bavareze Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) dupa ce in urma cu vreo luna am patit asta: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=18052 astazi am recidivat. tocmai echipasem motocicleta yamaha dt cu niste gume noi, de cross, si mi-am zis, in drum de la serviciu spre casa, sa le testez un pic. am ales pentru asta ce mi-a iesit prima data in cale, si anume scarile de la academia militara. poate eram eu obosit, poate nu sunt bune gumele, nu stiu ce sa zic, atata stiu ca atunci cand am ajuns in varf motoreta s-a oprit, am incercat sa o tin cat de cat dar a cazut pe o parte peste mine, apoi m-am dat peste cap pana jos, la baza treptelor. incidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. nu stiu ce s-a intamplat de au mai aparut 2 topicuri, nici nu stiu cum sa le sterg din pacate Editat Mai 15, 2006 de bavareze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 @bavareze strikes back. Inca ai bulan. Mai aprinde cate o lumanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 @bavareze strikes back. Inca ai bulan. Mai aprinde cate o lumanare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conserva Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 p-astea tre' sa le invat si io ca nici mie nu-mi ies! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Ti-a revenit carnetul? La celalalt topic parca il dadusesi dar, ca nu-ti trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Baga si tu o poza cu motorul (sa vedem ce are). Cum dreq ai cazut DUPA ce ai ajuns in varf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 Baga si tu o poza cu motorul (sa vedem ce are). Cum dreq ai cazut DUPA ce ai ajuns in varf? motorul nu are nimic, chiar nimic (in plus pe langa ce avea). deh... stii cum sunt astea enduro, invincibile. am cazut INAINTE nu DUPA ce am ajuns in varf. mai aveam 2 trepte si a murit motoru, nu il ambalasem suficient. restul este usor de imaginat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Mah, tu ai mai multe vieti decat toate 3 pisicile mele la un loc Ce sa zic, bafta maxima in continuare, sper sa nu ramai fara noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 dai inainte!! da-l d.r.a.q de carnet oricum tu stii sa mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Cred ca gumele tale de la mansarda au ceva........norocos ca deobicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Jeez man, mai intai cu motorul in lac, apoi dat gaz pe trotuar si infipt in portiera iar acum asta ... nu mai zic de celelalte. Faci pisicile invidioase cu cate vieti ai Bine ca esti in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 Jeez man, mai intai cu motorul in lac, apoi dat gaz pe trotuar si infipt in portiera iar acum asta ... nu mai zic de celelalte. Faci pisicile invidioase cu cate vieti ai Bine ca esti in regula si sezonul abia a inceput! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Sa ai bulan... Eu inca ma refac... ASFALT USCAT SI SANATATE MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Bah multa bafta... ps:o renovare la mansarda nu ai de gand sa faci??ca sincer tu te cam joci cu al' cu coada...(ce aiurea ca am ajuns sa spun tocmai eu asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Daca nici pina acum nu v'ati dat seama ca omu' posteaza special pt reactiile voastre ... FELICITARI,domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 Daca nici pina acum nu v'ati dat seama ca omu' posteaza special pt reactiile voastre ... FELICITARI,domnule! mai fratilor, de unde l-ati adus pe asta? omul e sclipitor! trage niste concluzii extraordinare. evident bai baiatule ca scriu pe forum pentru reactiile celorlalti, ca daca vroiam sa nu aibe nici o reactie imi ziceam mie in gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 mai fratilor, de unde l-ati adus pe asta? omul e sclipitor! trage niste concluzii extraordinare. evident bai baiatule ca scriu pe forum pentru reactiile celorlalti, ca daca vroiam sa nu aibe nici o reactie imi ziceam mie in gand. Ma refeream la genul de reactii,nu la reactii in general , "bai baiatule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 dupa ce in urma cu vreo luna am patit asta: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=18052 astazi am recidivat. tocmai echipasem motocicleta yamaha dt cu niste gume noi, de cross, si mi-am zis, in drum de la serviciu spre casa, sa le testez un pic. am ales pentru asta ce mi-a iesit prima data in cale, si anume scarile de la academia militara. poate eram eu obosit, poate nu sunt bune gumele, nu stiu ce sa zic, atata stiu ca atunci cand am ajuns in varf motoreta s-a oprit, am incercat sa o tin cat de cat dar a cazut pe o parte peste mine, apoi m-am dat peste cap pana jos, la baza treptelor. incidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. nu stiu ce s-a intamplat de au mai aparut 2 topicuri, nici nu stiu cum sa le sterg din pacate Poate ne stim din vedere...dc nu,vreau sa te cunosc.Poate ne vedem intr-o miercuri pe la arc..Cred ca avem cate ceva in comun(in domeniul moto).Am citit ce-ai mai patit...hehe..nu-i nimic..bine ca esti intreg si n-ai facut altora prea mari probleme.N-am fost atent,ce motor ai? Eu biciuiesc un Transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Mie au inceput sa-mi placa topicurile lui Bavareze, ciclul: "Am comis-o din nou" Sanatate si intelepciune, ca bulan vad ca ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 (editat) Poate ne stim din vedere...dc nu,vreau sa te cunosc.Poate ne vedem intr-o miercuri pe la arc..Cred ca avem cate ceva in comun(in domeniul moto).Am citit ce-ai mai patit...hehe..nu-i nimic..bine ca esti intreg si n-ai facut altora prea mari probleme.N-am fost atent,ce motor ai? Eu biciuiesc un Transalp. de data asta chinuiam o yamaha dt. mai am in parc un vtr din 2003, zx9r din 94 si un 749 din 2004. dt-ul imi place mult ca aduce distractie fara ca evenimentele sa se soldeze neaparat cu spitalizari. la arc nu prea vin ca nu cunosc pe nimeni. daca vrei, hai in weekend cu marcos si mircea la o misiune prin imprejurimi. Editat Mai 17, 2006 de bavareze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 mai macar aici erai singur..sper sa nu mai faci dalea pe o roata pe trotuare ca poate dai in pietoni sau alte masini...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Bavareze vinde o motocicleta. Cumpara cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate