Phoenix79 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Avand in vedere ca nu am avut pana acum nici o data ocazia sa ajung la baietzii de la Targu Secuiesc(Free Frogs Riders) as dori sa stiu si eu si banuiesc ca nu numai eu mai multe despre aceasta intrunire pt ca mi`am propus cu inca cativa tovarasi sa o adaugam anul aceasta in calendarul nostru de intruniri .Imi poate da cineva mai multe detalii despre aceastra intrunire ? Toate cele bune http://www.freefrog.ro/talalkozo.htm Daca nu intelegi ceva nu ezita sa intrebi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 parerea mea e ca cei care pun anunturi aici cu continuturi in alte limbi, cel mai bun ar fi sa si traduca in limba romana. totusi suntem in romania. si u toti stim mai multe limbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FTW Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Intrunirea organizata de TRUST M.C. la Resita va avea loc in perioada 9-11 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 parerea mea e ca cei care pun anunturi aici cu continuturi in alte limbi, cel mai bun ar fi sa si traduca in limba romana. totusi suntem in romania. si u toti stim mai multe limbi Dupa cum am vazut totul e tradus acolo. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Dupa cum am vazut totul e tradus acolo. Bafta! ziceam in general ca mai erau cateva care erau in maghiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele blond Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Intrunirea organizata de TRUST M.C. la Resita va avea loc in perioada 9-11 iulie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Ahoi! Intalnirea moto de la Gheorgheni din cate am inteles eu incepe de Joi 15 iulie! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) http://www.eastbike.ro/index.html la predeal se mai tine? ...ca nu zice nimeni nika Editat Iulie 6, 2010 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 sincer va spun ca nu am stat sa citesc toate paginile de aici dar am si eu o intrebare... in bucuresti nu se mai face intrunire??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 sincer va spun ca nu am stat sa citesc toate paginile de aici dar am si eu o intrebare... in bucuresti nu se mai face intrunire??? dupa cate am inteles eu Pro-Bike o sa organizeze ceva spre sf lunii august,sunt sigur ca or sa mai apare anuntate pe ultima suta de metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Smok3 ms mult de tot pt info. Stiam ca de obicei se face in ultimul week end din august si uitandu ma pe programa cu intalnirile pe 2010 nu am vazut sa apara bucuresti. Inca o data ms mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 salutare,la predeal se mai tine,stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 salutare. O mica intrebard am si eu , unde se tine urmatoarea intalnire si ce perioada? Ca de geaba citesc calendarul ca nu stiu ce intrunire se tine si care e anulata. Eu sunt ardelean si probabil am nevoie de mura in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 @doru87: e mai jos un topic unde scrie: EAST EUROPEAN MOTOR SHOW PREDEAL 23-25 IULIE @crisstianus: din topicurile deschise primul pe care il vad este cel de la Buzau: INTRUNIRE MOTO LA BUZAU 6-7-8 august. E posibil sa mai fie si altele pana atunci... dar nu le-am vazut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 hey da crazy bike sa face anu asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 se face hill climb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 unde mai exact??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 nu mai stiu daca sa anuntat ori ba ... Sibiu se mai tzine ? ultimul weekend din luna merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 nu mai stiu daca sa anuntat ori ba ... Sibiu se mai tzine ? ultimul weekend din lunamerci Sa ne intelegem clar, programul intrunirilor e orientativ, intrunirile propriu-zise se anunta mai jos si daca se anunta sunt, daca nu, nu... De exemplu mie mi-e foarte clar acum ca exista in acest weekend o intrunire la Predeal si nu peste multa vreme una la Hunedoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 http://hillclimb.crazybike.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 odorheiul se tine? nu vad nimic postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 stie cineva ceva de intrunirea de la Breaza! cum este la Hunedoara, a mai fost cineva? luati ca referinta predealul de weekendul trecut sa-mi pot face o idee daca ati mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 odorheiul se tine? nu vad nimic postat Ahoi, da se tine 6-7-8 August! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 stie cineva ceva de intrunirea de la Breaza!cum este la Hunedoara, a mai fost cineva? luati ca referinta predealul de weekendul trecut sa-mi pot face o idee daca ati mai fost. Dat ffind faptul ca sunt unul dintre organizatori pun cateva linkuri cu intrunirile de anii trecuti cu parerile si pozele altor oameni... In ceea ce te pot ajuta e sa-ti spun ca locatia se afla int-o vale...ai atat umbra cat si soare...ai si un raulet care trece printre si este si padure....Deci cam de toate... Festivalul se bazeaza pe un stil mai rustic..Adik camparea se face numai la cort...exista dusuri amenajate,asta daca nu vrei sa faci baie in rau...toalete ecologice...Posibilitate de cazare este la 8-9 km...Avem concursui..parada...concerte....si un ceaun mare de fasole cu costita.... Uite si cateva linkuri pt a-ti face singur o parere....Pt alte detalii poti sa scri pe forumurile deja deschise...fie pe Hunedoara fie pe intalniri,evenimente....si te vom ajuta si cu alte detalii /index.php?...;hl=free+bikers /index.php?showtopic=310891 /index.php?showtopic=386074 Astea sunt linkuri din 2009..pe cele din 2008 crek le gasesti printre comenturile alotra din 2009 cu referire si la 2008 Sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Ahoi, da se tine 6-7-8 August! tot la Zetea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate