 1200 ca pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Fiecare marfa are cumparatorii ei. Sunt multi care cumpara imaginea iconica odata cu un Harley, asa vor fi si cei care vor vrea o moto pentru inceput si vor fiabilitatea iconica a Hondei (imaginea de Harley vine la pachet) avantajul lor odata cu un pret mai scazut. E moral? Nu. E comercial? Foarte. Au insa circumstante atenuante, noul VFR si Concept 6 sunt destul de originale ca sa compenseze pentru acest "plagiat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Dar la banii lor nu inteleg de ce copiaza. E Honda pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 (editat) Au insa circumstante atenuante, noul VFR si Concept 6 sunt destul de originale ca sa compenseze pentru acest "plagiat". Concept 6 e BMW Editat Noiembrie 13, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 no las ca-mi place mie! cine mi-o face cadou!?, o bag la bisturiu" si le dau eu apoi idei ce si cum sa inbunatateasca, atit americanilor cit si Galbejitilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Honda a lansat azi noul cruiser mijlociu Shadow RS, o motocicleta ce se vrea accesibila si foarte manevrabila, potrivita uzului zilnic. Din cate se observa, seamana foarte mult cu Sportster 883. Motorul este acelasi de pe gama Shadow insa are 2 cai si 3 Nm mai putin. Masa proprie e cu 21kg mai mica decat cea a lui 883. incet incet revenim la mobra intr-un an 2 sa mai modifica putin fac rezervoru ala si mai patratos si gata avem o mobra 750 s V-twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leahuadrian Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Parerea mea este ca nineni nu mai are cum sa nu copieze din moment ce deja cred ca sunt sute de modele pe piata iar la sectorul retro cum este iron, phantom si multe altele este deja un tip de model consacrat ... Cu multe posibilitati de customizare. Eu personal as alege honda din ratiuni pur financiare. Nu ca nu mi-as dori un hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 eu cred ca Honda a vrut doar sa demonstreze ca poate face mult mai bine ceea ce face harley si la un pret mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate